2015 Aralık tüp bebek

yok yapmadım canım. bende senden farklı değilim. biri dokunsa ağlayacam neredeyse. yarın test günüm ama umudum yok. sen yaptınmı

Bende yapmadım cnm hala kasigimda ağrı var ne düşüncegımi şaşırdım idrar da cikmayanlarda oluyo ya bir umut belki öyledir diyorum

canm benm de transferim yapıldı iki tane 3. gün embriyosu transfer edildi test tarihim 15 aralık

canım yeni bir konunla 2 aşılama oldu. artık 2 aşılama sonucu tüp bebek için rapor veriyorlar ben çıkarttım ve yaptırdım. ikinci rapor için bunlar lazımmı

canım yeni bir konunla 2 aşılama oldu. artık 2 aşılama sonucu tüp bebek için rapor veriyorlar ben çıkarttım ve yaptırdım. ikinci rapor için bunlar lazımmı
Benim bu da yeni canım ekimde aldım bende raporumu ikincisi için 6 ay i.inde yapılacaksa eğer sadece ilkinin tutmadığına dair yazı istiyorlar direk heyete sokuyorlarmış tekrar evrak yapmıyormuşsun öyle demişlerdi

Benimde ayın 6 sı adet günümdü canım bende olmadım merak içindeyim acaba kullandığım ilaçlardan dolayı mı olmadım yoksa hamilemiyim
Bugün kan vermem gerek ama içimden hiç gitmek istemiyor. idrarda negatif çıktığı için. ayaklarım geri geri gidiyor. dışarıda havada kötü aşırı rüzgar var.

arıyorum sormak için telefonlara bakmıyorlar. sekreterlerde bilmiyoruz diyorlar. sen nereden çıkarmıştın

hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim isteyen herkese nasip etsin. negatif sonuç çok kötü etkiliyormuş insanı. beklemek çok zor. gerçekten ne hissedeceğimibilmiyorum

Benimde ayın 6 sı adet günümdü canım bende olmadım merak içindeyim acaba kullandığım ilaçlardan dolayı mı olmadım yoksa hamilemiyim
İnşallah ilaçlardan değildir arkadaşlar adet gecikmesi en önemli belirti güzel haberler verirsiniz umarım

Kızlar herkese günaydın.. Sonuç bekleyen bütün arkadaşlar bugün inşallahhh haaarika haberler verirsin bizlere.. Çoook güzel bir gün olsun hepimiz için.. Benim de bugun son kontrolüm var ve herşey yolunda giderse Allahın izniyle Cumartesi opu var.. Çok şükür yumurta sayısı iyi. Dünkü kontrolümde biraz üzüldüm çünkü biraz su toplanmış.. Doktorum çok normal çünkü çok intçı bi pkosun sen dedi.. Vucudumda sıkıntı hissediyorum ztn ama çok yoğun değil çok şükür.. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım. Sağlıkla sıkıntısız bir opu geçireyim ve sağlıklı embriyolarım olsun Allahımmmm.. İnşallah ohss de olmadan ilk aşmayı tamamlarım.. Dualarım sizlerle kızlar aaamiiinnnnn:)

36 yumrtam toplandı ohss olmadım canim ama transferde yaptırması dondurbidaki ay dinlenmiş vücuduna yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…