o zaman tüp bebek raporu hemen veriliyor mu bilmiyorum canım benim tüplerim kapatımıştı o üzden aşılama şartı aranmıyor yoksa 3 kez aşılama yapmış olman gerekiyor en garanti bilgiyi sen yinede hastaneden alırsın sanırım yaşadığın şehirdeki üniversite hastanesinden randevu alıp gitmeni tavsiye ederimamh düüşüklüğü
Canim ben hic hamile kalamadim.bir kez asilama yaptirdim negatif.gecen ayda tup bebek denedik iste malesef oda negatif.8 yumurtam olustu 5 tanesi 5. Gune geldi.2 tane 1. Kalite transfer edildi ama malesef tutmadi canim.sana tavsiyem hic vakit kaybetme.bizim icin zor ve uzun bi surec malesef.benimde fsh normal amh 0.57 çıktı acaba kaç kez tedavi oldunuz
Ben gunde bir tane aliyorumCanim 16 mg sabah aksam kullandim.ama sana tavsiyem doktorun birak dediginde kesinlikle birden birakma.benim vucudum soka girmis birden kestigim icin.16 aliyosan 8 e dus sonra 4 e falan yavas yavas kes.
Allah razı olsun Canım eşin haklı herşeyden önce sen önemlisin sen iyi olursan hersey iyi olur inşallah :)Valla canim biraz ara vermeyi dusunuyorum zaten.cok yiprandim bu surecte.esimde istemiyo zaten buaralar.cocuk ugruna karidan olcam deyip duruyo:) senin hamileligine cok mutlu oldum.umarim keseyide gorup sag salim kucagina alirsin.sizleri okumak innan tum sikintilari unutturup umut oluyo
Dedigim gobi canim benden sana tavsiye azaltarak birak.ben mahvoldum bir hafta valla.bulantilar kusmalar.insallah sag salim gorursun keseyideBen gunde bir tane aliyorum
Bende bagisiklik serumu aldim de keseyi gorunce birakican dedi cumartesi sonuca gore artik bilmemki nolur
Aynen oyle canim.valla saglik olmayinca.hicbisey gozun gormuyor.devlette yaptirmak ayrica yipratiyor insani.bakalim biraz maddi durumu toparlayip ozele gitmeyi dusunuyorumAllah razı olsun Canım eşin haklı herşeyden önce sen önemlisin sen iyi olursan hersey iyi olur inşallah :)
Maşallah cok güzel katlanmış ikiz değeri gibi ama kese görmeden bilemeyiz tabi inşallah gönlüne göre olur Cnm ama bence korkma yükselen değerden zarar gelmez benceKızlar 2 gün önce değerin 790 idi bugün 2400 olmuş acaba sorunmu var çok yükselmişsabah vermiş yarın cikicakhi bi bakiyim sonuca dedim sabahı nasıl edicrm ben
Aslında ilacın Dr tarafından ayarlanması gerek saf kortizon arkadaşlar o. Benim doktorum çizelge yapmıştı. Ve asla tuz kullanilmamasi gerek beraberinde.Ben gunde bir tane aliyorum
Bende bagisiklik serumu aldim de keseyi gorunce birakican dedi cumartesi sonuca gore artik bilmemki nolur
İnşallah dediğin gibi olur canim çok korkuyorumMaşallah cok güzel katlanmış ikiz değeri gibi ama kese görmeden bilemeyiz tabi inşallah gönlüne göre olur Cnm ama bence korkma yükselen değerden zarar gelmez bence
Evet canim kullanmamaya dikkat ediyorum tuzAslında ilacın Dr tarafından ayarlanması gerek saf kortizon arkadaşlar o. Benim doktorum çizelge yapmıştı. Ve asla tuz kullanilmamasi gerek beraberinde.
Amin canimDedigim gobi canim benden sana tavsiye azaltarak birak.ben mahvoldum bir hafta valla.bulantilar kusmalar.insallah sag salim gorursun keseyide
yaşınız kaç peki siz rapor cikarabildiniz miCanim ben hic hamile kalamadim.bir kez asilama yaptirdim negatif.gecen ayda tup bebek denedik iste malesef oda negatif.8 yumurtam olustu 5 tanesi 5. Gune geldi.2 tane 1. Kalite transfer edildi ama malesef tutmadi canim.sana tavsiyem hic vakit kaybetme.bizim icin zor ve uzun bi surec malesef.
Kortizon böbrek üstü bezi nden salgılanan bir hormon, fazlalığı tuz salınımını engelliyor vücut ödem atamiyor o zaman, dolayısıyla böbrek fonksiyonlarını bozuyor. Çok ilginç bir ilaç Heer hastalıkta kullanılıyor sinirleri gevsetmesi için lakin Dr kontrolünde olmadığı zaman berbat bir şey ben 16 liktan günde 5 tane alıyordum. Isitmem geldi şükür ama yaptığı Tüylenme kilo baş ağrısı dönmesi anlatamam.Evet canim kullanmamaya dikkat ediyorum tuz
Peki ne zarari olurmus tuzun
Allah Allah cok degisik bi ilacmisKortizon böbrek üstü bezi nden salgılanan bir hormon, fazlalığı tuz salınımını engelliyor vücut ödem atamiyor o zaman, dolayısıyla böbrek fonksiyonlarını bozuyor. Çok ilginç bir ilaç Heer hastalıkta kullanılıyor sinirleri gevsetmesi için lakin Dr kontrolünde olmadığı zaman berbat bir şey ben 16 liktan günde 5 tane alıyordum. Isitmem geldi şükür ama yaptığı Tüylenme kilo baş ağrısı dönmesi anlatamam.
Aynen oyle canim.bende bu yuzden mahvaldum iste.bobrek kortizon uretmeyi kestigi icin hapida birden kestigi icin soka girdim iste.gerci bende hemsireyim biraz bilerek oldu benim.ama yinede doktorlarin uyarmasi lazimdi isteKortizon böbrek üstü bezi nden salgılanan bir hormon, fazlalığı tuz salınımını engelliyor vücut ödem atamiyor o zaman, dolayısıyla böbrek fonksiyonlarını bozuyor. Çok ilginç bir ilaç Heer hastalıkta kullanılıyor sinirleri gevsetmesi için lakin Dr kontrolünde olmadığı zaman berbat bir şey ben 16 liktan günde 5 tane alıyordum. Isitmem geldi şükür ama yaptığı Tüylenme kilo baş ağrısı dönmesi anlatamam.
Canim benim yasim 32 rapor cikarttim.amh dusuk oldugu icin asilama falan istemiyorlar direk tup bebege aliyorlar.sen hangi sehirdesin yasin kacyaşınız kaç peki siz rapor cikarabildiniz mi
Amin canim insallah.allahim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin.Amin canim
Rabbim sanada kisa zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?