Canim doktor bise dwmedide 5 hafta 3 gun oluyoSat 1 aralıksa sen daha ilerde olmuyor musun Can'ım? Doktor da mı bu haftadasın dedi bence sen daha ilerde olmalısın benm de 2 aralık çünkü
Yok canım, yeni bir doktora başlayacağım, haftaya cumartesi randevum, sen duydun mu? Bu arada benim şimdiden 4-5 aylık gibi bir göbeğim oldu, bu kullandığım crinone jel den mi çözemedim6 haftayı doldurdun 6+1 yani 7.haftasın doğru gidiyo cnm bende 7+3 üm aramızda çok az var kalp atışlarını duydun mı
Ebet Cnm Senn bendem 1 gün önce oluyor sat a göre dpgum 5 eylül olur senin internet tahmini öyle yaniYok
Canim doktor bise dwmedide 5 hafta 3 gun oluyo
karın şişkinliğim çok şükür geçti o evreyi bende yaşadım berbattı ama geçicek normale dönüceksin cnm ben kalp atışını duydum çok şükür sende duyarsın haftaya kadar hem bebek büyümüşte olur az çok görürsün.bende 2 kilo almışım ilaçlardan heralde yoksa abartı yemiyorum bende ama yapcak bişey yok umarım 9ayda 12 kiloyu geçmeyizYok canım, yeni bir doktora başlayacağım, haftaya cumartesi randevum, sen duydun mu? Bu arada benim şimdiden 4-5 aylık gibi bir göbeğim oldu, bu kullandığım crinone jel den mi çözemedim2 kilo da almışım, extra fazla da yemiyorum hatta dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime, ekmek pilav vs. zaten yemezdim anlamadım nereden alıyorum bu kiloyu, göbeğim şimdiden belli ve işyerindekiler anlayacaklar bu gidişle, ben mümkün olduğunca geç söyleyecektim halbuki. Senin durumlar nasıl merak ettim canım ya.
Doğal demek ki. Çok sağol canım, rahatladım biraz :) Geçmeyiz inşallah, ama bu ivmeyle devam edersem yuvarlayarak evden çıkartmak zorunda kalırlar benikarın şişkinliğim çok şükür geçti o evreyi bende yaşadım berbattı ama geçicek normale dönüceksin cnm ben kalp atışını duydum çok şükür sende duyarsın haftaya kadar hem bebek büyümüşte olur az çok görürsün.bende 2 kilo almışım ilaçlardan heralde yoksa abartı yemiyorum bende ama yapcak bişey yok umarım 9ayda 12 kiloyu geçmeyiz
İnşallah digeride buyur annesi sımsıkı tutunur sana sağlıkla kucağına alırsın inşallahGunaydin kizlar kesrleri gorduk cok sukur bugun ama biri digerine gore kucuk doktor buyumeyebilir dedi dua edin ins buyur bebislerimm
Gözün aydın canim. Masaallah erken görmüştün kese leriGunaydin kizlar kesrleri gorduk cok sukur bugun ama biri digerine gore kucuk doktor buyumeyebilir dedi dua edin ins buyur bebislerimm
Slm canim ben ilk hsg yaptırmıştım geçen ayda hitereskopi oldum bende polip vardı o alındı canim bende martta tedaviye başlıyorum üç ay dinlenme verdi doktorum canim adanada kimi dusunuyosun canimArkadaşlar slm. Sormak istediğim bir şey var. Ben martta tüp bebek için adanaya gidip tedaviye başlayacağım inşallah. Yanlız buradaki drum bana tüp bebek öncesi histeroskopi yapalım falan dedi,kafam karıştı. Sizler histeroskopi yaptırdınız mı?
Canım Acıbadem volkan bey ilk tercihim olacak,esra hanıma randevu almak bile çoook zorken gaziantepten adanaya git gel yapmak zor olacak zaten benim için bir de saatlerce beklemek beni sinir küpü yapar,zaten takibimi buradaki dr uma yaptıracağım büyük ihtimal.Canım sen başkentte histeroskopi yapılmıştın değil mi? Kafamı karıştıran bir şey var,burada dr bütün masraflar dahil 2500 tl dedi histeroskopiyeSlm canim ben ilk hsg yaptırmıştım geçen ayda hitereskopi oldum bende polip vardı o alındı canim bende martta tedaviye başlıyorum üç ay dinlenme verdi doktorum canim adanada kimi dusunuyosun canim
Canim ben yaptırım. Adana acıbademde tüp yapıldı. Yine aynı tüp doktorum histereskopi ve rahim yaralama yaptı. Başka doktora yaptirmaktansa tüp doktoruna yaptirmak daha mantikli çünkü gözle birebir kendisi degerlendiriyor.Fiyatı da 1800 tlArkadaşlar slm. Sormak istediğim bir şey var. Ben martta tüp bebek için adanaya gidip tedaviye başlayacağım inşallah. Yanlız buradaki drum bana tüp bebek öncesi histeroskopi yapalım falan dedi,kafam karıştı. Sizler histeroskopi yaptırdınız mı?
canım peki dr histeroskopiden sonra ara verdirdi mi? Çünkü benim drum sol tüpümün sadece giriş kısmında darlık ya da yapışıklık olabileceğini söyledi. Eğer martta yaptırırsam 3 ay ara mı vermek zorundayımCanim ben yaptırım. Adana acıbademde tüp yapıldı. Yine aynı tüp doktorum histereskopi ve rahim yaralama yaptı. Başka doktora yaptirmaktansa tüp doktoruna yaptirmak daha mantikli çünkü gözle birebir kendisi degerlendiriyor.Fiyatı da 1800 tl
canım bu arada hamile olmana çok sevindim ama işlerden dolayı pek giremiyorum sayfaya. 2 tanedir inşallahhhhhh!!! kese görmeye ne zaman gideceksinCanim ben yaptırım. Adana acıbademde tüp yapıldı. Yine aynı tüp doktorum histereskopi ve rahim yaralama yaptı. Başka doktora yaptirmaktansa tüp doktoruna yaptirmak daha mantikli çünkü gözle birebir kendisi degerlendiriyor.Fiyatı da 1800 tl
hüsteroskopıden sonra illa 3 ay beklemen gerekmıyor canım normal yoll aolabılme ıhtımalı ıcın 3 ay dıor doktorlarcanım peki dr histeroskopiden sonra ara verdirdi mi? Çünkü benim drum sol tüpümün sadece giriş kısmında darlık ya da yapışıklık olabileceğini söyledi. Eğer martta yaptırırsam 3 ay ara mı vermek zorundayım
2016 tüp bebek fiyatları belli oldu mu acaba? Ne kadar olduCanim ben yaptırım. Adana acıbademde tüp yapıldı. Yine aynı tüp doktorum histereskopi ve rahim yaralama yaptı. Başka doktora yaptirmaktansa tüp doktoruna yaptirmak daha mantikli çünkü gözle birebir kendisi degerlendiriyor.Fiyatı da 1800 tl
Allah razi olsun canım Rabbim h3pimize hayirlisiyla nasip etsin inşaallah. 18 inde kese görmeye gidecegiz nasipse.canım bu arada hamile olmana çok sevindim ama işlerden dolayı pek giremiyorum sayfaya. 2 tanedir inşallahhhhhh!!! kese görmeye ne zaman gideceksin
2016 da arttı mi bilmiyorum canim.2016 tüp bebek fiyatları belli oldu mu acaba? Ne kadar oldu
Ben Cerahi hitereskopi oldum baskentte 720 ye oldum canim neden bukadar istiyolar canim cok fazla canim hitereskopi de ne yapacak ki canim ben baskentte tedavi oluyorum öyle çok beklediğim olmadı tayfun bey deyim ben esra daha Yogun mus herkez onu istediği için öyle kalabalikCanım Acıbadem volkan bey ilk tercihim olacak,esra hanıma randevu almak bile çoook zorken gaziantepten adanaya git gel yapmak zor olacak zaten benim için bir de saatlerce beklemek beni sinir küpü yapar,zaten takibimi buradaki dr uma yaptıracağım büyük ihtimal.Canım sen başkentte histeroskopi yapılmıştın değil mi? Kafamı karıştıran bir şey var,burada dr bütün masraflar dahil 2500 tl dedi histeroskopiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?