Hamilelik takvimin doğrumu, bnm 5 aralık transfer ama hesaplara göre22 ağustos, seninde 6 eylül gibiolması gerekmezmiCok saol canim transferim 19 aralikti 5 gun embriyosu Canim insalh Rabbim isteyen herkese nasip eder dualarimdasin canim senin ne zamandi transferin
Canim sen 5 haftalık biz 6 haftalık dinlemedik nasıl oldu bu acabaGözün aydın canimm darısı basimizaa
Transfer tarihin ne zamandı canim bi de kaçıncı gun embriyosuydu? Ben de heyecanla bekliyorum ya merak ettim
Canim ben onu uanlis yazmisim duzeltemedeim 6 eylul olmasi gerekioHamilelik takvimin doğrumu, bnm 5 aralık transfer ama hesaplara göre22 ağustos, seninde 6 eylül gibiolması gerekmezmi
Arkadaş hamilelik takvimini yanlış yapmış duzeltememis canim yoksa onun muhtemel doğum tarihi 6 eylül. Bizden ilerde yaniCanim sen 5 haftalık biz 6 haftalık dinlemedik nasıl oldu bu acaba
Cnm, bende şaşırdım kalp atışı falan deyince çok erken duyulmuş dedimCanim ben onu uanlis yazmisim duzeltemedeim 6 eylul olmasi gerekio
Anladım kuzum bende takildim ya şaşırdımArkadaş hamilelik takvimini yanlış yapmış duzeltememis canim yoksa onun muhtemel doğum tarihi 6 eylül. Bizden ilerde yani
Kacinci gun canimkızlar az önce idrar testi yaptım negatif çıktı
Kacinci6gunundu ki? Güvenme bence. Hem idrarinda akşam olduğu için saf değildir. Niyeyse hiç uzulmedim çünkü hissediyorum var bisilerkızlar az önce idrar testi yaptım negatif çıktı
Kacinci gun canim
bugün 10. gündü ve 3. gün embriyosu inşallah vardırKacinci6gunundu ki? Güvenme bence. Hem idrarinda akşam olduğu için saf değildir. Niyeyse hiç uzulmedim çünkü hissediyorum var bisiler
Normal gebelik testi mi. Valla ben güvenme diyorum ki, burdabugün 10. gündü ve 3. gün embriyosu inşallah vardır
Sevdakusu sopa istermisin güzelim benden ??kızlar az önce idrar testi yaptım negatif çıktı
çok teselli oldu canım senin durumun dua edin yarın sabah kan testi yapacağım inşallah çıkarSevdakusu sopa istermisin güzelim benden ??
Yarinda 7 gün bekle pazar kan ver bukadar acele etmene gerek yokki. Sabirizsin biliyorum ama yarın da çok erken bukez değerin 19 cikicam ayy azmi diceksin. Bekleşen iyi olur. Yinede karar seninçok teselli oldu canım senin durumun dua edin yarın sabah kan testi yapacağım inşallah çıkar
yarın 11. gün canım erken mi olur ki bilemedim şimdi kafam karıştı. senin ki 5. gün embriyosu muydu canımYarinda 7 gün bekle pazar kan ver bukadar acele etmene gerek yokki. Sabirizsin biliyorum ama yarın da çok erken bukez değerin 19 cikicam ayy azmi diceksin. Bekleşen iyi olur. Yinede karar senin
canım bide pazar günleri nerde yaptırabilirim devlet hastaneleri yapıyor muYarinda 7 gün bekle pazar kan ver bukadar acele etmene gerek yokki. Sabirizsin biliyorum ama yarın da çok erken bukez değerin 19 cikicam ayy azmi diceksin. Bekleşen iyi olur. Yinede karar senin
Vardir cnm idrar testlerine guvenme.bekle kan testi yap .benimde idrarda 2.cizgi cok hafif cikmisti zor gorunuyodu ama kanda cikti.bugün 10. gündü ve 3. gün embriyosu inşallah vardır
Ozel hastanelerin acilinde yapiyolar hafta sonlari.canım bide pazar günleri nerde yaptırabilirim devlet hastaneleri yapıyor mu
Yok yavrum ben senin 7 günün sanıyorum hemennnn kalk ver kan güzellik supuruz haberlerden ver bizeeeyarın 11. gün canım erken mi olur ki bilemedim şimdi kafam karıştı. senin ki 5. gün embriyosu muydu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?