- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
- 333
İnşallah canım hep beraber. İnşallah burda bebek ceyizi yapalım berabersevindim canım senin adına allah tamamına erdirsin darısıda bana olsun inş benimkide yükselir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hep beraber. İnşallah burda bebek ceyizi yapalım berabersevindim canım senin adına allah tamamına erdirsin darısıda bana olsun inş benimkide yükselir
Benim bugünkü testim bundan silik arkadaşım. Göğüs benim de fenaydi. Bence seninki 70 lerdecanım çoook svndm tekrar et dediler mi yine ? adet ağrısı olabilir canım normal benmde bacak ağrım var çok şiddetli ve ilk kez bu kez göğüslerim yakıyor canımı dokunamıyorum sancıyor kaşınıyor.canım testin benmki gibiydi dimi? benmde 40 50 var mıdır o zaman?
ay inş canımm şöyle bi r yüksek çıksa rahatlıcam yaaaaBenim bugünkü testim bundan silik arkadaşım. Göğüs benim de fenaydi. Bence seninki 70 lerde
amin canım inş o günleri görürüzİnşallah canım hep beraber. İnşallah burda bebek ceyizi yapalım beraber
Bak senunkinden silik canimcanım çoook svndm tekrar et dediler mi yine ? adet ağrısı olabilir canım normal benmde bacak ağrım var çok şiddetli ve ilk kez bu kez göğüslerim yakıyor canımı dokunamıyorum sancıyor kaşınıyor.canım testin benmki gibiydi dimi? benmde 40 50 var mıdır o zaman?
bu bugünkü test mi canım? olsunnnn canım çıkıyor ya şükür senn değerinde iyi katlanmış 2 trasnfer miydiBak senunkinden silik canim
Evet canım bu sabah. İki transfer di evet.bu bugünkü test mi canım? olsunnnn canım çıkıyor ya şükür senn değerinde iyi katlanmış 2 trasnfer miydi
ikiside tuttu sanrım değer neredeyse 4 e katlamışEvet canım bu sabah. İki transfer di evet.
Canımcımm hayırlı olsun çok sevindim çok katlanır durmadan inşallah: )Gebelik takvimini de yaptım güzel gitsin inşallah hep.:) darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun
rabbm hayırlısıyka sağlıklı sıhhatli doğumlar da nasip etsin inşallahGebelik takvimini de yaptım güzel gitsin inşallah hep.:) darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun
Yok canım şimdi cuma günü 17.54 tu. Üç günde üçe kayltlamis oluyo anca benceikiside tuttu sanrım değer neredeyse 4 e katlamış
canım bir şey sorcam ikinci kan testini yaptırcamda aynı saatte yapılmasımı gerekiyor sen nasıl yaptırmıştınYok canım şimdi cuma günü 17.54 tu. Üç günde üçe kayltlamis oluyo anca bence
Canım cuma günkü meraktan olmuştu. Şimdi diğeri çarşamba oluyor benim. Bugunkunu 8 bucukta verdim. Çarşamba yı 9 gibi yaparım. Farklı hastane olacak bi aksilik çıkmaz inşallahcanım bir şey sorcam ikinci kan testini yaptırcamda aynı saatte yapılmasımı gerekiyor sen nasıl yaptırmıştın
canım farlı hastanede biraz sonuçlar değişik çıkıyor diye duymuştum pazar 2.30 da yaprırmıştım yarında 2 gibi yaptırsam sıkıntı olmaz herhaldeCanım cuma günkü meraktan olmuştu. Şimdi diğeri çarşamba oluyor benim. Bugunkunu 8 bucukta verdim. Çarşamba yı 9 gibi yaparım. Farklı hastane olacak bi aksilik çıkmaz inşallah
Olmaz olmaz canım inşallah belki 2 30 dan önceki değerdi o. Bize de haber vercanım farlı hastanede biraz sonuçlar değişik çıkıyor diye duymuştum pazar 2.30 da yaprırmıştım yarında 2 gibi yaptırsam sıkıntı olmaz herhalde
he bugün üç gün oldu demi ben 2 gün sandımYok canım şimdi cuma günü 17.54 tu. Üç günde üçe kayltlamis oluyo anca bence
Ikizlerde genelde 10.-12. Gün degeri Çok daha yüksek oluyo katlanmasının fazla oluşu sağlıklı bi ilerleyişten ötürü olabiliyomuş diye biliyorumikiside tuttu sanrım değer neredeyse 4 e katlamış
Farklı hastanelerde farklı Değerler çıkabiliyo ama olsun canını sıkmana hiç gerek yok cnm sonuçta hamilesin :) tebriklerCanım cuma günkü meraktan olmuştu. Şimdi diğeri çarşamba oluyor benim. Bugunkunu 8 bucukta verdim. Çarşamba yı 9 gibi yaparım. Farklı hastane olacak bi aksilik çıkmaz inşallah