2015 Aralık tüp bebek

Cok saol canim transferim 19 aralikti 5 gun embriyosu Canim insalh Rabbim isteyen herkese nasip eder dualarimdasin canim senin ne zamandi transferin
Hamilelik takvimin doğrumu, bnm 5 aralık transfer ama hesaplara göre22 ağustos, seninde 6 eylül gibiolması gerekmezmi

çok teselli oldu canım senin durumun dua edin yarın sabah kan testi yapacağım inşallah çıkar
Yarinda 7 gün bekle pazar kan ver bukadar acele etmene gerek yokki. Sabirizsin biliyorum ama yarın da çok erken bukez değerin 19 cikicam ayy azmi diceksin. Bekleşen iyi olur. Yinede karar senin

Yarinda 7 gün bekle pazar kan ver bukadar acele etmene gerek yokki. Sabirizsin biliyorum ama yarın da çok erken bukez değerin 19 cikicam ayy azmi diceksin. Bekleşen iyi olur. Yinede karar senin
yarın 11. gün canım erken mi olur ki bilemedim şimdi kafam karıştı. senin ki 5. gün embriyosu muydu canım

canım bide pazar günleri nerde yaptırabilirim devlet hastaneleri yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…