- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim Allah beraberinde olsunn.. yarin hemen yaz bize de iyi haberler vericeksin insallahhhh inaniorum ben59 105 168 canım 168 in aksami acilde 190 çıktı. Ama hissedilir derler ya öyleyim. Bugünkü sancı da oyle gebelik sancısı falan değil şiddetli adet sancısı
Sagolasin canim insallah haber ederim muhakkakCanim benim Allah beraberinde olsunn.. yarin hemen yaz bize de iyi haberler vericeksin insallahhhh inaniorum ben
evet sen içini ferah tut. Ve kendini dinleme.bu adet sancısı bu gebelik sancısı deme. Rabbim hayırlısıni versin. İns herşey güzel olacak öle düşün.bak bana 2 sene boyunca tüm doktorlar uğraşma kızım senin çocuğun falan olmaz boşuna para dökme dediler .al bak 10 haftalık şuan.o yüzden kalbini ferah tut. Hep dua et. Karnının üstünde elini gezdirerek " ya musavvir " çek . ben hala böle yapıyorum. İnsanın yaradilmasıyla ilgili bir dua.Sagolasin canim insallah haber ederim muhakkak
Tamam canım hep yapıyorum onu da belli tesbih şeklinde değil. Onu da yaparım test verdim sonuç bekliyorum şu an. Senin de rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinevet sen içini ferah tut. Ve kendini dinleme.bu adet sancısı bu gebelik sancısı deme. Rabbim hayırlısıni versin. İns herşey güzel olacak öle düşün.bak bana 2 sene boyunca tüm doktorlar uğraşma kızım senin çocuğun falan olmaz boşuna para dökme dediler .al bak 10 haftalık şuan.o yüzden kalbini ferah tut. Hep dua et. Karnının üstünde elini gezdirerek " ya musavvir " çek . ben hala böle yapıyorum. İnsanın yaradilmasıyla ilgili bir dua.
Aynen cnm o Yüzden hiç korkma tutunmuş olana bişey Olmasın inş bi tane olsun bizim olsun sloganına devam:)amin amin sağlıkla kucağımiza alalım ins. Benimde önce tek,sonra çift kese gözüktü. Geçen hafta gittiğimiz de kalp atışı durmuş yakında hafif kanamayla atar vücut dedi.bu sabah öyle bi kanamam oldu ki öldüm korkudan.su gibi akıyor kan.doktorun korkma normal dedi ama içim içimi yiyor.sabah 5 te başladı 14:00 e kadar devam etti. O saatten beri damla damla devam ediyor. Seninde böle mi oldu ?
Korkmayın kızlar Allah'ın izniyle bişey olmaz inş 3 aya kadar biticek benim 10. Haftada kesildi gitti sanki hiç olmamış gibi kendimi çok iyi hssediyorum artık rahatlıkla herseyi yapabiliyorum hiç etkilenmiyorum bile sizlerinde öyle olucak inşBenim de ilk başladığı gün kirmuziydi hatta pihti vardı canım. Sonra pembe ye döndü adet başlangıcı olur ya öyle. Bugün de kahveydi fakat ara ara giren sancilar çoktu. Kese görme aşamasına bile gelemedim henüz. Yarın bi beta daha bakılacak. İyidir inşallah
Kötü Düşünme cnm benim Dr bana onlar kullandığımız ilaçlardan dolayı yumurtalıkta Oluşan kistlerin ağrısıymış zamanla geçicek dedi ve inan geçiyo ben su ara o kadar rahatım ki korktum da ultrason yaptırdım ultrasonda bebeği görmesem hamile olduğuma dair hiç bi işaret yok:)59 105 168 canım 168 in aksami acilde 190 çıktı. Ama hissedilir derler ya öyleyim. Bugünkü sancı da oyle gebelik sancısı falan değil şiddetli adet sancısı
Ay Sağol arkadaşım moral oluyorsunuz valla. Senin sancıların da şiddetli miydi öyle. Sonuç ogleden sonra haber ederim muhakkakYasemin sonucun ne çıktı nasılsın iyi misin merak ettim seni
Hepsini aynı hastanede mi yaptırdın bu kaçıncı gün sonucun?hemen üzülme ltfn Dr ne dedi170 kızlar
59 olanla bugünkü aynı hastane canım. Arası da 8 gün 500 lerde olması gereken değer böyle. Dr düşük yapıyorsun dedi zatenHepsini aynı hastanede mi yaptırdın bu kaçıncı gün sonucun?hemen üzülme ltfn Dr ne dedi
Canım benim ikizdi seninki değil mi? İkisi de mi riskte?59 olanla bugünkü aynı hastane canım. Arası da 8 gün 500 lerde olması gereken değer böyle. Dr düşük yapıyorsun dedi zaten
Hımm ( çok üzüldüm yasemin bu ilk miydi? Dondurulmuşun var mı?59 olanla bugünkü aynı hastane canım. Arası da 8 gün 500 lerde olması gereken değer böyle. Dr düşük yapıyorsun dedi zaten
Canım çift embriyo ydu ikisi de gitmiş oluyor heraldeCanım benim ikizdi seninki değil mi? İkisi de mi riskte?
Dondurulmuş var canım. Ama içine kattigin gidince insan bi ayrı uzuluyoHımm ( çok üzüldüm yasemin bu ilk miydi? Dondurulmuşun var mı?
Çok haklısın üzülmekte ama digerleri için heycan duy daha seni bekleyen başka bebeklerin var Hayırlısı dye dua ediyoruz hep bunda da bi hayır var cnm Sabırlı olCanım çift embriyo ydu ikisi de gitmiş oluyor heralde
Dondurulmuş var canım. Ama içine kattigin gidince insan bi ayrı uzuluyo
Krizi atlattım canım. Dr a gittim her ihtimale karşı. Allah korusun dış gebelik falan olur die. Oda sadece wc ye git dedi yatıyorum rapor verdi.keseyi bile gördü ama kanamanın dibinde rabbim hayirlisini versin tabi ama carsamba her ihtimale karşı bir daha testÇok haklısın üzülmekte ama digerleri için heycan duy daha seni bekleyen başka bebeklerin var Hayırlısı dye dua ediyoruz hep bunda da bi hayır var cnm Sabırlı ol
Kanamanın yeri önemli değil ki benimde ilk başta farklı yerdeydi sonra kesenin etrafındaydı peki kalp atışı falan görünüyo mu?Krizi atlattım canım. Dr a gittim her ihtimale karşı. Allah korusun dış gebelik falan olur die. Oda sadece wc ye git dedi yatıyorum rapor verdi.keseyi bile gördü ama kanamanın dibinde rabbim hayirlisini versin tabi ama carsamba her ihtimale karşı bir daha test
Yok canım doktor da keseyi büyük ihtimal burasi die gösterdi zaten. Ama değer 3 günde çok fazla düşmüş ya. Bu gittiğim başka dr du transferimi yapan dr çok üzüldü ama carsamba bi daha yine de dediKanamanın yeri önemli değil ki benimde ilk başta farklı yerdeydi sonra kesenin etrafındaydı peki kalp atışı falan görünüyo mu?