• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Vallaa bosladin sen biziii :KK43: hangi topiclerdesin bakiim bi tanesinde daha beraberdik ama orda kimse biai yazmio yahu :)
ya canım oraya buraya nedense burdanda bildiri gelmeyince girmediğimi farkettim herzaman bildirim düşmüyor.. 2 gündürde çok stresliyim zaten aksam 5 te randevum var pıt pıtlar ıcın cok korkuyorum duymazsam die.. :( bı yanım pozıtıf ol dıo bı yanım olurda negatıfle karsılasırsan dio .. bişler yıyor beni

Ayhhh hadi inşallahhhh canım ya. Ben niye heyecanlandiysam :) kaçıncı gün yaptın ki testi ?
Transfer gününü de sayıyorum 5. Gün tatlım. Dondurulmuş ta beta hcg erken cikabiliyormus. Şimdi wc için bekliyorum sıkışayım diye. Bir daha yapayım. Yine çıkarsa 5est gününe kadar bişi yapmam gari;)

Transfer gününü de sayıyorum 5. Gün tatlım. Dondurulmuş ta beta hcg erken cikabiliyormus. Şimdi wc için bekliyorum sıkışayım diye. Bir daha yapayım. Yine çıkarsa 5est gününe kadar bişi yapmam gari:KK66:
Biraz erken gibi ama belli de olmaz hani. Ee sıkışıp yapmışsındır sonuç? :)

Biraz erken gibi ama belli de olmaz hani. Ee sıkışıp yapmışsındır sonuç? :)
Üçüncü test öldu canım. Hepsinde var. Test gününe kadar sonrasında da her şey böyle güzel gider inşallah. İlaç etkisi ihtimal i yok. Şimdiki tek umudum yok olmamalari yönünde. İnşallah devam ederler;)

Üçüncü test öldu canım. Hepsinde var. Test gününe kadar sonrasında da her şey böyle güzel gider inşallah. İlaç etkisi ihtimal i yok. Şimdiki tek umudum yok olmamalari yönünde. İnşallah devam ederler:KK66:
Hadi inşallah canım benim Allah' in izniyle kanda da çıkmasını ,kesesini görmeni , kalp atışını duymani ve kucağına almani nasip etsin inşallahhhhhh

Kızlar bu crinone jel i uyguladiktan sonra çıkarıyoruz ya renkli tortular geldi. Peçete ye de çok az renkli akıntı geldi. Normaldir demi? Adetse de 6. Gün görülmez heralde

Kızlar bu crinone jel i uyguladiktan sonra çıkarıyoruz ya renkli tortular geldi. Peçete ye de çok az renkli akıntı geldi. Normaldir demi? Adetse de 6. Gün görülmez heralde
canım benimde progestron fitilde çıkarken az kahverengi bişeyler geliyor nokta nokta kanama olmadıkça korkma dediler aseninde öyledir canım

Ay canım Nerelerdesin. İnsan Yoldaş ariyo kendine test günün ne zaman canım. 3. Gün mu 5. Gün mu? İnşallah ikimiz için de güzel olur her şey.
Canım 5. Günü transferi bugün dokuzuncu günüm pazar da test günüm inş hamile kalırız ya

canım idrar testi yerine yarın kan vermeni öneririm inşallah pozıtıfı görürsün :KK19:
Eşim zaten idrar testi yaptırmiyor pazar günü kan testi yaptırım canım seninde hayırlı olsun bebişlerinde kalp atislarini duymussun allah tamamına erdirsin canım kucağına almak nasip etsin

Eşim zaten idrar testi yaptırmiyor pazar günü kan testi yaptırım canım seninde hayırlı olsun bebişlerinde kalp atislarini duymussun allah tamamına erdirsin canım kucağına almak nasip etsin

sağol canım daha güzel günler sizin olsun inşallah. ben 10 gün idrar testimde negatifti aynı gun kan değerim 300 dü.. oyüzden siz bekleyebiliyorsanız bekleyın ama vars a9 gun kand acıkıyor zzaten

Ay aramızda bir gün varmış canım. Bende pts yaptircam test. Haber ver muhakkak
Tamam canım haber veririm sende haber ver hayırlı sonuçlar alırız inş :21:canım sende belirti var mı bende hiç yok insanda korkuyor böyle olunca

Back