Insallah canim testi ilk kez kacinci gun yaptin ve cikti canimAyy Sağol arkadaşım. İdrar testi de bugun koyulasti şükür inşallah güzel güzel devam eder
Tatlım transfer gününü de sayıyorum 5. Gün 12 gibi yaptım. Marka verebilir miyim ki. Pahalı bi testi. Ama dogrulugu yüzde yüz. Tatbik etmiş oldum. Ucuz testlerde bazen çizginin gölgesi çıkıyor insanı yanıltiyor bunda oyke bişi yokInsallah canim testi ilk kez kacinci gun yaptin ve cikti canim
Ver canim birsey olmaz bugunde 7.gun dimi? Deger cok iyi o zaman.Tatlım transfer gününü de sayıyorum 5. Gün 12 gibi yaptım. Marka verebilir miyim ki. Pahalı bi testi. Ama dogrulugu yüzde yüz. Tatbik etmiş oldum. Ucuz testlerde bazen çizginin gölgesi çıkıyor insanı yanıltiyor bunda oyke bişi yok
Bugün 8m tatlım ben transfer gününü de sayıyorum ya. 'Predictor early' diye bi testVer canim birsey olmaz bugunde 7.gun dimi? Deger cok iyi o zaman.
Anladim canim bende normal testim var 7.gun yalmayi dusunuyorumBugün 8m tatlım ben transfer gününü de sayıyorum ya. 'Predictor early' diye bi test
Hiic yapma onu yaptım bişi çıkmadı.Anladim canim bende normal testim var 7.gun yalmayi dusunuyorum
Gecen yil benm 8.gun silik cikmisti canim cikmayabilir ama yinede denicemHiic yapma onu yaptım bişi çıkmadı.
Düşük mu yaptın canım sonra?Gecen yil benm 8.gun silik cikmisti canim cikmayabilir ama yinede denicem
malesef canımDüşük mu yaptın canım sonra?
Allah onun üzüntüsünü bununla sonlandirsin inşallah canım.malesef canım
amin inşallahcanım rabbm bu günleri unutturacak kadar güzel günler nasip etsin bize...Allah onun üzüntüsünü bununla sonlandirsin inşallah canım.
benı doktorum 10 gun sonra cagırdı canım ama 7 gün sonrada gozuukuyorPozitif sonuç alan arkadaşlarım kesenizi testten ne kadar sonra gördünüz
Tamam canım sağolasınbenı doktorum 10 gun sonra cagırdı canım ama 7 gün sonrada gozuukuyor
Canım hadi hayirli ugurlu olsun. Rabbim kucağına almayi nasip etsin insallahhh. Bizlere de nasip etsin rabbim :)Pozitif sonuç alan arkadaşlarım kesenizi testten ne kadar sonra gördünüz
Amin canım inşallah. Duam hepinizle yemin ediyorum. Ama pozitif alınca da devamı oluyo o da ayrı bi stres. Yok devam edicek mi yok kese kalp. Bu hafta artışları kontrol edicez inşallahCanım hadi hayirli ugurlu olsun. Rabbim kucağına almayi nasip etsin insallahhh. Bizlere de nasip etsin rabbim :)
Allah razi olsun canim eksik olma.rabbim dualarini dualrimizi kabul eder ins.Hadi bakalım allahın izniyle kalbini ferah tut. Meleğin 9 ay boyunca seninle olur inşallah saglikla.güzel haberlerini bekliyoruz :)Amin canım inşallah. Duam hepinizle yemin ediyorum. Ama pozitif alınca da devamı oluyo o da ayrı bi stres. Yok devam edicek mi yok kese kalp. Bu hafta artışları kontrol edicez inşallah
Tamam canım inşallah. Sizlerde hep duamdasiniz. Rabbim muradinizı versin hemenAllah razi olsun canim eksik olma.rabbim dualarini dualrimizi kabul eder ins.Hadi bakalım allahın izniyle kalbini ferah tut. Meleğin 9 ay boyunca seninle olur inşallah saglikla.güzel haberlerini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?