2015 Aralık tüp bebek

Ah ah kilolu olduğun vakit bide dyet yapmayı düşün mide büyük iki kat fazla acıkırken:)
Haklısın canım ilk tedavimde 6 kilo falan aldım . Her zorluğa katlanıoruz mecbur bebişlerimiz için. Napiim alsam benimle kalacak kilolarım olsun da razıyım

Hayırlı olsun canm tedavin hg.aramiza

ebru_ko canim nerelerdesin napiyosun son durumun nedir
pazartesı opu vardı ya benım cuma baktılar 16 olmus tek yumurta vardı cumartesı 23,45 catlatma ıgnesı yap dedıler yaptım pazartesı gıttım anestesıyı alkdım o stresı yasadım cıktıgımda bırsey demedıler karısıklık olmus o arada telefonla aradılar hıc toplama yapılmadı ovele olmus catlamıs yumurtam bulamadıkları ıcın usg bakmıslar benı uyuttuklarında ve tabı ben yıkıldım 1 hakkımda gıttı yandı subata gel dedıler tekrar subatta denıyecem ıste sen ne yapıyorsun

Üzüldüm Canım zaten zor bir süreç yaşıyoruz ama malesef çalışanlar her duruma alıştığı için hiç hassasiyet göstermiyorlar. İnşallah şubatta istediğin sonucu alırsın canım hayırlısı demekten başka söyleyecek birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…