- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 133
Allah yardimcin olsun. İnşallah katlanmıştır. Duam senleKızlar bugün asil test günüm. Sonuç bekliyorum dua edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun. İnşallah katlanmıştır. Duam senleKızlar bugün asil test günüm. Sonuç bekliyorum dua edin lütfen
Insallahhj cokkk yuksek sonuclar alirsin canimKızlar bugün asil test günüm. Sonuç bekliyorum dua edin lütfen
Artar canim hic merak etme.10.gun mu bugunÇok yüksek olmayacak biliyorum canım da, arttığını görsem yeter bana
Evet canım sen ne alemdesinArtar canim hic merak etme.10.gun mu bugun
Canim ben bugun test yaptim epey belirgin cikti ama bilmiyorum taabi daha 6.gunumEvet canım sen ne alemdesin
Normal gebelik testi miydi canım. Bence güzel ve yolunda her sey gözün aydın diyelim sana daCanim ben bugun test yaptim epey belirgin cikti ama bilmiyorum taabi daha 6.gunum
Sagol canim insallahhh hersey cook guzel giderNormal gebelik testi miydi canım. Bence güzel ve yolunda her sey gözün aydın diyelim sana da
Ooo maşallah canım. Dondurulmuş transfer miydi. Yani catlatma iğnesi oldun mu
Yok canim taze transfer ama 4.gun cok silikti ya i ilacin etkisi olsa daha koyu olup siliklesmesi gerekirdi benim tam tersi koyulaşiyor git gideSagol canim insallahhh hersey cook guzel gider
Hah evet süper. Çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin. Zaten 5. Günse iğne etkisi kalmamıştır. 3. Günse de bu kadar köyu cikarmaz çok sevindim canım. Darısı kan 5ahliline inşallah. Seninki yüksek çıkar biliyon mu. Benim bu testlerde daha yeni göründü seninki kadarYok canim taze transfer ama 4.gun cok silikti ya i ilacin etkisi olsa daha koyu olup siliklesmesi gerekirdi benim tam tersi koyulaşiyor git gide
Canim ben gecen yil erken telas yapti. Dusuk cikti cok stres yaptim o yuzden erken yaptirmicam cuma 10.gunum cuma gununu beklicem insallah yuksek cikar da stres olmam. Senin 10.gun mu bugunHah evet süper. Çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin. Zaten 5. Günse iğne etkisi kalmamıştır. 3. Günse de bu kadar köyu cikarmaz çok sevindim canım. Darısı kan 5ahliline inşallah. Seninki yüksek çıkar biliyon mu. Benim bu testlerde daha yeni göründü seninki kadar
Evet canım. Dondurulmuş olunca erken aliyolarmis. Ama nasıl adet sancısı var korkuyorum öyle oluncaCanim ben gecen yil erken telas yapti. Dusuk cikti cok stres yaptim o yuzden erken yaptirmicam cuma 10.gunum cuma gununu beklicem insallah yuksek cikar da stres olmam. Senin 10.gun mu bugun
canım kan mı verin hayırlısı olur inş ben de yaptırdım 44 çıktı yarın tekrar yaptırcam inş yükselmiştirEvet canım. Dondurulmuş olunca erken aliyolarmis. Ama nasıl adet sancısı var korkuyorum öyle olunca
Canım maşallah gözün aydın. Kaçıncı gündü. Sonuç bekliyorumcanım kan mı verin hayırlısı olur inş ben de yaptırdım 44 çıktı yarın tekrar yaptırcam inş yükselmiştir
sağol canım da sevinemiyorum ben dün 12.gündü yarın tekrar yaptır değer düşük dedilerCanım maşallah gözün aydın. Kaçıncı gündü. Sonuç bekliyorum
Sen temkinli ol ama umutsuz da olma canım. Ama bence iyi ilerlicek. Aradılar beni de 59.9 çıkmış şükür ki artmışsağol canım da sevinemiyorum ben dün 12.gündü yarın tekrar yaptır değer düşük dediler
sevindim canım senin adına allah tamamına erdirsin darısıda bana olsun inş benimkide yükselirSen temkinli ol ama umutsuz da olma canım. Ama bence iyi ilerlicek. Aradılar beni de 59.9 çıkmış şükür ki artmış
canım çoook svndm tekrar et dediler mi yine ? adet ağrısı olabilir canım normal benmde bacak ağrım var çok şiddetli ve ilk kez bu kez göğüslerim yakıyor canımı dokunamıyorum sancıyor kaşınıyor.canım testin benmki gibiydi dimi? benmde 40 50 var mıdır o zaman?Sen temkinli ol ama umutsuz da olma canım. Ama bence iyi ilerlicek. Aradılar beni de 59.9 çıkmış şükür ki artmış