• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

canım çoook svndm tekrar et dediler mi yine ? adet ağrısı olabilir canım normal benmde bacak ağrım var çok şiddetli ve ilk kez bu kez göğüslerim yakıyor canımı dokunamıyorum sancıyor kaşınıyor.canım testin benmki gibiydi dimi? benmde 40 50 var mıdır o zaman?
Benim bugünkü testim bundan silik arkadaşım. Göğüs benim de fenaydi. Bence seninki 70 lerde

canım çoook svndm tekrar et dediler mi yine ? adet ağrısı olabilir canım normal benmde bacak ağrım var çok şiddetli ve ilk kez bu kez göğüslerim yakıyor canımı dokunamıyorum sancıyor kaşınıyor.canım testin benmki gibiydi dimi? benmde 40 50 var mıdır o zaman?
Bak senunkinden silik canim

Eklentiler

• 1454316690207.jpg
    1454316690207.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 41
Yok canım şimdi cuma günü 17.54 tu. Üç günde üçe kayltlamis oluyo anca bence
canım bir şey sorcam ikinci kan testini yaptırcamda aynı saatte yapılmasımı gerekiyor sen nasıl yaptırmıştın

canım bir şey sorcam ikinci kan testini yaptırcamda aynı saatte yapılmasımı gerekiyor sen nasıl yaptırmıştın
Canım cuma günkü meraktan olmuştu. Şimdi diğeri çarşamba oluyor benim. Bugunkunu 8 bucukta verdim. Çarşamba yı 9 gibi yaparım. Farklı hastane olacak bi aksilik çıkmaz inşallah

Canım cuma günkü meraktan olmuştu. Şimdi diğeri çarşamba oluyor benim. Bugunkunu 8 bucukta verdim. Çarşamba yı 9 gibi yaparım. Farklı hastane olacak bi aksilik çıkmaz inşallah
canım farlı hastanede biraz sonuçlar değişik çıkıyor diye duymuştum pazar 2.30 da yaprırmıştım yarında 2 gibi yaptırsam sıkıntı olmaz herhalde

Yeni sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlı olsun. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Farklı hastanelerde farklı Değerler çıkabiliyo ama olsun canını sıkmana hiç gerek yok cnm sonuçta hamilesin :) tebrikler

Back