2015 Aralık tüp bebek

Ben hemen başlamicam ya biraz bedenen ve ruhen dinlenmek istiyorum yaza dondurulmusumu denerim nasip olursa.sen napak sin sende var mı dondurulmus
Canım ben zaten dondurulmuş tedavisindeyim ama geçen ay ertelenmisti. Hiç transfer deneyimim yok yani. Kismetse haftaya cuma olacak

Kızlar günaydın. Hepimizi için sağlık ve huzur dolu bir gün olsun.. Yeni gün en güzel hberleri getirsin hepimize:)
kremalicorek aklım sende.. Haber alınca hemen yaz bize canım.. Allah beraberinde olsun.. Herşey yolunda gidecek içini ferah tut

kızlar bi de bişi soucam. Opudan sonra ne zaman regl oldunuz? Benim opu 9 ocakta oldu doktorum ayın 20'si gibi olucan dedi. Yaklaşık 10 gün demek ki. Size de öle oldu mu? gecikme yaşayan oldu mu?

Gunaydin guzel annisler.ben birazdan test icin hastaneye gidecem.bana dua edin.hakkimizda hayirlisi olsun kader arkadaslarim

Günaydın herkese test yaptıracak arkadaşlar iyi haberler verirsiniz inşallah sıkıntı yaşayan arkadaşlar Allah yardımcımız olsun hepimiz iyi olması için uğraşıyoruz ama veren de alan da Allah ne verirse dogru bilir Hakkı'mızda hayırlısı inşallah iyi haberlerle dönersiniz ..

kızlar bi de bişi soucam. Opudan sonra ne zaman regl oldunuz? Benim opu 9 ocakta oldu doktorum ayın 20'si gibi olucan dedi. Yaklaşık 10 gün demek ki. Size de öle oldu mu? gecikme yaşayan oldu mu?
Ben tam 10 gün sonra oldum arkadaşım. Çok sanciliydi ama

Kızlar merhabalar test sonucumu aldım 9,6 sınır da bir değer dediler. Siz ne diyorsunuz bana yorum yapın lütfen

Kızlar merhabalar test sonucumu aldım 9,6 sınır da bir değer dediler. Siz ne diyorsunuz bana yorum yapın lütfen
5in üstünde olunca pozitif bu şekilde olup yükselen duydum Can'ım inşallah senin de yükselir hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…