• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Yok canim taze transfer ama 4.gun cok silikti ya i ilacin etkisi olsa daha koyu olup siliklesmesi gerekirdi benim tam tersi koyulaşiyor git gide
Hah evet süper. Çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin. Zaten 5. Günse iğne etkisi kalmamıştır. 3. Günse de bu kadar köyu cikarmaz çok sevindim canım. Darısı kan 5ahliline inşallah. Seninki yüksek çıkar biliyon mu. Benim bu testlerde daha yeni göründü seninki kadar

Hah evet süper. Çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin. Zaten 5. Günse iğne etkisi kalmamıştır. 3. Günse de bu kadar köyu cikarmaz çok sevindim canım. Darısı kan 5ahliline inşallah. Seninki yüksek çıkar biliyon mu. Benim bu testlerde daha yeni göründü seninki kadar
Canim ben gecen yil erken telas yapti. Dusuk cikti cok stres yaptim o yuzden erken yaptirmicam cuma 10.gunum cuma gununu beklicem insallah yuksek cikar da stres olmam. Senin 10.gun mu bugun

Canim ben gecen yil erken telas yapti. Dusuk cikti cok stres yaptim o yuzden erken yaptirmicam cuma 10.gunum cuma gununu beklicem insallah yuksek cikar da stres olmam. Senin 10.gun mu bugun
Evet canım. Dondurulmuş olunca erken aliyolarmis. Ama nasıl adet sancısı var:( korkuyorum öyle olunca

Evet canım. Dondurulmuş olunca erken aliyolarmis. Ama nasıl adet sancısı var:KK43: korkuyorum öyle olunca
canım kan mı verin hayırlısı olur inş ben de yaptırdım 44 çıktı yarın tekrar yaptırcam inş yükselmiştir

Sen temkinli ol ama umutsuz da olma canım. Ama bence iyi ilerlicek. Aradılar beni de 59.9 çıkmış şükür ki artmış
canım çoook svndm tekrar et dediler mi yine ? adet ağrısı olabilir canım normal benmde bacak ağrım var çok şiddetli ve ilk kez bu kez göğüslerim yakıyor canımı dokunamıyorum sancıyor kaşınıyor.canım testin benmki gibiydi dimi? benmde 40 50 var mıdır o zaman?

Back