Aynen herkes kendini 2016 sakliyo galiba.yilsonu diye ara vermisler galibacok sakin bizim topik. aralik ayinda tup bebek yaptircak az kisiyiz sanirim :)
onlar yil sonu diye ara versin biz yeni yila 2 veya 3 canli girelim insallah:)Aynen herkes kendini 2016 sakliyo galiba.yilsonu diye ara vermisler galiba
İnşallah canim guzel haberlerle gel :*cuma saat 12de inş hersey yolunda gider hepimiz için
merak etme muayne günlerini bekleye bekleye günler geçicek sende transfer gününü görüceksin ve hayırlısıyla hepimiz hamile kalıcaz inş dua ediyorum hepimiz için:) yarın için gerginim umarım hersey yolunda gider ve ardından 12 gün daha beklicem:Sİnşallah canim guzel haberlerle gel :*
Öyle senin.net bitmişti dimi nasılsın sen.10 gibi adet olucam dimi bende yarın doktora gidecemBen yokkende ne konuşmussunu oyle oku oku anca bitirdim
Yarin opu olacaklar guzel hebrlerinizi bekliyoruz inşallah. En geride ben varım yaa daha adet olmama bi hafta var 
gerilme hic canim. miniklerini al ve gel.cogu bitti azi kaldi zaten.insallah sonu guzel olacak..merak etme muayne günlerini bekleye bekleye günler geçicek sende transfer gününü görüceksin ve hayırlısıyla hepimiz hamile kalıcaz inş dua ediyorum hepimiz için:) yarın için gerginim umarım hersey yolunda gider ve ardından 12 gün daha beklicem:S
merak etme canim.gunler cok cabuk geciyo 2016 bizlerin yili olcak insallahBen yokkende ne konuşmussunu oyle oku oku anca bitirdim
Yarin opu olacaklar guzel hebrlerinizi bekliyoruz inşallah. En geride ben varım yaa daha adet olmama bi hafta var 
Evet yaa dayanamadim yukledim :)) gecmiyo sanki gunler. 1 2 erken olurum inşallah :) hayırlı olsun canim ignelerin bol kaliteli yumoslarin olsunÖyle senin.net bitmişti dimi nasılsın sen.10 gibi adet olucam dimi bende yarın doktora gidecem
Amiiiiiiinnnnn inşallahmerak etme canim.gunler cok cabuk geciyo 2016 bizlerin yili olcak insallah
Hakkinda once hayırlısi olsun canim gerilme hic bebislerini dusunmerak etme muayne günlerini bekleye bekleye günler geçicek sende transfer gününü görüceksin ve hayırlısıyla hepimiz hamile kalıcaz inş dua ediyorum hepimiz için:) yarın için gerginim umarım hersey yolunda gider ve ardından 12 gün daha beklicem:S
Canim simdiden allah yardimcin olsun.beni heyecandan uyku tutmadi valla.insallah iyi haberlerle donerizgerilme hic canim. miniklerini al ve gel.cogu bitti azi kaldi zaten.insallah sonu guzel olacak..
bende ayniydim canim dun gece.uyuyamadim bi turlu sonra sizmis kalmisim.amin canim allahim ikimizinde yardimcisi olsun bugun.insallah hersey yolunda gider ve iyi haberlerle doneriz.Canim simdiden allah yardimcin olsun.beni heyecandan uyku tutmadi valla.insallah iyi haberlerle doneriz
canım iki gündür nette sorun vardı giremiyordum. Ben adet olamadım malesef çok gecikti. aslında salı gününden beri kahverengi lekelenme oluyor karnım ağrıyor ama yok. Haftasonuna gelecek diye hala endişeleniyorum. Hadi bakalım senin hayırlısı olsun canım, darısı bana inşallahcanım sende benım gıbı gun sayıyordun adet oldunmu
dualarım sizlerle kızlar, sağlıklı mutlu dönün inşallahkızlar 12de transferim var çok gerginim ya tutunmazsalar12 gün nasıl beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?