İnanmak başarmanın yarısıdır canım. Geri kalan yarısı da duadır zaten elimizden geleni yapıyoruz fazlasıyla artık inanmaktadır ve duadan güzel şey mi var elimizde ? Hem umutsuz olmak bize yakışmaz ne demiş Rabbim Kün fe yekûn yeter ki Allah istesin ol der ve olur . Ama bizim istediğimiz bir zamanda değil Rabbimin bizim için en hayırlı gördüğü zamanda. Mesela bizim geçen yıllarda çocuğumuz olsa çok zorlanacaktık yeni evlilik ama 3 yılda borçları anca bitirdik evladıma istediğim hiçbişey alamayacaktım ama şuan hazırız bence Rabbim izin verirse
Artık umut zamanı. Sende hep karnında çocukların varmış gibi sev okşa hatta eşin bile konuşsun karnındaki bebişlerinle. Transfer yapılırken ilk kez daha iyi düşündüm Besmele çektim okudum bol bol kapadı gözlerimi dualar ettim. Artık gerisi kısmet.[/QUOT
söylenecek en güzel şeyleri söylemişsin canım benim, bak ezanda şahit allahım elbette en iyisini en hayırlısını bilir bukadar inanç ve tevekkülden sonra gerisi allaha kalmış o en iyisini bilir olur yada olmazsa bizleri isyankar kullarından olmayı göstermesin inşallah... ALLAHIM ÇOK BÜYÜK SADECE Bİ ZAMAN VAR VE BURADA OYALANIYORUZ , İNŞALLAH SABIR VE İNANAN KULLARINDAN OLMAYI NASİP ETSİN İSTEĞİMİZ OLSADA OLMASADA....