2015 Aralık tüp bebek

Kıyamam, çok geçmiş olsun ebru_ko . Her işte bir hayır vardır. tekrar bir plan yaptılar mı peki senin için?
aslında yapılmadı subatta gel dedıler ınankı o anestesıye gır bos cık gene aynısı olucak dıye korkuyorum hakkımda yandı bu 2 denemem ole vardır herseyde bır hayır sagol canım

Geçmiş olsun canim çok üzüldüm ne kadar pislikler ya bizim umutlarimizi düşünen yok bu ne işgüzarlik
aynen canım ne olucak kurbanlık koyun gıbı aldılar elımde umudumda bos cıktı zaten sankı cok yumurtam vardı 1 taneydı onuda hesaplamadan dolayı gıttı bakalım subatta tekrar gıdecem devlettekı 2 hakkımıda kullanacam bu hatalarını artık yapmazlar belkı bakalım

Tek embriyo kondu aslinda 2 tane dondurulmusum vardi birisi çozunurken bozuldu
Idrar testi çok güzel umarım pozitif haberle dönersin her pozitife kendimize çıkmış gbi seviniyoruz burda negatiflerede bi o kadar üzülüyoruz brbirini bu kadar iyi anlayan insanlarla bir arada olmak çok güzel

aslında yapılmadı subatta gel dedıler ınankı o anestesıye gır bos cık gene aynısı olucak dıye korkuyorum hakkımda yandı bu 2 denemem ole vardır herseyde bır hayır sagol canım
Offf yaaaa, ne kadar düşüncesizce davranmışlar diğer yazılarını gördüm de şimdi İnşallah bir sonrakinde bu durumu dikkate alarak hareket ederler

Offf yaaaa, ne kadar düşüncesizce davranmışlar diğer yazılarını gördüm de şimdi İnşallah bir sonrakinde bu durumu dikkate alarak hareket ederler
aynen canın ınankı ben şok orda cıktıkdan sonra soyleseler bole oldu dıye yok soylemedıler bırde yumurta toplanmıs hersey duzgun gıtmıs gıbı jellerı ılacları tarıf ettıler ardından eve gıttık telefonda hıc toplanmamıs ıslem dahı yapılmmaıs sızı uyutunca yumurtalarınız catlanmıs dedıler ya ne agladım umarım benım duruma kımse yasamaz bu sansızlıgı umarım

Aynen Canım sabah aç karnına kayısı üstüne bir bardak su ilaçtan iyi gerçekten ben genelde sıkıntı yasardım şimdi sıfır sıkıntı çok rahatım
Bende de canım kronik kabızlık var normalde ama o kadar iyi geldi ki maşallah en ufak ıkınmama bile gerek kalmıo artık bazen günde iki kez tuvalete zor yetişiyorum çok Afedersin. Şurup falan hikayeymiş boşa ilkinde verdiler bana. Bu kez transferden sonra şurup istedim kayısı ye zorda kalmadıkça içme dediler almadım bile.

Gerçekten devlet te insanların duygularını hiçe sayıyorlar üstüne çektiklerin de cabası. İnşallah Rabbim şu kısacık zamanda doğal yolla bebekler nasip eder de size hastanenin kapısından bile geçmek zorunda kalmazsınız. Üzülmeyin diyemiyorum malesef insanın elinde değil biliyorum . Sadece sabır..

Neden zorda olmadikca icme dediler ben dun cok zorlandim iki gundur 15 m aliyorum

Neden zorda olmadikca icme dediler ben dun cok zorlandim iki gundur 15 m aliyorum
Valla özellikle sordum canım kronik kabızlık çünkü şurup falan verin dedim içme dedi hemşiremiz. Sabah aç karnına 3 kayısı ye üstüne ılık bi su iç kalkınca dediler. Eğer sorun olursa o zaman haber ver bakalım duruma dediler ama tekrar dönmeme gerek kalmadı çok şükür önerileri iyi geldi. Akşam da 3 kayısı Yiyip ılık su içiyorum üstüne.

Ben kayisi yiyemiyorum dr kayisidaki seker dengeni bozar dedi bende insulin direnci var

Ben kayisi yiyemiyorum dr kayisidaki seker dengeni bozar dedi bende insulin direnci var
Herkesin zaten bünyesi de farklı belki şurubun da bende yan etkisi vardır da ondan vermemiştir. Dr larımız o kadar testler yaptı inşallah en doğrusunu yapıolardır bizler için takmayın kafanıza en güzeli olur inşallah.

Merhaba arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum, sizin bu süreçlerde düzenli olarak hormon ölçümleri yapıldı mı? Benim yalnızca bir kez progesteron ve E2 bakıldı (toplamadan 2 gün önce) ve bir yorum da yapılmadı (Progesteron 0.85, E2 732.14 çıkmış o testte). Bugün ikinci beta hcg testimi oldum, artış göstermiş Allaha şükür ama kafama takıldı, hormanlara tekrar bakılması gerekmez mi ki? Artış iyi deyip, keseye bakılması için 4 Ocak'a randevu al dediler onun dışında da bir şey söylemediler.
Bir de bir şey daha soracağım, ben doktoru en son transferde gördüm, transfer sonrası beta hcg test sonuçlarını hemşireler yorumluyor, telefonda o da. Hemşirelere ya da doktora sorsam mı bu hormon testleri gerekli mi vs. diye??? Rahim kalınlığıyla ilgili de süreç boyunca hiç bir muhabbet geçmedi. Bu süreçte olanlar bana bir anlatırlarsa çok sevineceğim

Ben toplamda 2-3 kez e2 ve hormon yaptırdım en son yumurta toplamadan önce istemişlerdi toplanacağı gün götürdüm sorun yok değerlerin iyi dendi çok anlamadığımdan fazla bişey sormadım ama e2 önemli dediler bana ve sanırım transferde istemediler.

kızlar bugün iğnelerimin 8.günü yumurtaları kontrole geldim inşallah gelişmişlerdir.saten 4-5 tane vardı onlarda iyidir inşallah
Toplamadan önce bende 9-10 tane vardı canım 5ini topladılar 2. Güne 2si güzel gelişmiş sadece o 2 sini transfer ettiler. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. İnşallah güzel kaliteli yumurtaların olur.

esra cok tesekkurler sızler gıbı arkadaslarım oldugu ıcın cok sanslıyım suaraya yazdıgımdan berı cevap yazan derdıme dermen arayan dostlarım oldu allah razı olsun hepınızden umarım hepımız annelıgı tadarız tez zamanda

sağol Can'ım.şimdi çıktım 4-5 tane yumurtam var istenilen büyüklüğe gelmiş.az diye motelim bozulmuştu ama doktor moralini bozmaya benim için yeterli önemli olan kaliteli olmaları dedi.bu aşka çatlatma iğnemi vurdurcam cumartesi günüde toplama var Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…