• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

berbat bi durumdayım canım yaa. sinirlerim bozuk.korkuyorum tedirginim:KK17: evet vurdum 21.15 de cuma 9.15 e randevu verildi. sen ne alemdesin?
Bende 11 de vurundum cok sukur.son ignemdi yarin ignesiz bi gun gun geciricem sonunda.bende cok tedirginim.aklim hep orda.hicbiseye adapte olamiyorum

becermişsinnnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hadi beni de ekle...
amayaa,
5. deneme olcak artık...
sebep yumurta rezerv azlığı;yüksek FSH, düşük AMH :KK62::KK62::KK62::KK62:hepimiz burda toplanmışız galiba :)
hastane doktor adı : bursa jimer hastanesi/suat hazer
şuan bitkisel destek + vitaminler ile değerlerimi normale çekmeye çalışıyorum....

benim durumumda olan arkadaşlar inşallah benim kadar tedavi olmaz çok daha erken alırsınız bebeleri kucağınıza:KK46::KK46::KK46:, uykusuz gecelere geçersinizzz:KK68::KK68::KK68: inşallah....

sizlere nacizane tavsiyem kesinlikle daha pozitif olmaya çalışın, yediğinize içtiğinize dikkat edin, kızartma kola hazır gıdalardan uzak durun, sigara ve alkolden uzak durun, lifli ve yeşil gıdalarla beslenin ve mümkün olduğunca hareketli olun en az yarım saatlik hızlı adımlarla yürüyüş yapın....gibi; çoğaltılabilir örnekler. malesef her negatifte yeni şeyler öğreniliyor, inşallah sizler öğrenmeyin :21::21::21::21::KK49::KK49::KK49::KK49:
kesinlikle dolapta sakla tatlım....
En deneyimlimiz sen oldun icimizde.insallah canim bu sefer senin icinde son olur.umarim allahim bu ugraslarini bosa cikarmaz.bende okadar cok stresliyimki nolucak cok merak ediyorum.bi yandan cok umidim var olucak diye.bi yandanda umitlenmek istemiyorum sonrasinda daha cok hayal kirikligi yasamayim diye.hakkimizda hayirlisi demekten baska bi care gelmiyo.bir an once olupta su universiteden kurtulmak istiyorum sadece.

Bende 11 de vurundum cok sukur.son ignemdi yarin ignesiz bi gun gun geciricem sonunda.bende cok tedirginim.aklim hep orda.hicbiseye adapte olamiyorum
ahh canım hadi hayırlı olsun seninde. bende aynı şekildeyim şimdilik iğnelerim bitti ama devamı gelicek biliyorum :( psikolojim iyice bozuldu boş boş bakıyomuşum öyle diyolar:) ama aklım bu işlemlerde.

ahh canım hadi hayırlı olsun seninde. bende aynı şekildeyim şimdilik iğnelerim bitti ama devamı gelicek biliyorum :KK43: psikolojim iyice bozuldu boş boş bakıyomuşum öyle diyolar:) ama aklım bu işlemlerde.
Aynen benimde aklim hep orda nolcak nasil yapcaklar kac yumurta cikcak.off off zor isler valla.ignelerede alismistim yani ozdeslestiktik onlarla

Aynen benimde aklim hep orda nolcak nasil yapcaklar kac yumurta cikcak.off off zor isler valla.ignelerede alismistim yani ozdeslestiktik onlarla
önemli olan kaliteli çıksın canım. ben ikiz çok istiyorum.bakalım inşallah olur. benim transfer gerçekleşirse vuracağım iğneler daha ağır olacak.büyük ihtimalle bu iğnelerimi arayacağım.:)

bizim topiğimiz neden bu kadar sessiz acaba? :110: daha önce denemesi olan arkadaşlar varsa aramızda rica etsem yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem midir? tavsiye edecekleri bişey varmıdır?
evet sessız burası tecrubelı arkdaslar anlatırsa yumurta toplama ıslmenı nasıl transfer olan varsa onlarda anlatırsa bızde az cok neyle karsılacagız bılelım

gunaydın sonunda adet oldum yarın doktora gıdıyorum haftasonuna denk gelecek dıye korkmustum ılaclarımı alıp gıdecem hayırlısı ıle

evet sessız burası tecrubelı arkdaslar anlatırsa yumurta toplama ıslmenı nasıl transfer olan varsa onlarda anlatırsa bızde az cok neyle karsılacagız bılelım
Canlar ben 3 sene evvel 2 defa tup bebek yaptırdım yumurta toplama işlemi ağrılı değil zaten uyutuyorlar hiç bişey hissetmiyorsun uyanınca sadece biraz adet sancısı oluyor transfer işleminde de hiç ağrı yok ben bebeğimi alamadım inşallah sizler alırsınız pozitif sonuçlar görürsünüz de bizlere umut olursunuz inşallah

Canlar ben 3 sene evvel 2 defa tup bebek yaptırdım yumurta toplama işlemi ağrılı değil zaten uyutuyorlar hiç bişey hissetmiyorsun uyanınca sadece biraz adet sancısı oluyor transfer işleminde de hiç ağrı yok ben bebeğimi alamadım inşallah sizler alırsınız pozitif sonuçlar görürsünüz de bizlere umut olursunuz inşallah
oncelıkle tesekkurler cevap verdıgın ıcın ınsallah hayırlısı olur herkes ıcın

surec basliyor desene:) simdiden hayirli olsun canim.
evet canım yarın sabah 9 da gıdecem ılaclarımdan 1 tanesını ıstedıler bakalım nasıl kullanacam onu anlatıp gostereceklerdır acaba adetın 2 gunu cagırdıklarında alttanda muayene ederlermı cok sagol canım sanada hayırlı olsun

evet canım yarın sabah 9 da gıdecem ılaclarımdan 1 tanesını ıstedıler bakalım nasıl kullanacam onu anlatıp gostereceklerdır acaba adetın 2 gunu cagırdıklarında alttanda muayene ederlermı cok sagol canım sanada hayırlı olsun
beni ettiler canim.kan verip muayene ediyolar genelde.

adetliyken muayene olamk zor zor gelıyor bakalım bır kere oldum o yuzden pekı ılk muayne yarın oldum dıyelım ılaclara basladım 2 kez ne zaman cagırıyolar mauyeneye
evet maalesefki cok zor ama nelere dayaniyoruz biz.ben ikinci muayeneme 3 gun sonra gitmistim.sonrasinda yumurtalarim tam gelismedigi icin hergun cagirdi doktorum ve gittim. aslinda surec doktora bagli canim.

Hadi hayirli olsun canim.sonunda beklenen kirmizilar gorundu yani.yarin alltan muayene yapicaklar kac folikulun gorunuyo ona bakarlar bide kan verirsin.sonra beni 3 gun sonra cagirmisti.ilacin verdigi cevaba bakiyorlar.malesef adetliyken muayene olmak zor napalim katlaniyoruz iste
adetliyken muayene olamk zor zor gelıyor bakalım bır kere oldum o yuzden pekı ılk muayne yarın oldum dıyelım ılaclara basladım 2 kez ne zaman cagırıyolar mauyeneye
r

hayirli olsun canim tedavin.tedirgin olma hic.sonucta en iyisini doktorun bilir. ben fsh degerimi hic hatirlamiyorum benden doktorum sadece lh ve e2 degerini istemisti.adetin 2.gunu.fakat benim uzun protokoldu.belkide ondandir.
hayırlısı canım benden onlarıda istedilerde o değerlerin kaç olduğunu bilmiyorum şimdi onlar normal dedi sadece fsh birazcık yüksek dedi oda tedaviye engel değil dedi

fsh sıkıntısı çeken biri olarak gayet rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki fsh 10un üzerindeyse tehlike vardır... 8,5 kötü bir değer kesinlikle değil.... hele ki yaşın 33 ise harika bile denilebilir....
tşk ederim canım ilgin için bende ilk duyduğumda kötü olmuştum ama araştırdığıma göre cok da kötü değilmiş doktorumda zaten tedaviye engel değil dedi korkma dedi . senin değerlerin kaçtı canım ne aşamadasın şuanda

Back