3. Günse 1-2 gün sabretsen iyi olur ya da yap ama çıkmazsa takmayacağıma söz ver çok erken çünki3. gün canım cesaret edemiyorum yapmaya yarın sabah yapsam mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Günse 1-2 gün sabretsen iyi olur ya da yap ama çıkmazsa takmayacağıma söz ver çok erken çünki3. gün canım cesaret edemiyorum yapmaya yarın sabah yapsam mı acaba
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin canım. Peki transfer gününü saymis miydin test yaparken?Yok cnm daha 8 haftLık evet ikiz
Yok cnmAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin canım. Peki transfer gününü saymis miydin test yaparken?
Canim senindemi iki taneee maşallah. Ya ben kalp atışına takılmak istemiyorum 2 hafta sonra duyarız dedi. Ama çok geç gelio bana senin nekadar. Kesen gununle uyumlu bebeğin oluşmaya başlamış dedibakk dedim sana :) sıkma o tatlı canını :) üzme kuzularıni annesi... Hadi gözün aydın, Allah im hep mutluluk gözyaşı dokmeni sağlasın ins bende de seninle aynı şikayet vardı ya,bugün bende gittim doktora. Birdi bebeğim iki olmuş :) o minicik kalp leri nası güzel atıyo pıt pıt :) Allahim tumm herkese yaşatsin bunu insalllah
Yarın kan versen canim kesin sonuç hem benim 10/gün cikmamistiÇok sevindim canım maşallah diyelim inşallah bebislerine sağlıklı bir şekilde kavuşursun. Benim transferin 9. Günü yarın idrar testi yapsam çıkar mı acaba
Masallah masallah cok sevindim cnm iki tane pitircik ne guzel.rabbim nazarlardan kotu gizlerden esirgesin onlarihepinize teşekkür ederim ... kalp atışı için erken diye dinlemedi galiba anlamadım ya şimdi kafama takıldı.. 2 hafta sonra dedıyse 2 hafta sonra duyarım inşallahh.. duanızı eksik etmeyin dualarım sizinle. kalp atsınıza kadar yormıcam kendımı umarım kanamam artmaz vedevam etmez güzel haberlerler gelırım.. herşey yolunda giderse iki bebeişim olucak ikiz olucagının bile farkına doktordan cıkınca farkettim okadar ağladım ki
Maşallah canım. Senin bir şeylere uzuldugunu hatırlıyorum ben? Çok güzel çoook. Rabbim bize de nasip etsinKizlarr ben geldim hadi bakim benim durumuma yorum yapin.degerim 50.3 e cikmis 12 gun de
Sagolasin arkadaşım tekrar TebriklerYok cnm
Gözün aydın canım inşallah kalp atışlarını da duyarsın bebişlerinin sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip eder RabbimCanim senindemi iki taneee maşallah. Ya ben kalp atışına takılmak istemiyorum 2 hafta sonra duyarız dedi. Ama çok geç gelio bana senin nekadar. Kesen gununle uyumlu bebeğin oluşmaya başlamış dedi
Gözün aydın yükselmiş böyle devam eder inşKizlarr ben geldim hadi bakim benim durumuma yorum yapin.degerim 50.3 e cikmis 12 gun de
benim rezervim az ama yumurtam kaliteliydi.tutmadı bende haşimato vardı bide o dönemler çok karamsardım ondan tutmadığını düşünüyorum bu sefer olur inşallah bişey demediler onlarda şaşırdı tutmadığına zaten doktor değiştirdim başka bir merkezde yaptırdım bu seferHiç yapma canım boşver. Yapmamak en doğrusu biz dayanamıyoruz. Sorun neydi acaba,? Birinci neden olmamış bişey dediler mi?inşallah bu kez sımsıkı kalsinlar senle
canım takacağımı biliyorum zaten cesaret de edemiyorum o yüzden yapamıycam galiba3. Günse 1-2 gün sabretsen iyi olur ya da yap ama çıkmazsa takmayacağıma söz ver çok erken çünki
canım c.tesi kan vermeyi düşünüyorumYarın kan versen canim kesin sonuç hem benim 10/gün cikmamisti
Amin insallah devam ederGözün aydın yükselmiş böyle devam eder inş
Geçmiş olsun canım. Bu kez her şey güzel olsun inşallahbenim rezervim az ama yumurtam kaliteliydi.tutmadı bende haşimato vardı bide o dönemler çok karamsardım ondan tutmadığını düşünüyorum bu sefer olur inşallah bişey demediler onlarda şaşırdı tutmadığına zaten doktor değiştirdim başka bir merkezde yaptırdım bu sefer
dediğim gibi yapmanı tavsiye ederım ikinci çizgiyi görmezsen üzülürsün bıgun once ver kan vercanım c.tesi kan vermeyi düşünüyorum
Canim zaten pazar günü test günüm bir gün öncesinde yapacağım. Yarın yapamam çalışıyorum çünkü doktora gidememdediğim gibi yapmanı tavsiye ederım ikinci çizgiyi görmezsen üzülürsün bıgun once ver kan ver
yarın yap demıyorum canım benim ıstersen cumartesı yap ama kan ver demek ıstıyorum idrar testi yanıltabılıo. kimiinin 6 gün silik cıkıyor kimin ben gibi 10 gün hıc cıkmıyor üzülme dieCanim zaten pazar günü test günüm bir gün öncesinde yapacağım. Yarın yapamam çalışıyorum çünkü doktora gidemem