- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Kanda oluş sureci daha erken täAbikide fakat 8-9 gün doğru Kabul edilir çünkü kimj ilaçlar gebelik hormonunu vücutta var gosteriyorCanım haklısın da benim kana geçmiş olsa da çok erken değil mi? 4. Günde çıktı. Amenna ama kanda oluş süreci de erken değil mi?
Yok canım ilaç etkisi yok eminim. Hcg loli ilaç yok kullandığım. Hem öyle olsa testleri ertesi günden yapmaya başladım o zaman çıkardıKanda oluş sureci daha erken täAbikide fakat 8-9 gün doğru Kabul edilir çünkü kimj ilaçlar gebelik hormonunu vücutta var gosteriyor
Ay canım allah kucağına almayi nasip etsin. Attım testleri de eminim artık tek dileğim kaybolmasinlar. Yarın test yaptircam insallahÇok güzel bir haber hayırlı olsun inşallah şimdiden. Benimde blast transferiydi. Tarnsferden sonra 5. gün silik çizgi çıkmaya başladı. Gönlünüzü rahat tutun. Testin fotoğrafını atarsanız daha net yorum yapabilirim. Benim test silikken transferden 8 gün sonra 154 çıktı kanda çok şükür
Amin ALLAH razı olsun. Rabbim her isteyene en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin. Kan testiniz hangi gün güzel sonuçlarla gelin inşallahAy canım allah kucağına almayi nasip etsin. Attım testleri de eminim artık tek dileğim kaybolmasinlar. Yarın test yaptircam insallah
Pazartesi canım. Bugün gidip eşime sürpriz yapayım diyorum aslında yarın beraber gidicektik kacayim ben bugünden :)Amin ALLAH razı olsun. Rabbim her isteyene en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin. Kan testiniz hangi gün güzel sonuçlarla gelin inşallah
O zaman sana tavsiyem yarın yaptır. Çünkü beta hcg değeri ortalama 2 günde 2 kat artıyor. Böylelikle sağlıklı ilerlediğini pazartesi teyid etmiş olursun. Ben de 4 gün önce yaptırmıştım :) ama mecburen yaptırdım işe gelmek istemediğim için rapor almıştımPazartesi canım. Bugün gidip eşime sürpriz yapayım diyorum aslında yarın beraber gidicektik kacayim ben bugünden :)
ay canım çok merak ettm verde bizede haber ettttPazartesi canım. Bugün gidip eşime sürpriz yapayım diyorum aslında yarın beraber gidicektik kacayim ben bugünden :)
Aklimdaki oydu zaten canım da heyecan yaptım. Halletmem gerek o işi bugunO zaman sana tavsiyem yarın yaptır. Çünkü beta hcg değeri ortalama 2 günde 2 kat artıyor. Böylelikle sağlıklı ilerlediğini pazartesi teyid etmiş olursun. Ben de 4 gün önce yaptırmıştım :) ama mecburen yaptırdım işe gelmek istemediğim için rapor almıştım
Ederim canım.ay canım çok merak ettm verde bizede haber etttt
canım ben birşey sorcam . bugün 4.günüm benm demn lavaboda peçeteye pelte pelte akınt geldi bir kısmı kahverengis gibiydi ilk kez oldu sorun ypktur demiEderim canım.
Doktorunuzla görüşün mutlaka. İğne kullanmıyorsanız belki jel yada iğne verircanım ben birşey sorcam . bugün 4.günüm benm demn lavaboda peçeteye pelte pelte akınt geldi bir kısmı kahverengis gibiydi ilk kez oldu sorun ypktur demi
en doğrusu o sanırım tekrar edrse doktoru aramak... çok teşekkür edyorumDoktorunuzla görüşün mutlaka. İğne kullanmıyorsanız belki jel yada iğne verir
Canım iki gündür o bende de var. Degerim 17.54 yukselir inşallah dua edincanım ben birşey sorcam . bugün 4.günüm benm demn lavaboda peçeteye pelte pelte akınt geldi bir kısmı kahverengis gibiydi ilk kez oldu sorun ypktur demi
Ben olunca aramistim jel yapabiliyormus o akıntıyi. Bir ihtimal daha var yerleşme :)en doğrusu o sanırım tekrar edrse doktoru aramak... çok teşekkür edyorum
Yukselir canim ya cok erken daha o yüzden.Canım iki gündür o bende de var. Degerim 17.54 yukselir inşallah dua edin
Ay insallahhh canim yaa yerlessinler de hic muhim degillllBen olunca aramistim jel yapabiliyormus o akıntıyi. Bir ihtimal daha var yerleşme :)
yasemin çok sevindim canım yeni gördüm sonucu hadi gözümüz aydın hayırlı ugurlu olsun kat kat katlansın değerlerin inşallahCanım iki gündür o bende de var. Degerim 17.54 yukselir inşallah dua edin
Ayy Sağol arkadaşım. İdrar testi de bugun koyulasti şükür inşallah güzel güzel devam ederyasemin çok sevindim canım yeni gördüm sonucu hadi gözümüz aydın hayırlı ugurlu olsun kat kat katlansın değerlerin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?