Canım benimm herşey çok dha güzel olucak.. Doğru zamanı bekliyor.. Evt tatlım sen sadece rahim kalınlaştırma sürecinden geçicencanım sağol ben bunların hepsini oldum 13 yumurta toplandı 11 i döllendi 8 tanesi 5.güne gitti bir tane transfer oldum 7 si donduruldu pazar günü test yaptım 44 çıktı dün tekrar yaptırdım 31 çıktı değerim düştü dr ilaçları bırak dedi şimdi değerlerimin sıfırlanmasını bekliyorum biraz ara verip tekrar dondurulmuşlarla başlıycam Allah nasip ederse sonrasını bilmiyorum işte hap verip rahmin kalınlaşmasımı sağlancakmış teşekkür ederim cevabın için canım herşey gönlünce olsun
amin canım hepimiz için herşey güzel olur inşallah iyi bari tekrar iğne kullanmıcam demekCanım benimm herşey çok dha güzel olucak.. Doğru zamanı bekliyor.. Evt tatlım sen sadece rahim kalınlaştırma sürecinden geçicen
Canim gözün aydın allah tamamına erdirsin inş hem kese hem kalp atışını dinlemek için cagirmislardir canım kötü düşünmeKızlar Merhaba. 12. Gun deferimde 105.39 çıktı. Kese görmeye de 20 gün sonra dediler. Çok uzak değil mi
Tebrik ederim :) iki defa gt gel yapma diye keseyle kalbi aynı anda görürsün ama beklemek istemezsen 10 gün sonra başka bi hastanede gt keseye bak:)Kızlar Merhaba. 12. Gun deferimde 105.39 çıktı. Kese görmeye de 20 gün sonra dediler. Çok uzak değil mi
Yok tatlim igneler bittiamin canım hepimiz için herşey güzel olur inşallah iyi bari tekrar iğne kullanmıcam demek
Canim benim mutluluktan ucacagina uzgun surat koymussun. Hic bitmio derdimiz tasamiz sikintimiz..nie gec olsun tatlim gaayet normaalll sen buna uzulmeee ve bebiskerinin tadini cikarrr:)))Kızlar Merhaba. 12. Gun deferimde 105.39 çıktı. Kese görmeye de 20 gün sonra dediler. Çok uzak değil mi
Yook canım zamanin uzunluğuna üzülüyorum sadeceCanim benim mutluluktan ucacagina uzgun surat koymussun. Hic bitmio derdimiz tasamiz sikintimiz..nie gec olsun tatlim gaayet normaalll sen buna uzulmeee ve bebiskerinin tadini cikarrr:)))
Geçmiş olsun cnm şimdi iyi misin? Hiç üzülme benim haftalarca kanamam oldu çoğu insanda oluyomuş bebeklerine bişey olmıcak inşKIZLAR kendi derdim edüştüm yazamaıyorum size kusurabakmayın. Kanamadan sonra kalkmadna yatıyorum neredeyse( ama aklımda dularımdasınız L ls81 canım duanı cok aldım dularımdasın sende pozıtıfı gprup guzel haber verıceksın inanıyorum hemde canı gönüldün yasmin senınkıde daım olsun canım.. Ve diğer arkadaşlar Rabbim gönlünüze göre versin
Tatlım benim çoook geçmiş olsun Allah beraberinde olucak hiç merak etme bebişlerinde anneciklrine sımmmmsıkı sarılıyorlar ve birlikte sağlığınıza kavuşacaksınız:) O kadar çok duyuyorum ki ben kanama yaşayanları. vt yatman gerekiyor ama yavaş yavaş azlıyor sen içini ferah tut çok zor ve stresli olsa da hep olumlu ol ki bebeklerin ve vücuduna bu pozitif enerji etki etsin.. Duaların için çooook teşekkür ederim canımmm:)) İnşallah ben de bu mutluluğu yaşicam ve hepimizi aylaaaar sonra doğmuş bebişlerimiz hakkında konuşmak için yeni topicler yapıcazzz:)))KIZLAR kendi derdim edüştüm yazamaıyorum size kusurabakmayın. Kanamadan sonra kalkmadna yatıyorum neredeyse( ama aklımda dularımdasınız L ls81 canım duanı cok aldım dularımdasın sende pozıtıfı gprup guzel haber verıceksın inanıyorum hemde canı gönüldün yasmin senınkıde daım olsun canım.. Ve diğer arkadaşlar Rabbim gönlünüze göre versin
Arkadaşim sana da geçmiş olsun. Güzel gidecek inşallah her şey. Benim de crinone jel pembe geliyo korkutuyor beni biraz. Bişi sorcam estrofem kullanıyor musun halaKIZLAR kendi derdim edüştüm yazamaıyorum size kusurabakmayın. Kanamadan sonra kalkmadna yatıyorum neredeyse( ama aklımda dularımdasınız L ls81 canım duanı cok aldım dularımdasın sende pozıtıfı gprup guzel haber verıceksın inanıyorum hemde canı gönüldün yasmin senınkıde daım olsun canım.. Ve diğer arkadaşlar Rabbim gönlünüze göre versin
canım nasılsın, ne zaman kanama oldu ? Benimde kanamam oldu bebeğin birinin kalbi durmuşKIZLAR kendi derdim edüştüm yazamaıyorum size kusurabakmayın. Kanamadan sonra kalkmadna yatıyorum neredeyse( ama aklımda dularımdasınız L ls81 canım duanı cok aldım dularımdasın sende pozıtıfı gprup guzel haber verıceksın inanıyorum hemde canı gönüldün yasmin senınkıde daım olsun canım.. Ve diğer arkadaşlar Rabbim gönlünüze göre versin
merhabaArkadaşim sana da geçmiş olsun. Güzel gidecek inşallah her şey. Benim de crinone jel pembe geliyo korkutuyor beni biraz. Bişi sorcam estrofem kullanıyor musun hala
Oo canım ben hiç panik yapMayım. Rahatlattin sağolasın. Beni 20 gün sonra cagirdilar ultrason için. Sen bilirsin çok geç değilmi. Allah korusun o zaman a kadar bir risk olsa nasıl farkwdilexek. Hep kötüyü dusunuyo gibiyim de kolay gelmedik bu aşamalara. Korkuyorum ister istemezmerhabahayırlı olsun. Benim bebeğim 10 haftalık oldu.yeni kestik Estrofem i
Geçen cumartesi oldu canimcanım nasılsın, ne zaman kanama oldu ? Benimde kanamam oldu bebeğin birinin kalbi durmuşama çok sukur diğeri iyi. Sen nasılsın? Bebekler nasıl?
Günde 6 tane hemdeArkadaşim sana da geçmiş olsun. Güzel gidecek inşallah her şey. Benim de crinone jel pembe geliyo korkutuyor beni biraz. Bişi sorcam estrofem kullanıyor musun hala
9.haftandaysan hamilelik takvimin geriden geliyo Dr iyi dediyse iyidir cnm ya benimde öyleydi heralde 9. HaftadaKizlar bayadan beri girmiorum giremiorum tel bile beni mahvedio basimi donduruo gunlerdir dogru duzgun bisey yiyemiorum yedigimide cikartiodum dun doktora gittim aksama kadar serum yedim dun iyiydm ama bugun yine basladi bulantilarim cok şukurki bebeklerimiz saglikli 9 haftamdaim ve 2.5 santimler iyilermi sizce doktor i dedi gelismelerine ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?