2015 Aralık tüp bebek

Sanada hayirli olsun canim.inşallah güzel sonuçlar alırız.ben nette araştırdım ama bulamadım.ilaçlara rağmen negatifse gününde adet oluyormu acaba.asıl merak ettiğim belirtiler cidden adetmi yoksa ilaci bırakıncami adet için süreç ilerleyecek.kafamda deli sorular

bugün umutlarım yıkıldı. sabah evde test yaptım ve sonuç negatif. bugün transferden sonra 10. gün. perşembe test günüm acaba idrarda gözükmüyor olabilirmi
canım valla bilemedim ki belirtiler her zaman dogruyu göstermiyor işte.. idrarda sonuc alamayan arkadaslar var onlar sana umut olsun inşallah kanda pozitifi görürsün umut her zaman var hakkında hayırlısı olsun

Can'ım kanda sonucumuzu görene kadar hep umut vardır.sonucumuza göre üzüntümüzüde yaşarız sevincimizide.o yüzden sıkma canını bu arada ikinci denemen mi Can'ım?

Ay kıyamam, çok geçmiş olsun yine tam bilgilendirmeme sanırım
Napiyim hic guzel gunler gecirmedim valla sizsiz.hastalerde surundum.aynen oyle tam bilgilendirilmeme.sanirim benim vucudumda hassas iyice tepki verdi.tamamen coktum yani.asil sizler neler yaptiniz.oku oku bitmiyo valla.senin nasil geciyor hamileligin.

Allahım hayırlı haberler versin sana inşallah tutar. rapor almak için ne yapmak gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz

mrb cnm yükselmenin en az %60 olması gerekiyormus 2 gün arayla yani 2 katı olmak zorunda degil. o şekilde hesapla inş sıkıntı yoktur
Teşekkür ederim üçüncü tahlil yani 476 çıkan farklı bir laboratuvarda yapıldı fark ondan olabilir mi acaba

Teşekkür ederim üçüncü tahlil yani 476 çıkan farklı bir laboratuvarda yapıldı fark ondan olabilir mi acaba
yani daha önce duydum labaratuvara göre değişen değerler ama değişmeyen de duydum makinadan kaynaklıymıs sanırım. o yüzden olabilir değerlerin gayet iyi artış da normaldir umarımm

Sagolasin canim benim benim.valla sorma basima gelmeyen kalmadi yani.sen hamilesin galiba
güzelce dinlen vücudun da dinlensin inşallah bir dahaki sefere pozitif olur pozitifi gördüm ben çok şükğr ama kese görmedik henüz bakalım hayırlısı

yani daha önce duydum labaratuvara göre değişen değerler ama değişmeyen de duydum makinadan kaynaklıymıs sanırım. o yüzden olabilir değerlerin gayet iyi artış da normaldir umarımm
Umarım herşey yolunda gider hepimiz için Allah yardımcımız olsun

güzelce dinlen vücudun da dinlensin inşallah bir dahaki sefere pozitif olur pozitifi gördüm ben çok şükğr ama kese görmedik henüz bakalım hayırlısı
Valla canim biraz ara vermeyi dusunuyorum zaten.cok yiprandim bu surecte.esimde istemiyo zaten buaralar.cocuk ugruna karidan olcam deyip duruyo:) senin hamileligine cok mutlu oldum.umarim keseyide gorup sag salim kucagina alirsin.sizleri okumak innan tum sikintilari unutturup umut oluyo

tosun788 nickli arkadasım sizin amh degeriniz kaçtı acaba bende de aynı sorun varda tedaviye yeni başlıcam da tardımcı olabilirmisiniz

Bende baktım ama bende bulamadım canım ben şuan sabah crinone jel sabah akşam estrofem birde folio folik asit içiyorum sen hangi ilaçları kullanıyorsun

Kızlar 2 gün önce değerin 790 idi bugün 2400 olmuş acaba sorunmu var çok yükselmiş sabah vermiş yarın cikicakhi bi bakiyim sonuca dedim sabahı nasıl edicrm ben

Allahım hayırlı haberler versin sana inşallah tutar. rapor almak için ne yapmak gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz
Canım bulunduğun şehirdeki üniversite hastanesinin infertilite bölümünden randevu alman lazım her durumda tüp bebek raporu vermiyorlar bazen aşılama şartı oluyor sizin sebep neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…