2015 Aralık tüp bebek

Allah razi olsun canım. Rabbim hepimize nasip etsin insaallah. Evet canim kan testlerini acibademde yaptırdım 12 gün sonra kese görmeye çağırdı volkan hoca. Estrofem, coraspin, cleaxan ve progestan iğnelere aynen devam ediyorum. S3nin nasıl gidiyor. Gün sayma işi hiç bitmiyor. Test günü sayıyorun, kese, onu sayiyorsun, kalp
Güzel telaşlar tbi bunlar. Sonu da güzel olur insaallah hpimiz icin

Canım nerde yaptırdın sorabilir miyim birde rapor için ne lazım inşallah pozitif sonuç alırsın
Ben beylikdüzü medicana yaptım canım rapor içinde her hastanenin farklı galiba ama

IVF Tüp Bebek + Aşılama (İnseminasyon raporu için gerekli belgeler ) Tedaviye başlamadan 15 gün önce getirilecek ve evrakların fotokopisi çektirilecek.

Açıklanamayan inf olgularında 3 yıllık evli olma şartı (tüp bebekte )Diğer tanılarda yok

1-Üroloji -Androloji değerlendirme yazısı (Son 6 ay içinde )
2-Hastanın eşine ait sipermiogram yazısı (Son 6 ay içinde )
3-Dahiliye konsültasyon sistemik açıdan (Son 6 ay içinde )
4-Psikiyatri konsültasyon son 6 ay) 1numaralı poliklinikten istek yazısını alınız
5-Hastaya (kadına) ait 3. gün hormon tahlili (son 6 ay içinde ) 1.numaralı poliklinikten
6-HSG rahim filmi raporu (süresi önemli değil)
7-3 kez aşılama yapıldığına dair yazı (erkek faktörü yoksa)
8-Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Her ikisi için 2 şer tane - son 6 ay içinde)
9-Sigorta hizmet dökümü SSK-Emekli Sandığı -Bağkur (Çalışan ise enaz 5 yıllık , eşinden yararlanıyor ise 900 gün ve üzeri 2 adet internetten olabilir .Aktif olarak çalışıyor olacak)
10-2 adet vesikalık resim (Hastaya ait)

Canım ben Çapa tıp fakültesinden aldım raporu bazı şeyleri hastane dışında yaptırmanı kabul ediyorlar sen hangi şehirde oturuyorsun

Cnm ben Mersin'de olduğum için sonuçları burdan bildirecem... Ya progestana devam mıııı! Offf valla gece zor uyuyorum 2 kalçada fena... Senin bitişe az kaldı çok şükür inşallah darısı bizlere olur düşünsene daha 4. Günündeyim...

Hat
Hatay da oturuyorum canım bizde azospermi

Hat

Hatay da oturuyorum canım bizde azospermi
Canım o zaman sen hatayda üniversite hastanesinin infertilite bölümünden randevu al bütün evraklarını da yanında götür giderken zaten sorun eşinden dolayıysa aşılama şartı aranmıyor hemen rapor hazırlıklarına başlarsın anlaşmalı özel hastanelerde de kullanabiliyorsun raporu 3 deneme hakkın var ilaçlarda da %20 sini ödüyorsun

mesela benim durumum rezerv azlığı fakat 2 yıllık vevliyiz rapor için 3 yıl şartı aranır mi sizce bizde

Bende yarın kan vercem cnm tekrar yaptın mi idrar testi? ben 9.gün yapmıştım şu erken çıkan testlerden tabi salıdan beri moralman yıkık durumdayım
yok yapmadım canım. bende senden farklı değilim. biri dokunsa ağlayacam neredeyse. yarın test günüm ama umudum yok. sen yaptınmı

Bu iğneler beni de canim dan bezdirdi inan ki canim ama bebisim için mecburen katlaniyorum
İgneyi yapacak yer kalmadı bende de. Bi 12 gün daha dayanacagiz artik

Cevapların için çok teşekkür ederim canım kusura bakma çok soru sordum ama tekrar yaptırmayi çok istiyorum ve maddi durum el vermiyor Eşime söyleyecem rapor çıkarıp tekrar deneyelim diye birde son bir soru sormak istiyorum raporu alınca hemen yaptırmak zorunda mıyız yoksa daha sonra oluyor mu ama gerçekten kusura bakma çok soru sorduğum için Rabbim bir an önce evladına kavuştursun inşallah hayırlı haberler alırsın canım

Sanırım problem eşinizde azospermi nedeni ne belli mi? Eğer varikoselse onu hallettirmenizde belki yeterli olur szn için

mesela benim durumum rezerv azlığı fakat 2 yıllık vevliyiz rapor için 3 yıl şartı aranır mi sizce bizde
Bildiğim kadarıyla 3 yıllık evli olma şartı her koşulda aranıyor ama yinede en net bilgiyi hastaneden alırsın şimdi ben seni yanlış yönlendirmek istemem canım git üşenme randevu almadan infertilite bölümündeki sekreterliklere sor onlar bilgi verirler sana

Canım rica ederim eğer yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana aldığımız rapor 6 ay geçerli yani 6 ay içinde yaptırabilirsin ama ilacını yazdırdığın zaman 3 gün içinde almak zorundasın zaten ilacı tedaviye başladığın zaman ilaçlarının tamamını yazıyorlar raporda kaç ünite ilaç verdilerse sana onun hepsini yazıyor dr başka takılan bişey olursa aklına çekinmeden sorabilirsin canım inşallah sende tez zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun tatlım

Çok teşekkür ederim canım çok yardımcı oldun allah razı olsun bebeğine tez zamanda kavusursn inşallah inşallah test günü bunu paylasirsin

Sanırım problem eşinizde azospermi nedeni ne belli mi? Eğer varikoselse onu hallettirmenizde belki yeterli olur szn için
Canım inan bilmiyoruz herşey normal deniyor ama normal çıkış yok hiç kimse bize ilaçta vermiyordu direkt tupe yonlendirdiler 2 defa denedik ikincide tese ameliyatı oldu 1 tane dollendi oda tutmadı şimdi ki doktor ilaç verdi 1 milyon sperm bulundu rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.hepimize anne olma duygusunu tattirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…