- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
32 yaşındayım tüplerim tıkalı olduğu için çocuk sahibi olamayanlardanım.bir kızım var 4 yaşında yine tüp bebekle geldi kuzum.buarada kızlar 1 sayfada lıste vardır cok ksıyle konusuyoruz ama lıstede adları yok eger lısteye eklenmek ıstıyorsanıztosun788 ekleme yaptırabılır
kizini allah bagislasin canim.insallah bakalim.artik bekleyip gorucem.canım ben kızım 2. gün embriyosu idi maşallah şuan 4 yaşında o yüzden güne çok takılma tutunacağı varsa oluyor kalitesi önemli
hadi gozunaydin canim.insallah guzel haberini aliriz.transfer yapıldı kızlar 5dklık işlemmiş 2saatte dinlendim şimdi evdeyim sanki hiç transfer falan olmamış gibi hç garip ya da heycanlı hssetmiyorum umarım 12 gün böyle stressz geçer darısı başınıza brbrmize dua edelim
Amin canim insallah sonucunda pozitif olur kocaman HAMILEYIM YAZARSINtransfer yapıldı kızlar 5dklık işlemmiş 2saatte dinlendim şimdi evdeyim sanki hiç transfer falan olmamış gibi hç garip ya da heycanlı hssetmiyorum umarım 12 gün böyle stressz geçer darısı başınıza brbrmize dua edelim
Beni ekleyin cnm. Yaş 29. Sebep erkek infertilitesi. Diyarbakır. Beklemedeyimbuarada kızlar 1 sayfada lıste vardır cok ksıyle konusuyoruz ama lıstede adları yok eger lısteye eklenmek ıstıyorsanıztosun788 ekleme yaptırabılır
amin inş hepimizin mutlu haberleini duyalım:)hadi gozunaydin canim.insallah guzel haberini aliriz.
inş cnm hepimiz yazarız:)Amin canim insallah sonucunda pozitif olur kocaman HAMILEYIM YAZARSIN
Hadi canim hayirli olsun.ilk basi sen cekiyosun umarim iyi haberlerini aliriz.test tarihin nezaman.bilgilerinide eklersen seni listeye ekleyelimtransfer yapıldı kızlar 5dklık işlemmiş 2saatte dinlendim şimdi evdeyim sanki hiç transfer falan olmamış gibi hç garip ya da heycanlı hssetmiyorum umarım 12 gün böyle stressz geçer darısı başınıza brbrmize dua edelim
Sagolasin canim insallah hersey guzel gider herkes icincanım hayırlı olsun ve gecmıs olsun ıyı haberlerını beklıyoruz
Canim bana progestan jelle prednol verdi sadece.evet canim hemde bursuru(progestan fitil, cipro, prednol, neupogen, estrofem, hibor ve progestan igne) sana ne ilaclari verildi.
walla canim ilac manyagi oldum ben.hele su progestan fitil cok sinir bozucu :) ignelerimi ozledim cidden :)Canim bana progestan jelle prednol verdi sadece.
Ayy sorma canim o jelle benimde basim belada.igneler hakkaten daha iyiymis valla.walla canim ilac manyagi oldum ben.hele su progestan fitil cok sinir bozucu :) ignelerimi ozledim cidden :)
16 aralıkta test yapılcak yaş 26 istanbul eşimin sperm sayısı az sanırım varikoseli varHadi canim hayirli olsun.ilk basi sen cekiyosun umarim iyi haberlerini aliriz.test tarihin nezaman.bilgilerinide eklersen seni listeye ekleyelim
yumurtaların toplandı mı?Canim bana progestan jelle prednol verdi sadece.
Evet canim toplandi dun 8 tane.bugun aradilar 5 tanesi dollenmis.carsamba 12 de transfer olucam bendeyumurtaların toplandı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?