• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

ah ah inşallah canım benim çok isterimm... :)
Hep pozitif ol o zaman. Tabii bende :KK45: bakalım ben yarın napcam kan nasıl çıkacak ? Göğüs hassasiyetinden ve ara ara batmalar dışında hiçbirşey hissetmiyorum iyi ya da kötü. İlkinde 3-4 gün geçmeden kanamam başlamıştı ve zaten tutmamış tı da. Bu kez bilmiyorum belirsizlik koskoca bir bilinmezlik. :110:

Hep pozitif ol o zaman. Tabii bende :KK45: bakalım ben yarın napcam kan nasıl çıkacak ? Göğüs hassasiyetinden ve ara ara batmalar dışında hiçbirşey hissetmiyorum iyi ya da kötü. İlkinde 3-4 gün geçmeden kanamam başlamıştı ve zaten tutmamış tı da. Bu kez bilmiyorum belirsizlik koskoca bir bilinmezlik. :110:
daha ne olsun :) en güzel ve doğru belirtiler var göğüs hassasiyeti ve kasıkta batma ben bi düşük yaşadım ondan biliyorum sadece göğüs ve kasıkda batma vardı.... bence en büyük belirti ahhh allahım inşallahhhh tutmuştur ... İNŞALLAHHH RABBİMMMM........

daha ne olsun :) en güzel ve doğru belirtiler var göğüs hassasiyeti ve kasıkta batma ben bi düşük yaşadım ondan biliyorum sadece göğüs ve kasıkda batma vardı.... bence en büyük belirti ahhh allahım inşallahhhh tutmuştur ... İNŞALLAHHH RABBİMMMM........
ZATEN SENİN SAYENDE BU KAÇ GÜNDÜR Bİ MORAL Bİ MORAL SAYENDE UMUDUM TAVAN YAPTI DİYEBİLİRİM İNAN SAYENDE İNANMAYA BAŞLADIM BAŞARACAĞIMA....

ZATEN SENİN SAYENDE BU KAÇ GÜNDÜR Bİ MORAL Bİ MORAL SAYENDE UMUDUM TAVAN YAPTI DİYEBİLİRİM İNAN SAYENDE İNANMAYA BAŞLADIM BAŞARACAĞIMA....
İnanmak başarmanın yarısıdır canım. Geri kalan yarısı da duadır zaten elimizden geleni yapıyoruz fazlasıyla artık inanmaktadır ve duadan güzel şey mi var elimizde ? Hem umutsuz olmak bize yakışmaz ne demiş Rabbim Kün fe yekûn yeter ki Allah istesin ol der ve olur . Ama bizim istediğimiz bir zamanda değil Rabbimin bizim için en hayırlı gördüğü zamanda. Mesela bizim geçen yıllarda çocuğumuz olsa çok zorlanacaktık yeni evlilik ama 3 yılda borçları anca bitirdik evladıma istediğim hiçbişey alamayacaktım ama şuan hazırız bence Rabbim izin verirse :KK19: Artık umut zamanı. Sende hep karnında çocukların varmış gibi sev okşa hatta eşin bile konuşsun karnındaki bebişlerinle. Transfer yapılırken ilk kez daha iyi düşündüm Besmele çektim okudum bol bol kapadı gözlerimi dualar ettim. Artık gerisi kısmet.

Merhabalar erken test yapanlara fikir olsun üstteki 3.gün embriyosunun kanda en erken görüldüğü alttakindede 5.gün embriyo sunun en erken görüldüğü zaman güzelce anlatılmış işlh işinize yarar
Studio_20151229_114840.png

İnanmak başarmanın yarısıdır canım. Geri kalan yarısı da duadır zaten elimizden geleni yapıyoruz fazlasıyla artık inanmaktadır ve duadan güzel şey mi var elimizde ? Hem umutsuz olmak bize yakışmaz ne demiş Rabbim Kün fe yekûn yeter ki Allah istesin ol der ve olur . Ama bizim istediğimiz bir zamanda değil Rabbimin bizim için en hayırlı gördüğü zamanda. Mesela bizim geçen yıllarda çocuğumuz olsa çok zorlanacaktık yeni evlilik ama 3 yılda borçları anca bitirdik evladıma istediğim hiçbişey alamayacaktım ama şuan hazırız bence Rabbim izin verirse :KK19: Artık umut zamanı. Sende hep karnında çocukların varmış gibi sev okşa hatta eşin bile konuşsun karnındaki bebişlerinle. Transfer yapılırken ilk kez daha iyi düşündüm Besmele çektim okudum bol bol kapadı gözlerimi dualar ettim. Artık gerisi kısmet.[/QUOT
söylenecek en güzel şeyleri söylemişsin canım benim, bak ezanda şahit allahım elbette en iyisini en hayırlısını bilir bukadar inanç ve tevekkülden sonra gerisi allaha kalmış o en iyisini bilir olur yada olmazsa bizleri isyankar kullarından olmayı göstermesin inşallah... ALLAHIM ÇOK BÜYÜK SADECE Bİ ZAMAN VAR VE BURADA OYALANIYORUZ , İNŞALLAH SABIR VE İNANAN KULLARINDAN OLMAYI NASİP ETSİN İSTEĞİMİZ OLSADA OLMASADA....

Merhabalar erken test yapanlara fikir olsun üstteki 3.gün embriyosunun kanda en erken görüldüğü alttakindede 5.gün embriyo sunun en erken görüldüğü zaman güzelce anlatılmış işlh işinize yarar Eki Görüntüle 1730510
benım kı 5 .gün embrıosu bugun 7 gunum kanda cıkarmı yanı ben 9 uncu gun verıyım dıyorum ama sonra yukselmezse dıe korkuyorum

Aynen canım aynen . Benim transferde aklıma gelen en komik şey Dr um transferi bitirip yanıma geldi elini karnımda koydu ayet-el kûrsi bilio musun, İhlas bilio musun diye sordu açığım ya :KK70:dedim biliyorum hocam sabah namazında kalkıp meryem Sûresi , yasin bile okudum dedim aaa maşallah ne güzel dedi :KK70: sen şimdi bol bol âyet-el kûrsi oku, İhlas oku dedi oluuur dedim. Kız tipime mi uyduramadı ne :KK70:

Eki Görüntüle 1730513
Kızlar bugun 6. Gun, transfer i sayarsak 7. Gun.. merakten catlicam kendimi umitlendirmek istemiyorum kan testini gormeden :110::confused:
Cok güzel çıkmış Canm bnm 8. Gün bile cok silikti transfer gününü hic sayma maşallah diyelim inşallah kanda da böyle güzel sonuc alırsın hayırlısıyla
Bu arada 3. Gün embriyosu muydu Cnm senin 5 heralde böyle net çıktığına göre inşallah 2 bebişin de tutunmuştur sana :)))

Aynen canım aynen . Benim transferde aklıma gelen en komik şey Dr um transferi bitirip yanıma geldi elini karnımda koydu ayet-el kûrsi bilio musun, İhlas bilio musun diye sordu açığım ya :KK70:dedim biliyorum hocam sabah namazında kalkıp meryem Sûresi , yasin bile okudum dedim aaa maşallah ne güzel dedi :KK70: sen şimdi bol bol âyet-el kûrsi oku, İhlas oku dedi oluuur dedim. Kız tipime mi uyduramadı ne :KK70:
ne kadar güzel allah senin o dualarını geri çevirmicek eminim ben... gönlüne göre versin inşallah ...

Back