2015 Aralık tüp bebek

amh düüşüklüğü
o zaman tüp bebek raporu hemen veriliyor mu bilmiyorum canım benim tüplerim kapatımıştı o üzden aşılama şartı aranmıyor yoksa 3 kez aşılama yapmış olman gerekiyor en garanti bilgiyi sen yinede hastaneden alırsın sanırım yaşadığın şehirdeki üniversite hastanesinden randevu alıp gitmeni tavsiye ederim

benimde fsh normal amh 0.57 çıktı acaba kaç kez tedavi oldunuz
Canim ben hic hamile kalamadim.bir kez asilama yaptirdim negatif.gecen ayda tup bebek denedik iste malesef oda negatif.8 yumurtam olustu 5 tanesi 5. Gune geldi.2 tane 1. Kalite transfer edildi ama malesef tutmadi canim.sana tavsiyem hic vakit kaybetme.bizim icin zor ve uzun bi surec malesef.

Anladım ben suan adet olmayi bekliyorum adet olur olmaz tedavi baslayacak insallah peki siz rapor cikarabildiniz mi acaba birde yaşınız kac

Canim 16 mg sabah aksam kullandim.ama sana tavsiyem doktorun birak dediginde kesinlikle birden birakma.benim vucudum soka girmis birden kestigim icin.16 aliyosan 8 e dus sonra 4 e falan yavas yavas kes.
Ben gunde bir tane aliyorum
Bende bagisiklik serumu aldim de keseyi gorunce birakican dedi cumartesi sonuca gore artik bilmemki nolur

Allah razı olsun Canım eşin haklı herşeyden önce sen önemlisin sen iyi olursan hersey iyi olur inşallah :)

Bende bagisiklik serumu aldim de keseyi gorunce birakican dedi cumartesi sonuca gore artik bilmemki nolur
Dedigim gobi canim benden sana tavsiye azaltarak birak.ben mahvoldum bir hafta valla.bulantilar kusmalar.insallah sag salim gorursun keseyide

Allah razı olsun Canım eşin haklı herşeyden önce sen önemlisin sen iyi olursan hersey iyi olur inşallah :)
Aynen oyle canim.valla saglik olmayinca.hicbisey gozun gormuyor.devlette yaptirmak ayrica yipratiyor insani.bakalim biraz maddi durumu toparlayip ozele gitmeyi dusunuyorum

Kızlar 2 gün önce değerin 790 idi bugün 2400 olmuş acaba sorunmu var çok yükselmiş sabah vermiş yarın cikicakhi bi bakiyim sonuca dedim sabahı nasıl edicrm ben
Maşallah cok güzel katlanmış ikiz değeri gibi ama kese görmeden bilemeyiz tabi inşallah gönlüne göre olur Cnm ama bence korkma yükselen değerden zarar gelmez bence

Aslında ilacın Dr tarafından ayarlanması gerek saf kortizon arkadaşlar o. Benim doktorum çizelge yapmıştı. Ve asla tuz kullanilmamasi gerek beraberinde.

yaşınız kaç peki siz rapor cikarabildiniz mi

Evet canim kullanmamaya dikkat ediyorum tuz
Peki ne zarari olurmus tuzun
Kortizon böbrek üstü bezi nden salgılanan bir hormon, fazlalığı tuz salınımını engelliyor vücut ödem atamiyor o zaman, dolayısıyla böbrek fonksiyonlarını bozuyor. Çok ilginç bir ilaç Heer hastalıkta kullanılıyor sinirleri gevsetmesi için lakin Dr kontrolünde olmadığı zaman berbat bir şey ben 16 liktan günde 5 tane alıyordum. Isitmem geldi şükür ama yaptığı Tüylenme kilo baş ağrısı dönmesi anlatamam.

Allah Allah cok degisik bi ilacmis
Doktorum murat berksoy diyetisyen o verdi serumu felan bakalim bundan sonraku gelismeler nolucak hayirlusi artik

Aynen oyle canim.bende bu yuzden mahvaldum iste.bobrek kortizon uretmeyi kestigi icin hapida birden kestigi icin soka girdim iste.gerci bende hemsireyim biraz bilerek oldu benim.ama yinede doktorlarin uyarmasi lazimdi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…