2015 Aralık tüp bebek

Sen pıt pitlarida duymuştum dimi

Cok sagolasin canim.sukur iyiyim simdilik toparladim birazcik.malesef doktorun hatasi ve benimde biraz dikkatsizligim oldu.devlete dusmek malesef boyle kimsenin umrunda olmuyo.aradim negatif oldu diye ilaclari kes dedi tamam bidaha ne doktor yuzu gordum ne bisey.simdi ikinci icin siraya koymuslar. 102. Siradaymisim.ilkinda 50. Siradaydim 9 ay bekledim bunda nekadar beklerim sen dusun yani.tamamen rezillik.koskoca bursada tek rapor verilen yer universite.insanlarida surunduruyolar iste.bakalim bikac ay gecsinde bikac anlasmali ozel varmis orayla gorusmeyi dusunuyorum.ama iyice toparlamam lazim kendimi.sen nasilsin.keseyi ve kalp atisini duymussun sanirim cok mutlu oldum.ama baktimda bayagi bereketli bi topic oldu bizimki:)))

Allaha şükür iyi gidiyor şimdilik, kesemizi gördük pazartesi günü tekmiş teyzesi :) bi 10 gün sonrada kalp atışı inşallah :) Bir de doktor arayışına girdim bakalım, benim doktorum hamilelik takibine çok sıcak bakamıyor, daha çok tüp Bebek'e yoğunlaştığı için çok dolu, öyle yani :) Daha iyi olmana sevindim, bir iki kez bizim bayanlara sordum seni gören duyan var mı diye, merak ettik, çok geçmiş olsun tekrar, güzelce dinlen, iyileş, bi kaç ay sonra devam

Günaydın herkese,
Cnm merak ettim sen sonucu Nasıl öğrendin? Gününden önce idrar testi yaptın mı, yaptıysan kaçıncı gününde?
Bnmde tek embriyo transfer edildi ve çok merak ediyorum kuzucuk bnmle mi diye

Cdden çok bereketli bi ay oldu bir Sürü hamile var listede baya bi düzeltme yapman gerekecek :)evet çok şükür keseyide kalp atışınıda gördük umarım en yakın zmnda sende yaşarsın hepiniz için dua ediyorum sende çok ara verme cnm ya daha 2.yi 3.yü yapıcaz vakit az:)

Günaydın canım. Ben idrarda gebelik testi yapmadım. Normalinde genelde 12. günde kan testi yapılmasını istiyorlar benim doktorum 10. gün de yaptır, 12. günde de tekrar et demişti. Benim evde elimde kalan ovülasyon testlerim vardı, onlardan yapmıştım, orada çizgiyi görmüştüm ilk. Bu konuda burada da bir yazı yazmıştım, bulursan bir bak istersen Senin kaç gün kaldı kan testine, kaçıncı günde yap demişti doktorun? Benim iki tane transfer olmuştu ama kese görmeye gittiğimizde tek kese göründü. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz :)

Cnm Bnm 4. Günüm transfer den sonra, 14 ocak test tarihim ama merak ediyorum tek çizgi görürsem üzülürüm gerçi, ilk denemem bu arada..

Cnm Bnm 4. Günüm transfer den sonra, 14 ocak test tarihim ama merak ediyorum tek çizgi görürsem üzülürüm gerçi, ilk denemem bu arada..
Canim benim iyi dusun iyi olsun. Sen de hamişsin insaallah şu idrar testlerine takılma. Bak 3n güzel örnek kremalicorek.

Tebrikler Pelit86 :) çok guzel artmış oranın. Tekrar hayırlı olsun.şimdi sıra kesede :) bende pazartesi gordüm keseyi :) 3 transfer olmuştu ama 1 kese gözüktü.bazen 2. Kese sonradan gözükebiliyomus.​

Evet defalarca duydum mümkün olsa her gün dinlerim:) gün geçtikçe daha net ve güzel duyuldu inş hepiniz Sağlıcakla duyarsınız cnm
Ayyy ne mutlu, maşallah size :) Senin bulantı vs. başladı mı canım? Benim ters bünyem sağolsun sabahları değil akşamları biraz bulantı yaşamaya başladım :) Ama ben önceden de kusamayan birisiydim nasıl olacak bakalım hayırlısı
Bu arada defalarca nasıl duydun ya çok özendim ben de :) çalıştığın yerde mi bakılıyor?

4. gün erken gibi, hiç girişme derim idrar testi olayına, büyük ihtimalle erken olduğu için görünmez, moralin bozulur boşver. Çoğu kişide kan testine yakın bile çıkmıyor idrarda. Benim de ilk denememdi. Çok heyecanlı ve zor bir bekleyiş, çok iyi anlıyorum ama güzel sonuçları düşünerek geçir zamanını, umarım su gibi akar gider :)

Tebrikler Pelit86 :) çok guzel artmış oranın. Tekrar hayırlı olsun.şimdi sıra kesede :) bende pazartesi gordüm keseyi :) 3 transfer olmuştu ama 1 kese gözüktü.bazen 2. Kese sonradan gözükebiliyomus.​
Senin de gözün aydin olsun o halde canim. 1 olsun bizim olsun
Hayirlisiyla evlatlarimizı kucağımıza alalım insaallah

Canim benim iyi dusun iyi olsun. Sen de hamişsin insaallah şu idrar testlerine takılma. Bak 3n güzel örnek kremalicorek.
Maşallah değerin çok gzl artmış cnm, acıbademdemi yaptırdın testlerini? Bide hala iğnelere ilaçlara devam mı? Ne diyorlar anlatsana... Darısı Banada olur inşallah tüm isteyenlerede dua et gzl anne

İnşallah gzlim darısı bizlere olsun dualarınıza bizide eklemeyi unutmayın bize moral oluyorsunuz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım nerde yaptırdın sorabilir miyim birde rapor için ne lazım inşallah pozitif sonuç alırsın

Çok şükür bulantım falan yok braz halsizlik var sadece kanamadan sonra sık sık kontrole gittim her gidişimde dnledim bu ara evdeyim haftaya Çarşamba gidicem dr bi an önce gelsin o gün istyorum:) darısı sizlernde basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…