2015 Aralık tüp bebek

Ay canım 44 le baslamistin demi? Geri yukselmez mi acaba? En çok bundan korkuyorum ama başkasına olunca da çok üzülüyorum
Evet canım 44 ke başlamıştı geri yükselmez herhalde olsa Dr söylerdi

yaptırcam canım sıfırlanması gerekiyormuş ilaçları da kestim kahverengi akıntılar çoğaldı herhalde düşüğü bebğim
Canim benim gecmis olsun.. bole zamanlarda dicek bisi yok. Sen once sagligina bak kendini toparla ve yola devamm. Hersey cok daha iyi olucak insallah

Mutluluk haberleri alan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum:) beniskolariniz kucaginiza gelsin bir an onceee) Y yaasemintt hayirli olsunnnn:)) daha dun hibi ya transfer gununu bekliyodum simdi hamilesinnn coook heyecanliii:))) insallahhhh sira bana gelmistir ve ben de haftalar sonra burdan mucizevi haberlerimi veriyor olurummm.. dualarinizi eksik etmeyin kizlarr.. benim gibi bekleyenlere..

Bu arada kizlar transfer oncesi surece beslenmenize ozel olarak dikkatettiniz mi? Ani uzak durdugunuz besinler veya mutlaka tuketilmesi gereken besinler var mi? Ne agirlikli beslenmeli? Protein c vitamini vs. ne tur beslendiniz?

Canım çok sağol darısı sana inşallah. Haber Et gelişmelerden. Canım ben transfer den 2 3 gün öncesinde ananas ve kabak çekirdeği yedim günlük. Sonra da maydanoz nane dere otu kekik gibi toksin Atıcı şeylerden uzak durdum. Bunun haricinde de sağlıklı beslenmeye özen gosteriyirsun tabi. Yarın bir test daha yapılacak yolundadır her şey

Yolundadir tabiikiii insallah hersey sonuna kadar yolunda gidicek:)) cok sagol tatlim ben de ananasi hep okuyorum baslarim insaalh transfer tarihi yaklastikca. Heyecan basiyo beni yine:))

Yolundadir tabiikiii insallah hersey sonuna kadar yolunda gidicek:)) cok sagol tatlim ben de ananasi hep okuyorum baslarim insaalh transfer tarihi yaklastikca. Heyecan basiyo beni yine:))
Ay basmaz mi canım rabbim hakkında hayirlisini nasip etsin.ne zaman transfer tarihin

Persembe gunu ilacim bitio canim.ben cycloprogynova kullandim. 3 4 gune regl olursn dedi doktorum. Ona gore kontrole gidicem. Ay bu safhaya gelmek bile kalbimi kut kut attiriyoo:)) simdi de rahim kalinlasmasi icin nar kurune basladim. Iciorum hergun.. Allahim hersey uolunda gitsin ve transfer gunum gelsin hayirlsiyla insaalllahhh. Sen de cocuklarini bebislerinle karsilicannn:))) Y yaasemintt

Canım inşallah. Hep beraber. Nardan zarar gelmez meyveden hiic gelmez ama estrofem kullancan ya nasılsa hallolur o iş. Sen çok şeker yükleme vücuduna yine de

Canim benim gecmis olsun.. bole zamanlarda dicek bisi yok. Sen once sagligina bak kendini toparla ve yola devamm. Hersey cok daha iyi olucak insallah
sağol canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır dondurulmuşlarla mı olcak canım

Canım inşallah. Hep beraber. Nardan zarar gelmez meyveden hiic gelmez ama estrofem kullancan ya nasılsa hallolur o iş. Sen çok şeker yükleme vücuduna yine de
Hmmm doğru diosun aslında bak onu hiç düşünmedim.. 2 bardak içiyorum ama 1 bardağa indiriim en iyisi. Çok saol tatlım ya iyi akıl ettin:))

sağol canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır dondurulmuşlarla mı olcak canım
Aaaamin tatlım aaamiinnn hepimiz mutlulkla kavuşalım bebişkolarımıza:)) Evet canım dondurulmuşlarla yapıcam ben de:)opudan sonra regl oldum şimdi ik,nci reglimi bekliyorum doktora gitmek için. Sen de mi dondurulmuştu canım?

hayır canım benim taze embriyodu ama bir dahakine dondurulmuş yapıcam allah nasip ederse merak ettim nasıl bir süreç geçireceğim diye dr a adetliyken mi gidicez yine hap mı verecek sonra kaç günde bir çağıracak bilmiyorum

Canım benim ne istersen bana sorabilirsin artık tüp bebek uzmanı kadar oldum:) adetliyken doktora gidiyorsun ve yumurta geliştirme iğnelerine başlıyorsun. Genellikle göbekten oluyo ama sakın korkma minicik ve incecik iğneler olduğu için hiiç hissetmiyorsun. Sonra periyodik olarak kontrole gidiyorsun. Kontrol sıklığı tamamen kişiden kişiye göre değişiyor. Ama genelde ilk kontrol iğneler başladıktan 5 gün sonra oluyor. İğne dozajı da tamamen kişiye göre. gGenellikle 110-15 gün sürüyor ama benim 23 gün sürdü çünkü çok zor cevap veriyor yumurtalıklarım. Artık sonlara doğru hergün çağırdı doktorum. Sonra çatlatma iğnesi veriyor ve yumurta toplama işlemi için sana gün ve saat veriyor

toplama işleminden sonra regl olmayı bekliyorsun. Bana reglin 2. günü bir ilaç daha verdi adet ve hormon düzenleyici. Şimdi o biticek ve tekrar regl olucam. Ve trafnsfer hazırlığı başlicak inşallah. Bu süreçte de ilaçla rahmi kalınlaştırıp hamileliğe hazırlıyor ve hazırl olunca 5. gün embriyosunu transfer ediyor. Yani yumurta toplama işleminden sonra döllenen ve sağlıklı olan embriyolar 5. günde dondurulup bekletiliyor canım. Çook genel şekilde anlattım ama ayrrıntılı ne istersen sorabilirsin canım:) Elos35

canım sağol ben bunların hepsini oldum 13 yumurta toplandı 11 i döllendi 8 tanesi 5.güne gitti bir tane transfer oldum 7 si donduruldu pazar günü test yaptım 44 çıktı dün tekrar yaptırdım 31 çıktı değerim düştü dr ilaçları bırak dedi şimdi değerlerimin sıfırlanmasını bekliyorum biraz ara verip tekrar dondurulmuşlarla başlıycam Allah nasip ederse sonrasını bilmiyorum işte hap verip rahmin kalınlaşmasımı sağlancakmış teşekkür ederim cevabın için canım herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…