• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Evet canim sonucu bekliyorum suanda.senin en son kac cikti hersey yolunda dimi
Bugün 168 çıktı canım. Dr uma ulaşmak mümkün değil. Her sorumu da hemşireler artık baştan savma cevaplıyor. Bu da 105 çıkandan farklı bir hastane. Artık yaşadığım yerdeki dr u aradım. Pts bir daha yaptir 300 un üzerinde olması gerekiyo dedi. Cuma gün de ultrason bakacak inşallah

canımmm heyecandan ne yapacğımı şaşırdımmmm 489 çıktı canım ya uçtum resmenn :) hala kendime gelemedim doktorum büyük ihtimal ikiz dedi bu hafta bir gün belirleyelim pazar tekrarlayup arayın bu hafta muayeneye geln dedi
Ne mutlu :) Maşallah, devamı da sağlıkla gelir umarım, tadını çıkartın ;)

inşallahhh canım ya kese ne zaman görülür? tecrübelere soralımmm
Benim transfer sonrası 10. gün kan testim vardı. Testten 10 gün sonra kese için, keseden 10 gün sonrada kalp atışı için çağırmıştı doktorum. Gerçi herkeste bu şekilde görülemeyebiliyormuş. Şimdi yeni heyecanların, beklemelerin başlıyor, hayırlı ve sağlıklı olur her adımın umarım :)

canımmm heyecandan ne yapacğımı şaşırdımmmm 489 çıktı canım ya uçtum resmenn :) hala kendime gelemedim doktorum büyük ihtimal ikiz dedi bu hafta bir gün belirleyelim pazar tekrarlayup arayın bu hafta muayeneye geln dedi
Canım maşallah ne güzel değerin. Benim moralim bozuk lekelenme var:(

Canim gözün aydiiin Rabbim kucağına almayı nasip etsin kaçıncı günün bugün

Kızlar acilden geliyorum düşük tehtidim var imiş. Lekelenme ve sancı olmuştu. Onlar artışı düzenli bulmadı. Yolunda gider inşallah her şey

Benim transfer sonrası 10. gün kan testim vardı. Testten 10 gün sonra kese için, keseden 10 gün sonrada kalp atışı için çağırmıştı doktorum. Gerçi herkeste bu şekilde görülemeyebiliyormuş. Şimdi yeni heyecanların, beklemelerin başlıyor, hayırlı ve sağlıklı olur her adımın umarım :)
Insallah canim insallah bekleyisler zorrr

Canım maşallah ne güzel değerin. Benim moralim bozuk lekelenme var:KK43:
Hadi ya coo uzuldum canim dua et. el mubdi de elini karnına koy dusugu engelliyormus. Doktorun en diyor.nasil artmistir degerlerin
pozitif sonuç alan arkadaşlarrr rabbim tamamina erdirsin inşallah, ne güzel ya bizede duâ edinnn, bi gün bizde böyle sonuçları sizlerle paylaşalım ,o günleride bizde göstersin bizede nasip olurmuki bi gün anne olmak
Olacak canim inan dua et rabbim nasip edecek....
cnmm çok mutlu oldum hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin...
Aminnn canim allahim cumlemize isteyen ugrasan herkese nasip etsin
Kizlar ya benden parca parca beyaz akinti geliyo kasinti oldukca ne bu anlamadim daha onceki jellermi acaba
Canim benden de geliyor o 3 4 gune bir parca parca jeller sanirim
Kızlar çooookkkk mutlu oldum.hayırlı olsun İnşallah,benimde yarın transferim olucak ,lütfen benim içinde dua edermisiniz.
Insalllah sonucun cooook guzellll olirrrr
Canim gözün aydiiin Rabbim kucağına almayı nasip etsin kaçıncı günün bugün
canim 10.gunum bugun.sen kac gun sonra kese gordum kac gun sonra kalp atisi?degerim duyunca buyuk ihtimal ikiz dedi doktorum 4 5 gundur adet ve bel agrim var baya sendede var miydi?

Insallah canim insallah bekleyisler zorrr

Hadi ya coo uzuldum canim dua et. el mubdi de elini karnına koy dusugu engelliyormus. Doktorun en diyor.nasil artmistir degerlerin

Olacak canim inan dua et rabbim nasip edecek....

Aminnn canim allahim cumlemize isteyen ugrasan herkese nasip etsin

Canim benden de geliyor o 3 4 gune bir parca parca jeller sanirim

Insalllah sonucun cooook guzellll olirrrr

canim 10.gunum bugun.sen kac gun sonra kese gordum kac gun sonra kalp atisi?degerim duyunca buyuk ihtimal ikiz dedi doktorum 4 5 gundur adet ve bel agrim var baya sendede var miydi?
Değerlerimiz yakın canim evet seninde ikiz olabilir ben 10 gün sora kese 10 gün sora kalp atışı duymaya gittim canim

Back