- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
- 333
Sagolasin canim gecti cok sukur.bayagi seyler atlattim bi cocuk doguracam diye:) benimde aklim hep sizlerdeydi.neler yaptiniz cok merak ettim.sen ne durumdasin.okumaya calisiyorum yavas yavas ama daha sana sira gelemedi:)tosun788 hosgeldin canim cok gecmis olsun baya seyler yasamissin insallah simdi daha iyisidir merak ettim seni cok
Kac yillik evlisin canim.3 yillik evlilik sarti ariyolarYasim 28 samsunda oturuyorum
Canim baksalarda bakmasalarda genelde herkese veriyolar artik bu igneyi.bi nevi kendilerini garantiye aliyorlar yaniKızlar bişi sorcam. Doktor bana clexane iğne verdi ama pıhtılaşma sorununa da bakmadi. Bu tedbir amaçlı mi ki?
Anladım canım sağolasınCanim baksalarda bakmasalarda genelde herkese veriyolar artik bu igneyi.bi nevi kendilerini garantiye aliyorlar yani
Bu ugra hersey yapiyoruz kendimizi unutuyoruz dikkat et kendineSagolasin canim gecti cok sukur.bayagi seyler atlattim bi cocuk doguracam diye:) benimde aklim hep sizlerdeydi.neler yaptiniz cok merak ettim.sen ne durumdasin.okumaya calisiyorum yavas yavas ama daha sana sira gelemedi:)
Ayy canim gozun aydin nekadar mutlu oldum anlatamam.okudukca yazdiklarinizi gozlerim doldu zaten.neler yazmisiz neler cekmisiz.ama saniyorum bi cogunuz hamile.bu bana daha cok moral oldu inanBu ugra hersey yapiyoruz kendimizi unutuyoruz dikkat et kendine
Ben pazartesi kan testi yaptim 1484 cikti hamileyim hala inanamiyorum :) drm haftaya persembe cagirdi. Bakalim neler olacak
Sagol canim en kisa zaman da senin de basina inşallah.. umudunu hic bir zaman kaybetme çünkü imkansız diye bise yoktur.. dualarimi hic eksik etmiyorum herkes kavussun yavrusuna inşallah Ayy canim gozun aydin nekadar mutlu oldum anlatamam.okudukca yazdiklarinizi gozlerim doldu zaten.neler yazmisiz neler cekmisiz.ama saniyorum bi cogunuz hamile.bu bana daha cok moral oldu inan
Amin canim insallah.sizler bebislerinizi kucaginiza aldiginizda bizlerde hamis oluruz insallah.Sagol canim en kisa zaman da senin de basina inşallah.. umudunu hic bir zaman kaybetme çünkü imkansız diye bise yoktur.. dualarimi hic eksik etmiyorum herkes kavussun yavrusuna inşallah 
Canim bana da test falan yaptırmadan tedbir amaçlı verdi doktorum. Önceki denememde kalbi durduğu için kaybetmistim bebisimi. Pihtilasmadan kaynaklandığını düşündü.Kızlar bişi sorcam. Doktor bana clexane iğne verdi ama pıhtılaşma sorununa da bakmadi. Bu tedbir amaçlı mi ki?
Cnm bende pıhtılaşma çıkmadı testlerim yapıldı ama yine de iğne verildi bana da tedbir tamamenKızlar bişi sorcam. Doktor bana clexane iğne verdi ama pıhtılaşma sorununa da bakmadi. Bu tedbir amaçlı mi ki?
benim umutlarımı eşim bitiriyor. idrar sonucuylu tamamen sonucu almış gibi. bana kullandığım fitili bile bırak diyor. hala bir umut var demiyor. %1 şans var kanda pozitif çıkması için diyor. evet ilk denemem.Can'ım kanda sonucumuzu görene kadar hep umut vardır.sonucumuza göre üzüntümüzüde yaşarız sevincimizide.o yüzden sıkma canını bu arada ikinci denemen mi Can'ım?
sağol canım. rabbim isteyen herkese nasip etsin. yarın kan vercemcanım valla bilemedim ki belirtiler her zaman dogruyu göstermiyor işte.. idrarda sonuc alamayan arkadaslar var onlar sana umut olsun inşallah kanda pozitifi görürsün umut her zaman var hakkında hayırlısı olsun
Hiç problem değil cnm benim artışımda 2 katından fazlaydıKızlar 2 gün önce değerin 790 idi bugün 2400 olmuş acaba sorunmu var çok yükselmişsabah vermiş yarın cikicakhi bi bakiyim sonuca dedim sabahı nasıl edicrm ben
Çok korktum gece gece öyle yüksek beklemiyordum doktora gönderdim sonucu Arıcaklar inşallah bu kez sevinçlerimiz yarım kalmaz tedirginlik korku nekadar pozitif olucam desende olmuyor. Belki kalp atışı duysak bi nebze nefes alırız. Hamd olsun bugunumuzeHiç problem değil cnm benim artışımda 2 katından fazlaydı
Rahat ol cnm Gelişimi gayet iyi demek ki bu artışlar ondan da olabiliyormuş sevin :) günaydın bu arada :)Çok korktum gece gece öyle yüksek beklemiyordum doktora gönderdim sonucu Arıcaklar inşallah bu kez sevinçlerimiz yarım kalmaz tedirginlik korku nekadar pozitif olucam desende olmuyor. Belki kalp atışı duysak bi nebze nefes alırız. Hamd olsun bugunumuze
Çok haklısın ancak 3 ay zaten çok kritik bi dönem Çalışmaya o kadar heves etmiyorum bu dönemde 3 Ay'ı atlatabileydim keske iyiydi ancak haftaya raporum bitiyo benmde bakalım nolucak bebiş 2 gr olmuş bu yazılara bayıldım:)Günaydın canim işede gitmeyince evde vakit geçmişi bi yandan da su doktor işlerini başlamadan ise başlamak istemiyorum ama bölgede dakikalar gecmio
Merhaba arkadasimTosun cnm yazdıklarını şimdi okudum çok geçmiş olsun Dr nasıl böyle bi hata yapar ya :s bende prednolu bıraktım ama azaltarak gerçi ben çok hafif kullanıyodum senin ki nye o kadar fazlaydı? Neyse gerçi şimdi iyisin çok şükür.raporunla özelde yaptıramıyo musun ki? O kadar çok ara verme zaman bzm için akıp gidiyo :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?