• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

bakk dedim sana :) sıkma o tatlı canını :) üzme kuzularıni annesi... Hadi gözün aydın, Allah im hep mutluluk gözyaşı dokmeni sağlasın ins :KK66: bende de seninle aynı şikayet vardı ya,bugün bende gittim doktora. Birdi bebeğim iki olmuş :) o minicik kalp leri nası güzel atıyo pıt pıt :) Allahim tumm herkese yaşatsin bunu insalllah
Canim senindemi iki taneee maşallah. Ya ben kalp atışına takılmak istemiyorum 2 hafta sonra duyarız dedi. Ama çok geç gelio bana senin nekadar. Kesen gununle uyumlu bebeğin oluşmaya başlamış dedi

hepinize teşekkür ederim ... kalp atışı için erken diye dinlemedi galiba anlamadım ya şimdi kafama takıldı.. 2 hafta sonra dedıyse 2 hafta sonra duyarım inşallahh.. duanızı eksik etmeyin dualarım sizinle. kalp atsınıza kadar yormıcam kendımı umarım kanamam artmaz vedevam etmez güzel haberlerler gelırım.. herşey yolunda giderse iki bebeişim olucak ikiz olucagının bile farkına doktordan cıkınca farkettim okadar ağladım ki
Masallah masallah cok sevindim cnm iki tane pitircik ne guzel.rabbim nazarlardan kotu gizlerden esirgesin onlari

Canim senindemi iki taneee maşallah. Ya ben kalp atışına takılmak istemiyorum 2 hafta sonra duyarız dedi. Ama çok geç gelio bana senin nekadar. Kesen gununle uyumlu bebeğin oluşmaya başlamış dedi
Gözün aydın canım inşallah kalp atışlarını da duyarsın bebişlerinin sonra da sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim :KK46::KK46:

Hiç yapma canım boşver. Yapmamak en doğrusu biz dayanamıyoruz. Sorun neydi acaba,? Birinci neden olmamış bişey dediler mi?inşallah bu kez sımsıkı kalsinlar senle
benim rezervim az ama yumurtam kaliteliydi.tutmadı bende haşimato vardı bide o dönemler çok karamsardım ondan tutmadığını düşünüyorum bu sefer olur inşallah bişey demediler onlarda şaşırdı tutmadığına zaten doktor değiştirdim başka bir merkezde yaptırdım bu sefer

benim rezervim az ama yumurtam kaliteliydi.tutmadı bende haşimato vardı bide o dönemler çok karamsardım ondan tutmadığını düşünüyorum bu sefer olur inşallah bişey demediler onlarda şaşırdı tutmadığına zaten doktor değiştirdim başka bir merkezde yaptırdım bu sefer
Geçmiş olsun canım. Bu kez her şey güzel olsun inşallah

Canim zaten pazar günü test günüm bir gün öncesinde yapacağım. Yarın yapamam çalışıyorum çünkü doktora gidemem
yarın yap demıyorum canım benim ıstersen cumartesı yap ama kan ver demek ıstıyorum idrar testi yanıltabılıo. kimiinin 6 gün silik cıkıyor kimin ben gibi 10 gün hıc cıkmıyor üzülme die

Back