• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

sağol canım daha güzel günler sizin olsun inşallah. ben 10 gün idrar testimde negatifti aynı gun kan değerim 300 dü.. oyüzden siz bekleyebiliyorsanız bekleyın ama vars a9 gun kand acıkıyor zzaten
Amin canım inş bende yaşarım o duyguları kan testi en garantisi zaten o yüzden sabrediyorum

Tamam canım haber veririm sende haber ver hayırlı sonuçlar alırız inş :21:canım sende belirti var mı bende hiç yok insanda korkuyor böyle olunca
Canım sağ kasigim patlicak gibi ağrıyo bilmem belirti sayılır mi? Birde üç gündür silik çizgi mevcut. Ama 6apmicam test gününe kadar artık

Canım sağ kasigim patlicak gibi ağrıyo bilmem belirti sayılır mi? Birde üç gündür silik çizgi mevcut. Ama 6apmicam test gününe kadar artık
Ins belirtilir canım benim sadece arada adet ağrısına benzer agrilar oluyor bilmiyorum

benım ilk 4 gün feciii sancım vardı sonrakı 4 gün sıfır agrım sonrakı yıne 4 gün delı agrım ve hala agrılarım var
inş bende hamileyimdir canım senin birde ikiz bebişler ağrın çok olması normaldir herhalde aman iyi olsunlarda aağrısına katlanrız

Arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah. Rabbim her bekleyene en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.

Kacinci gun canim?benimde bugun 3.gunum benimde sol kasigimda bacagima vuran agrilar var bazen dedigin gibi patlicak gibi hissediyorum.
benım ilk 4 gün feciii sancım vardı sonrakı 4 gün sıfır agrım sonrakı yıne 4 gün delı agrım ve hala agrılarım var
Benimde bugum 3. Gun bendede agrilar basladi. Bu arada gozun aydin canim pitputlarida duymussun darisi basimiza dua et bizede.

Kacinci gun canim?benimde bugun 3.gunum benimde sol kasigimda bacagima vuran agrilar var bazen dedigin gibi patlicak gibi hissediyorum.

Benimde bugum 3. Gun bendede agrilar basladi. Bu arada gozun aydin canim pitputlarida duymussun darisi basimiza dua et bizede.

Amin güzelim zaten hep dualarimdasiniz inşallah

Canım bugün 7. Pts test günüm ama dayanamayıp cts yaptircam.

Sagol canimmm
i
Sanirim idrar testide yaptin dimi?insalllah yuksek cikar canim degerin. Bende cok sabirsizim srnde benim gibisin
Ay sorma hem de ne sabirsizlik. Yaptım canım da çizgi koyulasmadi bi türlü. Cumartesi yaptiricam ama. Senin test günün ne zaman? Taze transfer miydi. Benimki donmus olduğu için böyle erken çıktı sanırım

Ay sorma hem de ne sabirsizlik. Yaptım canım da çizgi koyulasmadi bi türlü. Cumartesi yaptiricam ama. Senin test günün ne zaman? Taze transfer miydi. Benimki donmus olduğu için böyle erken çıktı sanırım
Donmus ta daha gec cikiyormus diye duymustum ama olsun daha erken oldugu icin cikmiyordur. Benim taze embiryorydu canim daha 3.gunum haftaya cuma test günüm.birde zaman gecsin koyulasir elbet

Donmus ta daha gec cikiyormus diye duymustum ama olsun daha erken oldugu icin cikmiyordur. Benim taze embiryorydu canim daha 3.gunum haftaya cuma test günüm.birde zaman gecsin koyulasir elbet
Donmusla taze ile alakası yok canim. Kadından kadına geçen bi durum. Kiminin idrara geç geçip kimin erken.

Back