10 gün sonra duyduk biz kalp atışlarıni. Ama banada 2 hafta sonra demişti ben kahverengi akıntı çok olunca korkuyla gittim bugün. Yoksa salı gitcektim. Doktorun normal zamanda çağırmış seniCanim senindemi iki taneee maşallah. Ya ben kalp atışına takılmak istemiyorum 2 hafta sonra duyarız dedi. Ama çok geç gelio bana senin nekadar. Kesen gununle uyumlu bebeğin oluşmaya başlamış dedi
Canim benim kremalı coregimkızlar öncelikle hakkını helal edin... Dünden beri ben per perişan siz bana duacı Rabbim razı olsun sizden...
sabah korku tedirginlik göz yaşı gittim doktora.. Doktor beni görünce şok bi sakin ol dedi.. Olamam ben yine kanama yine kayıpşlarım olabilir dedim ki yat bakalım bakalım dedi... Ekrana baktim ki kese orda bebekte bak içinde dedi kaçttane koyduk sana dedi 2 diyince diğeri bakalım nerde dediki yanında duruyordu.. Üzülme herşey yolunda bebeklerin seninle kanamalar olabilir çoğalmadıkça üzülme dedi.. Ben okadar ağladım ki sorucaklarım silin di aklımda ağrım var demeyi bil eunuttum ...
2 hafta sonra kalp atışına çağırdı ne yasıyacagımı bilmiyorum korkularım hala devam ediyorum.. bu agrılar çoğalır ve kanamam olur die... Dualarını eksik etmeyin hamdu senalar olsun Rabbime...
çok sağol cnaım benım içimi rahatlattın Allah razı oslun10 gün sonra duyduk biz kalp atışlarıni. Ama banada 2 hafta sonra demişti ben kahverengi akıntı çok olunca korkuyla gittim bugün. Yoksa salı gitcektim. Doktorun normal zamanda çağırmış seni
Canim benim kremalı coregim
Rabbim bebişlerini sana bagislayacak inşallah moral bozmak yok daha önce kaybı oldu diye bunlarda da aynı şeyi yasayacaksin demek degil
Halam 3 çocuğunda da 9 ay boyunca hep lekelenme yaşadı ama evlatlarini kucağına aldı çok sukur. Sen de rahat ol dualarimdasin
Ne güzel bebislerini görmüşsun bak annesiii. Ben henüz keseyi de bebisimi de görmedim. Hepimizin Kucağı dolacak insaallah Rabbim nasibimize yazdiysa hicbirsey engel olamaz
Canim takip ediyorum durumunu o kadar sevindim ki suan okuyunca iki tane bebgin olacak inan hayal kurmaya basla.. Inanki guzel olsun hersey korkuyla geçirme bu kiymetli zamanlari.hepinize teşekkür ederim ... kalp atışı için erken diye dinlemedi galiba anlamadım ya şimdi kafama takıldı.. 2 hafta sonra dedıyse 2 hafta sonra duyarım inşallahh.. duanızı eksik etmeyin dualarım sizinle. kalp atsınıza kadar yormıcam kendımı umarım kanamam artmaz vedevam etmez güzel haberlerler gelırım.. herşey yolunda giderse iki bebeişim olucak ikiz olucagının bile farkına doktordan cıkınca farkettim okadar ağladım ki
anladım canım neyse bakalım artık hayırlısıyarın yap demıyorum canım benim ıstersen cumartesı yap ama kan ver demek ıstıyorum idrar testi yanıltabılıo. kimiinin 6 gün silik cıkıyor kimin ben gibi 10 gün hıc cıkmıyor üzülme die
Ee bize de haber et ne yaparsan; )anladım canım neyse bakalım artık hayırlısı
Genelde aynı zamanlarda cagiriyor lar canim kalp icin. Bakalım ben de keseyi görürsem insaallah kalp icin gün sayacagim nasipsecanım benim çok sağol sende hakkını helal et bana.. Rabbim yazsın die Kün fe yekun desin die dualarımız.. korkmamak elde değil çoğalmazsın kesilsin agrılarımda lekelerımde ınsallah siz olumsuzluk yasamadan atlatın ınsallah kalp atısı ıcın 2 hafta sonra dedı bana çok gibi gelmişti ama herkes normal dıyıonce ıcıme su serpildi ozaman ben 7 hafta olucam
Beni de 10 gün sonra çağırdılar ama ben 15 gün sonra gitcm garanti olsun diye doktor da öyle düşünüyordur karından rahat görebilmek içinGenelde aynı zamanlarda cagiriyor lar canim kalp icin. Bakalım ben de keseyi görürsem insaallah kalp icin gün sayacagim nasipse
Sağol canım benim eksik olmayınCanim takip ediyorum durumunu o kadar sevindim ki suan okuyunca iki tane bebgin olacak inan hayal kurmaya basla.. Inanki guzel olsun hersey korkuyla geçirme bu kiymetli zamanlari.
Canim benim gozun aydinnnnnn ne korkular ne telaslar yasiyoruz ama hepsi geciyor Allahin izniyle.. cooook sevindim☺ kalp atisi icin erken daha yahu herkes keseden 2 hafta sonra gittogini soyluyo. Kendini bos yere dertlendirmeee huzur dolu dinlen :)hepinize teşekkür ederim ... kalp atışı için erken diye dinlemedi galiba anlamadım ya şimdi kafama takıldı.. 2 hafta sonra dedıyse 2 hafta sonra duyarım inşallahh.. duanızı eksik etmeyin dualarım sizinle. kalp atsınıza kadar yormıcam kendımı umarım kanamam artmaz vedevam etmez güzel haberlerler gelırım.. herşey yolunda giderse iki bebeişim olucak ikiz olucagının bile farkına doktordan cıkınca farkettim okadar ağladım ki
Sağol canım benim .. İnşallah kalp atışlarında duyar size sevinc haberlerini veririm. Daha aileme söyleyemeden. Bugünde migren ile uyandım. Buz koyuyorum ilacın kesinlikle yasak inşallah herşey bukez güzel olurCanim benim gozun aydinnnnnn ne korkular ne telaslar yasiyoruz ama hepsi geciyor Allahin izniyle.. cooook sevindim☺ kalp atisi icin erken daha yahu herkes keseden 2 hafta sonra gittogini soyluyo. Kendini bos yere dertlendirmeee huzur dolu dinlen :)
Gözün aydın canimm darısı basimizaaSlm kizlar bugun bebeklerimin kalp atislarini dinledik Allahim bu heyecani bu mutlulugu herkese yasatsin
Cok sevindim cnm 2. Bebeğin de seninle kalmış cok Mutlu oldum darısı herkesin başına benm de inşallahSlm kizlar bugun bebeklerimin kalp atislarini dinledik Allahim bu heyecani bu mutlulugu herkese yasatsin
Cok saol canim transferim 19 aralikti 5 gun embriyosu Canim insalh Rabbim isteyen herkese nasip eder dualarimdasin canim senin ne zamandi transferinGözün aydın canimm darısı basimizaa
Transfer tarihin ne zamandı canim bi de kaçıncı gun embriyosuydu? Ben de heyecanla bekliyorum ya merak ettim
Evt canim bebeklerim benimleler cok sukur oburude kardesine yetismis ins darisi sizin basiniza hepimize saglikli bebislerversin RabbimCok sevindim cnm 2. Bebeğin de seninle kalmış cok Mutlu oldum darısı herkesin başına benm de inşallah
Allah razi olsun canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınsaallah. Benim transfer 24 aralıkti 5. Gün embriyosuCok saol canim transferim 19 aralikti 5 gun embriyosu Canim insalh Rabbim isteyen herkese nasip eder dualarimdasin canim senin ne zamandi transferin
Cok saol canim transferim 19 aralikti 5 gun embriyosu Canim insalh Rabbim isteyen herkese nasip eder dualarimdasin canim senin ne zamandi transferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?