- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
sağol canım haber veririm mutlakaOlmaz olmaz canım inşallah belki 2 30 dan önceki değerdi o. Bize de haber ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım haber veririm mutlakaOlmaz olmaz canım inşallah belki 2 30 dan önceki değerdi o. Bize de haber ver
Canim bana kistik sendrom gibi birsey yazdi doktorum.kızlar merhaba, bu topiği daha bugün okumaya başladım. ben de tedavinin ortasındayım pgt ile tüp bebek yapılıyor bana. henüz transferim olmadı inşallah pgt den temiz embriyom çıkarsa olacak umarım. benim sorum şu sizlere. ben bir özel şirkette çalışıyorum kurumsal yabancı bir firmadayım.buradakilere tüp bebek tedavisi gördüğümü söylemedim çünkü şirket içi dedikodular çok hızlı ilerliyor ve ben kimsenin sorularını duymak istemiyorum. neyse müdürüm de bilmiyor. ve benim transferim gerçekleşirse inşallah ben birkaç gün yatmalıyım dinlenmeliyim. ve bunun için rapor alacağım izin hakkım bitsin istemiyorum. ama ben ne diye rapor almalıyım şirkete ne demeliyim? soğuk algınlığı dışında.. özel bir poliklinikten rapor alabiliyorum ama oraya ne yazılması sizce? ya da kadın doğum doktorundan ne yazdırmalıyım istirahat için ? bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Canim senin testin hergun koyulasiyor mu?benim bugun dunle ayni cikti normal midir kiYok canım şimdi cuma günü 17.54 tu. Üç günde üçe kayltlamis oluyo anca bence
aaa tamam süper :) ama ben buradakilere nasıl bir açıklama yapayım peki sen ne dedin? rapor alsam da arayıp söylemem gerekiyor .. ne oldu da doktora gittim neyim var yani neden gelemiyorum? müdürüm meraklı herşeyi sorarCanim bana kistik sendrom gibi birsey yazdi doktorum.
Bence sadece müdürünüz bilsin söyleyin. Çünkü kontroller testler derken ara ara izin de almanız gerekecek. Sonra izin almanız daha kolay olur. Ben şef arkadaş müdür herkese söyledim valla Bu arada kaçıncı tedaviniz? Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarınızı alırız. Transfer olduğu günden itibaren 3 4 gün çok dikkatli hareket edin. İş yapmayın birşey kaldırmayın ama yatmayın. Ytaınca rahim kasılıp kendini tehdit altında hissediyormuş. Ben ilk üç tedavimde yattım. tutmadı. 4.de yatmadım sadece dinlendim uzandım kalktım oturdum vs çok şükür olumlu sonuç aldık.aaa tamam süper :) ama ben buradakilere nasıl bir açıklama yapayım peki sen ne dedin? rapor alsam da arayıp söylemem gerekiyor .. ne oldu da doktora gittim neyim var yani neden gelemiyorum? müdürüm meraklı herşeyi sorar
benim ilk tedavim ama benimki normal tüp bebek değil . tüp bebek prosedürünü yaptım ilaçlar testler atlattım onları çok şükür. yumurtalarım toplandı emriyo haline geldi ve donduruldu. şimdi donmuş embriyolarımı pgt ye gönderecekler. oradan da sağlıklı çıkanlar olursa eğer transferim gerçekleşecek inşallah. yumurta toplandığında ohss oldum ve işe gidemedim ve virüs kaptığımı ateşim olduğunu söyledim o şekilde rapor almıştım. karnım çok şişti ve gerçekten nefes almakta zorlanıyordum .. şimdi transfer olduğumda işe gitmeli miyim bilemiyorum. masa başı sonuçta işim ama yine de dinlenmek istiyorum ..yatmadan nasıl dinlenicem:) evde uzaniim mi sadece? bu arada ben de söyleyebilirim aslında ama eşimle aynı şirkette çalıştığımız için burada da herşey çok yayıldığı için kimseyle bu konuda muhattab olmak istemiyorum açıkçası. insanlar çok meraklı ve ben herkesin merakını gideremem :) ne güzel siz olumlu sonuç almışssınız allah bana da göstersin inşallahBence sadece müdürünüz bilsin söyleyin. Çünkü kontroller testler derken ara ara izin de almanız gerekecek. Sonra izin almanız daha kolay olur. Ben şef arkadaş müdür herkese söyledim valla Bu arada kaçıncı tedaviniz? Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarınızı alırız. Transfer olduğu günden itibaren 3 4 gün çok dikkatli hareket edin. İş yapmayın birşey kaldırmayın ama yatmayın. Ytaınca rahim kasılıp kendini tehdit altında hissediyormuş. Ben ilk üç tedavimde yattım. tutmadı. 4.de yatmadım sadece dinlendim uzandım kalktım oturdum vs çok şükür olumlu sonuç aldık.
Haklısın canım anlıyorum seni. Benimde işim masa başı. Ama bende sonucu alana kadar işe gelip yollarda stres olmak istemedim. iki hafta rapor aldım. tüp bebek merkezi rapor veremiyor diye özel başka bir klinikten aldım. Yatmamaktan kastım uzanmaman değil. Full yatma. hiç kalkmamam gerekiyor gibi düşünme. Ben full yattım dönmeye bile korkuyordum hata etmişim daha çok kastım kendimi. Mümkün mertebe rahat olbenim ilk tedavim ama benimki normal tüp bebek değil . tüp bebek prosedürünü yaptım ilaçlar testler atlattım onları çok şükür. yumurtalarım toplandı emriyo haline geldi ve donduruldu. şimdi donmuş embriyolarımı pgt ye gönderecekler. oradan da sağlıklı çıkanlar olursa eğer transferim gerçekleşecek inşallah. yumurta toplandığında ohss oldum ve işe gidemedim ve virüs kaptığımı ateşim olduğunu söyledim o şekilde rapor almıştım. karnım çok şişti ve gerçekten nefes almakta zorlanıyordum .. şimdi transfer olduğumda işe gitmeli miyim bilemiyorum. masa başı sonuçta işim ama yine de dinlenmek istiyorum ..yatmadan nasıl dinlenicem:) evde uzaniim mi sadece? bu arada ben de söyleyebilirim aslında ama eşimle aynı şirkette çalıştığımız için burada da herşey çok yayıldığı için kimseyle bu konuda muhattab olmak istemiyorum açıkçası. insanlar çok meraklı ve ben herkesin merakını gideremem :) ne güzel siz olumlu sonuç almışssınız allah bana da göstersin inşallah
Dun gece agrida duramadim hastaneye gittik rapor yazdi de canim aşırı sorarsa kasiklarim agridi de benim esim goturdu rahatsiz dedi canim soramamislaraaa tamam süper :) ama ben buradakilere nasıl bir açıklama yapayım peki sen ne dedin? rapor alsam da arayıp söylemem gerekiyor .. ne oldu da doktora gittim neyim var yani neden gelemiyorum? müdürüm meraklı herşeyi sorar
aayyy süpersin tamamdır canım çok teşekkür ederim:):)Dun gece agrida duramadim hastaneye gittik rapor yazdi de canim aşırı sorarsa kasiklarim agridi de benim esim goturdu rahatsiz dedi canim soramamislar
Benim tüp bebek yaptırdığım hastane rapor aldığımda pozitifi görünceye kadar bana sistit yazdılar bence gayet uygunkızlar merhaba, bu topiği daha bugün okumaya başladım. ben de tedavinin ortasındayım pgt ile tüp bebek yapılıyor bana. henüz transferim olmadı inşallah pgt den temiz embriyom çıkarsa olacak umarım. benim sorum şu sizlere. ben bir özel şirkette çalışıyorum kurumsal yabancı bir firmadayım.buradakilere tüp bebek tedavisi gördüğümü söylemedim çünkü şirket içi dedikodular çok hızlı ilerliyor ve ben kimsenin sorularını duymak istemiyorum. neyse müdürüm de bilmiyor. ve benim transferim gerçekleşirse inşallah ben birkaç gün yatmalıyım dinlenmeliyim. ve bunun için rapor alacağım izin hakkım bitsin istemiyorum. ama ben ne diye rapor almalıyım şirkete ne demeliyim? soğuk algınlığı dışında.. özel bir poliklinikten rapor alabiliyorum ama oraya ne yazılması sizce? ya da kadın doğum doktorundan ne yazdırmalıyım istirahat için ? bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
süper .. çok teşekkür ederim ilginize :)Benim tüp bebek yaptırdığım hastane rapor aldığımda pozitifi görünceye kadar bana sistit yazdılar bence gayet uygun
Canım bel ve eklem hastalıklarını resmi olarak sorgulayamiyorlar bile. Bulabilirsen dr onlara yazdutkızlar merhaba, bu topiği daha bugün okumaya başladım. ben de tedavinin ortasındayım pgt ile tüp bebek yapılıyor bana. henüz transferim olmadı inşallah pgt den temiz embriyom çıkarsa olacak umarım. benim sorum şu sizlere. ben bir özel şirkette çalışıyorum kurumsal yabancı bir firmadayım.buradakilere tüp bebek tedavisi gördüğümü söylemedim çünkü şirket içi dedikodular çok hızlı ilerliyor ve ben kimsenin sorularını duymak istemiyorum. neyse müdürüm de bilmiyor. ve benim transferim gerçekleşirse inşallah ben birkaç gün yatmalıyım dinlenmeliyim. ve bunun için rapor alacağım izin hakkım bitsin istemiyorum. ama ben ne diye rapor almalıyım şirkete ne demeliyim? soğuk algınlığı dışında.. özel bir poliklinikten rapor alabiliyorum ama oraya ne yazılması sizce? ya da kadın doğum doktorundan ne yazdırmalıyım istirahat için ? bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Canım artık yapmıyorum ama iki güne bir koyulasiyorduCanim senin testin hergun koyulasiyor mu?benim bugun dunle ayni cikti normal midir ki
benmde öyle canım tekrar ne zamna kan vereceksinCanım artık yapmıyorum ama iki güne bir koyulasiyordu
Yarın canım. Sende ver artık yahu merak ediyorum :)benmde öyle canım tekrar ne zamna kan vereceksin
Cuma insallah canim aonra ekim anneleri topiginde bulusalimYarın canım. Sende ver artık yahu merak ediyorum :)
Ay inşallah canım benimCuma insallah canim aonra ekim anneleri topiginde bulusalim
Canim benim değer 31 e düştü inş bir dahakine allah bebeğini kucağına almayi nasip etsinAy inşallah canım benim
Ay canım 44 le baslamistin demi? Geri yukselmez mi acaba? En çok bundan korkuyorum ama başkasına olunca da çok üzülüyorumCanim benim değer 31 e düştü inş bir dahakine allah bebeğini kucağına almayi nasip etsin