2015 Aralık tüp bebek

Canım benimm herşey çok dha güzel olucak.. Doğru zamanı bekliyor.. Evt tatlım sen sadece rahim kalınlaştırma sürecinden geçicen

Canım benimm herşey çok dha güzel olucak.. Doğru zamanı bekliyor.. Evt tatlım sen sadece rahim kalınlaştırma sürecinden geçicen
amin canım hepimiz için herşey güzel olur inşallah iyi bari tekrar iğne kullanmıcam demek

Kızlar Merhaba. 12. Gun deferimde 105.39 çıktı. Kese görmeye de 20 gün sonra dediler. Çok uzak değil mi
Canim gözün aydın allah tamamına erdirsin inş hem kese hem kalp atışını dinlemek için cagirmislardir canım kötü düşünme

Kızlar Merhaba. 12. Gun deferimde 105.39 çıktı. Kese görmeye de 20 gün sonra dediler. Çok uzak değil mi
Tebrik ederim :) iki defa gt gel yapma diye keseyle kalbi aynı anda görürsün ama beklemek istemezsen 10 gün sonra başka bi hastanede gt keseye bak:)

Canim benim mutluluktan ucacagina uzgun surat koymussun. Hic bitmio derdimiz tasamiz sikintimiz..nie gec olsun tatlim gaayet normaalll sen buna uzulmeee ve bebiskerinin tadini cikarrr:)))

KIZLAR kendi derdim edüştüm yazamaıyorum size kusurabakmayın. Kanamadan sonra kalkmadna yatıyorum neredeyse ( ama aklımda dularımdasınız L ls81 canım duanı cok aldım dularımdasın sende pozıtıfı gprup guzel haber verıceksın inanıyorum hemde canı gönüldün yasmin senınkıde daım olsun canım.. Ve diğer arkadaşlar Rabbim gönlünüze göre versin

Geçmiş olsun cnm şimdi iyi misin? Hiç üzülme benim haftalarca kanamam oldu çoğu insanda oluyomuş bebeklerine bişey olmıcak inş

Tatlım benim çoook geçmiş olsun Allah beraberinde olucak hiç merak etme bebişlerinde anneciklrine sımmmmsıkı sarılıyorlar ve birlikte sağlığınıza kavuşacaksınız:) O kadar çok duyuyorum ki ben kanama yaşayanları. vt yatman gerekiyor ama yavaş yavaş azlıyor sen içini ferah tut çok zor ve stresli olsa da hep olumlu ol ki bebeklerin ve vücuduna bu pozitif enerji etki etsin.. Duaların için çooook teşekkür ederim canımmm:)) İnşallah ben de bu mutluluğu yaşicam ve hepimizi aylaaaar sonra doğmuş bebişlerimiz hakkında konuşmak için yeni topicler yapıcazzz:)))

Arkadaşim sana da geçmiş olsun. Güzel gidecek inşallah her şey. Benim de crinone jel pembe geliyo korkutuyor beni biraz. Bişi sorcam estrofem kullanıyor musun hala

canım nasılsın, ne zaman kanama oldu ? Benimde kanamam oldu bebeğin birinin kalbi durmuş ama çok sukur diğeri iyi. Sen nasılsın? Bebekler nasıl?

merhaba hayırlı olsun. Benim bebeğim 10 haftalık oldu.yeni kestik Estrofem i
Oo canım ben hiç panik yapMayım. Rahatlattin sağolasın. Beni 20 gün sonra cagirdilar ultrason için. Sen bilirsin çok geç değilmi. Allah korusun o zaman a kadar bir risk olsa nasıl farkwdilexek. Hep kötüyü dusunuyo gibiyim de kolay gelmedik bu aşamalara. Korkuyorum ister istemez

canım nasılsın, ne zaman kanama oldu ? Benimde kanamam oldu bebeğin birinin kalbi durmuş ama çok sukur diğeri iyi. Sen nasılsın? Bebekler nasıl?
Geçen cumartesi oldu canim ( pazartesi kendi doktoruna gittim iki kalbinde dinletti. Şimdi 17 si doktor günüm bakalım büyümüştü yavruların. Rabbim sevinçlerimiz bukez yarım kalmasını engeljesin inşallah.

Mrb kizlar D durudr canim ins obur bebegini saglikla kucagina alirsin kanaman falan olmusmuydu nasil anlasildi bebeginin kalbinin durdugu

Kizlar bayadan beri girmiorum giremiorum tel bile beni mahvedio basimi donduruo gunlerdir dogru duzgun bisey yiyemiorum yedigimide cikartiodum dun doktora gittim aksama kadar serum yedim dun iyiydm ama bugun yine basladi bulantilarim cok şukurki bebeklerimiz saglikli 9 haftamdaim ve 2.5 santimler iyilermi sizce doktor i dedi gelismelerine ama

9.haftandaysan hamilelik takvimin geriden geliyo Dr iyi dediyse iyidir cnm ya benimde öyleydi heralde 9. Haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…