Sanada hayirli olsun canim.inşallah güzel sonuçlar alırız.ben nette araştırdım ama bulamadım.ilaçlara rağmen negatifse gününde adet oluyormu acaba.asıl merak ettiğim belirtiler cidden adetmi yoksa ilaci bırakıncami adet için süreç ilerleyecek.kafamda deli sorularHayırlı olsun canım bende çok endişeliyim bazen sol kasığımda hafif bir ağrı oluyor şimdiye kadar memnundum bu ağrıdan ama yarın benim adet günüm şimdi kasığım ağrıdığında acaba adet mi olucam diye aklımdan geçiyor kafam çok karışık duygularımda öyle tabii
hoşgeldin çok çok geçmiş olsun ya tahmin ettim uzun süre yazmayıncaKizlar ben geldimm.neler olmus burda neler.nerden baslayip okuyacagimi bilemedim valla.
canım valla bilemedim ki belirtiler her zaman dogruyu göstermiyor işte.. idrarda sonuc alamayan arkadaslar var onlar sana umut olsun inşallah kanda pozitifi görürsün umut her zaman var hakkında hayırlısı olsunbugün umutlarım yıkıldı. sabah evde test yaptım ve sonuç negatif. bugün transferden sonra 10. gün. perşembe test günüm acaba idrarda gözükmüyor olabilirmi
Can'ım kanda sonucumuzu görene kadar hep umut vardır.sonucumuza göre üzüntümüzüde yaşarız sevincimizide.o yüzden sıkma canını bu arada ikinci denemen mi Can'ım?yarın verisem perşembe tekrar vermem gerekecek. zaten geçen ay 10 gün kollarım morarmış şekilde gezdim. yine üst üste verip kötü olmayayım. o yüzden 1 gün daha sabredeceğim. bende umutluydum test yapana kadargerçi bugün doktor bana her zaman doğru sonuç vermiyor dedi.
Napiyim hic guzel gunler gecirmedim valla sizsiz.hastalerde surundum.aynen oyle tam bilgilendirilmeme.sanirim benim vucudumda hassas iyice tepki verdi.tamamen coktum yani.asil sizler neler yaptiniz.oku oku bitmiyo valla.senin nasil geciyor hamileligin.Ay kıyamam, çok geçmiş olsunyine tam bilgilendirmeme sanırım
Sagolasin canim benim benim.valla sorma basima gelmeyen kalmadi yani.sen hamilesin galibahoşgeldin çok çok geçmiş olsun ya tahmin ettim uzun süre yazmayınca
Allahım hayırlı haberler versin sana inşallah tutar. rapor almak için ne yapmak gerekiyor yardımcı olabilirmisinizTahlil günüm 9 ocak canım geri sayıyorum şuan yani ben rapor ile yaptırdım o yüzden 2700 hastaneye 850 tl ilaçlara verdik ilk başta ama ilaçlar bana yeterli gelmedi herhalde 500 tl daha ilaç parası vermişizdir bunun dışında sperm sayımı için falan para verdik eğer raporsuz olsaydı hastane 5300 tl ilaçlarımda 5000 tl falan tutuyordu
Teşekkür ederim üçüncü tahlil yani 476 çıkan farklı bir laboratuvarda yapıldı fark ondan olabilir mi acabamrb cnm yükselmenin en az %60 olması gerekiyormus 2 gün arayla yani 2 katı olmak zorunda degil. o şekilde hesapla inş sıkıntı yoktur
yani daha önce duydum labaratuvara göre değişen değerler ama değişmeyen de duydum makinadan kaynaklıymıs sanırım. o yüzden olabilir değerlerin gayet iyi artış da normaldir umarımmTeşekkür ederim üçüncü tahlil yani 476 çıkan farklı bir laboratuvarda yapıldı fark ondan olabilir mi acaba
güzelce dinlen vücudun da dinlensin inşallah bir dahaki sefere pozitif olurSagolasin canim benim benim.valla sorma basima gelmeyen kalmadi yani.sen hamilesin galiba
Umarım herşey yolunda gider hepimiz için Allah yardımcımız olsunyani daha önce duydum labaratuvara göre değişen değerler ama değişmeyen de duydum makinadan kaynaklıymıs sanırım. o yüzden olabilir değerlerin gayet iyi artış da normaldir umarımm
Valla canim biraz ara vermeyi dusunuyorum zaten.cok yiprandim bu surecte.esimde istemiyo zaten buaralar.cocuk ugruna karidan olcam deyip duruyo:) senin hamileligine cok mutlu oldum.umarim keseyide gorup sag salim kucagina alirsin.sizleri okumak innan tum sikintilari unutturup umut oluyogüzelce dinlen vücudun da dinlensin inşallah bir dahaki sefere pozitif olurpozitifi gördüm ben çok şükğr ama kese görmedik henüz bakalım hayırlısı
Amin Cnm inşallah iyi haberlerini bekliyorum :)Umarım herşey yolunda gider hepimiz için Allah yardımcımız olsun
Bende baktım ama bende bulamadım canım ben şuan sabah crinone jel sabah akşam estrofem birde folio folik asit içiyorum sen hangi ilaçları kullanıyorsunSanada hayirli olsun canim.inşallah güzel sonuçlar alırız.ben nette araştırdım ama bulamadım.ilaçlara rağmen negatifse gününde adet oluyormu acaba.asıl merak ettiğim belirtiler cidden adetmi yoksa ilaci bırakıncami adet için süreç ilerleyecek.kafamda deli sorular
Canim benim amh 0.27 di.fshim normaldi ama.sen ne durumdasintosun788 nickli arkadasım sizin amh degeriniz kaçtı acaba bende de aynı sorun varda tedaviye yeni başlıcam da tardımcı olabilirmisiniz
Canım bulunduğun şehirdeki üniversite hastanesinin infertilite bölümünden randevu alman lazım her durumda tüp bebek raporu vermiyorlar bazen aşılama şartı oluyor sizin sebep neydiAllahım hayırlı haberler versin sana inşallah tutar. rapor almak için ne yapmak gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz
amh düüşüklüğüSagolasin canim benim benim.valla sorma basima gelmeyen kalmadi yani.sen hamilesin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?