2015 Aralık tüp bebek

Canım haklısın da benim kana geçmiş olsa da çok erken değil mi? 4. Günde çıktı. Amenna ama kanda oluş süreci de erken değil mi?
Kanda oluş sureci daha erken täAbikide fakat 8-9 gün doğru Kabul edilir çünkü kimj ilaçlar gebelik hormonunu vücutta var gosteriyor

Kanda oluş sureci daha erken täAbikide fakat 8-9 gün doğru Kabul edilir çünkü kimj ilaçlar gebelik hormonunu vücutta var gosteriyor
Yok canım ilaç etkisi yok eminim. Hcg loli ilaç yok kullandığım. Hem öyle olsa testleri ertesi günden yapmaya başladım o zaman çıkardı

Çok güzel bir haber hayırlı olsun inşallah şimdiden. Benimde blast transferiydi. Tarnsferden sonra 5. gün silik çizgi çıkmaya başladı. Gönlünüzü rahat tutun. Testin fotoğrafını atarsanız daha net yorum yapabilirim. Benim test silikken transferden 8 gün sonra 154 çıktı kanda çok şükür

Ay canım allah kucağına almayi nasip etsin. Attım testleri de eminim artık tek dileğim kaybolmasinlar. Yarın test yaptircam insallah

Ay canım allah kucağına almayi nasip etsin. Attım testleri de eminim artık tek dileğim kaybolmasinlar. Yarın test yaptircam insallah
Amin ALLAH razı olsun. Rabbim her isteyene en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin. Kan testiniz hangi gün güzel sonuçlarla gelin inşallah

Amin ALLAH razı olsun. Rabbim her isteyene en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin. Kan testiniz hangi gün güzel sonuçlarla gelin inşallah
Pazartesi canım. Bugün gidip eşime sürpriz yapayım diyorum aslında yarın beraber gidicektik kacayim ben bugünden :)

Pazartesi canım. Bugün gidip eşime sürpriz yapayım diyorum aslında yarın beraber gidicektik kacayim ben bugünden :)
O zaman sana tavsiyem yarın yaptır. Çünkü beta hcg değeri ortalama 2 günde 2 kat artıyor. Böylelikle sağlıklı ilerlediğini pazartesi teyid etmiş olursun. Ben de 4 gün önce yaptırmıştım :) ama mecburen yaptırdım işe gelmek istemediğim için rapor almıştım

Aklimdaki oydu zaten canım da heyecan yaptım. Halletmem gerek o işi bugun

canım ben birşey sorcam . bugün 4.günüm benm demn lavaboda peçeteye pelte pelte akınt geldi bir kısmı kahverengis gibiydi ilk kez oldu sorun ypktur demi
Doktorunuzla görüşün mutlaka. İğne kullanmıyorsanız belki jel yada iğne verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…