- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
- 333
içini rahat tut bol bol duA ET canım hiçbir sorun olmayacak buna inanİğne oldum yatıyorum kızlar çok sağolun
Caniiimmm yat dinlen kendini hiiic yorma. Moralini yuksek tutmaya calis Allahin izniyle hicbisey olmick. Bak benimannem 6. aydan sonra dogumuma kadar yatmis riskli olduu icin. Sen de atlaticaksin canim insallahhhKızlar acilden geliyorum düşük tehtidim var imiş. Lekelenme ve sancı olmuştu. Onlar artışı düzenli bulmadı. Yolunda gider inşallah her şey
İnşallah canım yatıyorum iğne kesti hemen kanamayi şükür. SagolasinCaniiimmm yat dinlen kendini hiiic yorma. Moralini yuksek tutmaya calis Allahin izniyle hicbisey olmick. Bak benimannem 6. aydan sonra dogumuma kadar yatmis riskli olduu icin. Sen de atlaticaksin canim insallahhh
Caniiiim hayirliii olsuunnnnn:))) sapasaglam saglikla alican bebiskolarini kucagina insallah.. birbirimizden dualarimizieksik etmeyelim:))Insallah benimde hepsi yolunda gider canim dua et bana da olur mu???
Tamamen de kesilicek bebesilerine guven birak ivaklar anneciklerini:))İnşallah canım yatıyorum iğne kesti hemen kanamayi şükür. Sagolasin
Aminncanim cok tesekkur ederim hepimize dua ediyorum walla rabbim bugunlwri gosterdi ya inanamiyorum bir turluCaniiiim hayirliii olsuunnnnn:))) sapasaglam saglikla alican bebiskolarini kucagina insallah.. birbirimizden dualarimizieksik etmeyelim:))
Inanamior dimi insan? Ben de dusunuorum pozitifi nasip eder de Allagim gosterirse inanamam ki.. dusununce bile inanilmaz gelio yasamak bambaskadir:)) hersey yolunda gidicek insallahh canim dikkat et kendine:))Aminncanim cok tesekkur ederim hepimize dua ediyorum walla rabbim bugunlwri gosterdi ya inanamiyorum bir turlu
rüya gbi:) rabbm inşallah nasip eder hepimizeeeInanamior dimi insan? Ben de dusunuorum pozitifi nasip eder de Allagim gosterirse inanamam ki.. dusununce bile inanilmaz gelio yasamak bambaskadir:)) hersey yolunda gidicek insallahh canim dikkat et kendine:))
canım benim sağol.Allahım hepimizin bebeklerini korusun olmayanlarada tez zamanda nasip etsin.hafif bi kahverengi leke oldu ama ben ikizin küçük olanı yerleşiyor sandim.sonra doktora gittik,kalbi durmuş kesenin içinde yakında vücut atar dedi.2 gün sonra yine yoğun bi kahverengi akıntı oldu.sanırım gitti kuzum.ama emin olamadim bide Allah korusun diğerine bisey olur korkusuna önümüzdeki cumartesi yine gidicem doktora
canım günaydın. Yanlış bir şey soluyosan affet. Senin gebeliğin başta ikizdi sonra birisinin kalbi mi durmuştu ?Günaydın hanımlar
Yok cnm doğru sayılır başta iki kese gibiydi kanamadan sonra tek kese görüldü tekde devam ediyoruz Allah'ım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşcanım günaydın. Yanlış bir şey soluyosan affet. Senin gebeliğin başta ikizdi sonra birisinin kalbi mi durmuştu ?
amin amin sağlıkla kucağımiza alalım ins. Benimde önce tek,sonra çift kese gözüktü. Geçen hafta gittiğimiz de kalp atışı durmuş yakında hafif kanamayla atar vücut dedi.bu sabah öyle bi kanamam oldu ki öldüm korkudan.su gibi akıyor kan.doktorun korkma normal dedi ama içim içimi yiyor.sabah 5 te başladı 14:00 e kadar devam etti. O saatten beri damla damla devam ediyor. Seninde böle mi oldu ?Yok cnm doğru sayılır başta iki kese gibiydi kanamadan sonra tek kese görüldü tekde devam ediyoruz Allah'ım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inş
canım kahverengiyse korkma bisey olmuyor.benim korkum çok yoğundu kanamam.pembe su gibiKızlar bu leke de o kadar korkutuyor ki beni. Yaşadığım ara ara giren sancıların da artık normal olduğunu düşünmüyorum
Benim de ilk başladığı gün kirmuziydi hatta pihti vardı canım. Sonra pembe ye döndü adet başlangıcı olur ya öyle. Bugün de kahveydi fakat ara ara giren sancilar çoktu. Kese görme aşamasına bile gelemedim henüz. Yarın bi beta daha bakılacak. İyidir inşallahcanım kahverengiyse korkma bisey olmuyor.benim korkum çok yoğundu kanamam.pembe su gibi
Benim de ilk başladığı gün kirmuziydi hatta pihti vardı canım. Sonra pembe ye döndü adet başlangıcı olur ya öyle. Bugün de kahveydi fakat ara ara giren sancilar çoktu. Kese görme aşamasına bile gelemedim henüz. Yarın bi beta daha bakılacak. İyidir inşallah[/QUOTE önceki kan değerlerin kav peki? Allahtan umut kesilmez,ins sona erecek bugunlerde
Aaamiiinnnnnnrüya gbi:) rabbm inşallah nasip eder hepimizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?