- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
- 333
Hemen başla canım. Rahmin de dinlenmiş olur hemEvet 2 tane var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen başla canım. Rahmin de dinlenmiş olur hemEvet 2 tane var
Canım hakkında hayırlısı. Bende tam 1 hafta önce negatif sonucumu aldım. Biliyorum çok zor uzulme mek ama hayat devam ediyor. Kendini yıpratma. Geçmişe bakma bu günden sonra. Ben öyle yaptım atlattım sukur. Ben inanıyorum ki rabbim bizleri de güldürecek inşallah.Sonucum negatif kızlar malesef
Evet 2 tane var
Mayıs gibi başlayayım diyorum geç olmaz dimiHemen başla canım. Rahmin de dinlenmiş olur hem
Tabiki canım daha ilk denememiz mayıs ayı gibi tekrar denemeyi duşünüyorum. Sen ne kadar sonra denedin tekrar. Allahım herseyin hayirlisini nasip etsinAsla ümidini kaybetme bende ilk denemede basarisiz olan bir anne adayiyim aralikta dondurulmus embriyolarimla denedik simdi hamileyim sukurler olsun.. henuz cok yeni daha keseyi bile gormesemde pozitifi gormek sonrasi icin buyuk umut.. sana tavsiyem cabucak toparlan inan ve yakin zamanda dondurulmuslarinla dene ve cokca dua et.. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin umutsuz caresiz hissettitmesin cok zor yasadim seni cok iyi anliyorum ama gecicek bugunler insaAllah
Ben olsam hemen başlarım. Ama sen kendini ne zaman hazır hissedersin. Ben opu ayında transfer olmadım. Su an dondurulmuş tedavisindeyim. Sadece östrojen hapı kullanılıyor. İğneler kadar ağır değil ama, vücut ilaçlara alisikkken halletmek gerek benceMayıs gibi başlayayım diyorum geç olmaz dimi
Ben temmuzda denemistim ilk tup bebek denemesini.. aslinda bu kadar ara vermek istemedik ama nedense oyle gelisti nasip diyelim aralik gibi 2. Deneme oldu. Mayis ayina kadar gayetde guzel toparlanirsin hayirlisiyla guzel haberlerde alirsin insaAllah .. ☺Tabiki canım daha ilk denememiz mayıs ayı gibi tekrar denemeyi duşünüyorum. Sen ne kadar sonra denedin tekrar. Allahım herseyin hayirlisini nasip etsin
56 gayet yüksek ki arkadaşım. Normal değer 0-1 arası zaten. Birde jel kullaniyoruz ya o da progesteron. Çok üzüldüm ya. İnsan pozitif görse de sonrası da tedirginlikBen burda okumustum progesteron hormonu dusuk olursa tutmuyomus.doktor takviye igne verebiliyomus.aranizda olcturen varmi.ben bugun yaptirdim sonuc 56 cikti ama nasil bi deger bilemedim
Amin canım allahım seninde kucagına almanı nasip etsin...Ben temmuzda denemistim ilk tup bebek denemesini.. aslinda bu kadar ara vermek istemedik ama nedense oyle gelisti nasip diyelim aralik gibi 2. Deneme oldu. Mayis ayina kadar gayetde guzel toparlanirsin hayirlisiyla guzel haberlerde alirsin insaAllah .. ☺
Amin canım allahım seninde kucagına almanı nasip etsin...
Canım benimde ilk tup bebek tedavi aralık ayındaki. Dondurulmuş um var 1 tane onu da yaza transfer yaptircam. Ben geç olduğunu düşünmüyorum kendi açımdan maddi ve manevi toparlanmak lazım. Kendini en iyi ne zaman hazır hissedersen ozaman yaptir.Mayıs gibi başlayayım diyorum geç olmaz dimi
Ben 6 tane iciorum gundeKızlar bişi sorcam. Estrofem e başlayalı baş dönmesi var. İki gündür de çarpıntı. İlacın etkisi mi ki? O kadar iğne bişi yapmadı bu hap nevri mi donderdi valla
Hiç yan etki yapmadı mi tatlım?Ben 6 tane iciorum gunde
6 tane estrofem mi?Ben 6 tane iciorum gunde
Evet canim 2 dekort 1 fobilol 1 coraspin 1clenax iğne 1 progeston iğne 1 crione JEL şimdi 1 vitamin eklwndi6 tane estrofem mi?