ankaradayim ben canimİnş cnm inş belki seninde daha sağlıklı olmanda bi hayır vardr sen hangi sehirdeydin pınar
Hakkımızda Hayırlısı esracım kısmet dyelim :)Tek değil o benimkiler de ikiz inşallah Rabbim ol diyecek ve olacak Kün fe yekün inşallah.inanç herşeydir. İnşallah Rabbim tutunmalarını sağlamıştır
Haklısın canım ilk tedavimde 6 kilo falan aldım . Her zorluğa katlanıoruz mecbur bebişlerimiz için. Napiim alsam benimle kalacak kilolarım olsun da razıyımAh ah kilolu olduğun vakit bide dyet yapmayı düşün mide büyük iki kat fazla acıkırken:)
Hmm dkkat etmedim tam Konuşurken merak ettim Ankara çok soğukmuş kardeşim orda askerde donuyomuşankaradayim ben canim
Öyle tabii hayırlısı olsun inşallah hepimiz için herşeyin.Hakkımızda Hayırlısı esracım kısmet dyelim :)
Kaçıncı günündesin cnmHaklısın canım ilk tedavimde 6 kilo falan aldım . Her zorluğa katlanıoruz mecbur bebişlerimiz için. Napiim alsam benimle kalacak kilolarım olsun da razıyım
Cuma günü transferim oldu canım. Sonucumu bekliyorum inşallahKaçıncı günündesin cnm
maalesef canim cok soguk.kaedesine de hayirli teskereler olsun insallah.Hmm dkkat etmedim tam Konuşurken merak ettim Ankara çok soğukmuş kardeşim orda askerde donuyomuş
Hayırlısı olsun cnm hg Aramıza inş yumurtaların güzel güzel bölünür Cumartesi de alır gelirsin hayırlısıyla
inşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olur inş.
5.günün yani hadi hayırlı olsun cnmCuma günü transferim oldu canım. Sonucumu bekliyorum inşallah
Inş cnm.maalesef canim cok soguk.kaedesine de hayirli teskereler olsun insallah.
Evet canım amin cümlemizin inşallah5.günün yani hadi hayırlı olsun cnm
Merhaba kızlar, bende bu ay tüp bebek yaptıranlardanım. Listeye eklebilirsiniz. Bugün yumurta toplamam yapıldı. 10 yumurta toplandı. Haber bekliyorum. Büyük ihtimal cumartesi transfer olacak. Hislerim çok acayip. ne hissetiğimi tam bilmiyorum. şaşkınlıkmı, tedirginlikmi, heyecanmı yoksa korkumu. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
pazartesı opu vardı ya benım cuma baktılar 16 olmus tek yumurta vardı cumartesı 23,45 catlatma ıgnesı yap dedıler yaptım pazartesı gıttım anestesıyı alkdım o stresı yasadım cıktıgımda bırsey demedıler karısıklık olmus o arada telefonla aradılar hıc toplama yapılmadı ovele olmus catlamıs yumurtam bulamadıkları ıcın usg bakmıslar benı uyuttuklarında ve tabı ben yıkıldım 1 hakkımda gıttı yandı subata gel dedıler tekrar subatta denıyecem ıste sen ne yapıyorsunebru_ko canim nerelerdesin napiyosun son durumun nedir
Hayırlı olsun ilk kez bir çubukta çift çizgiyi ben bile görebildimEki Görüntüle 1726573
Kislaaarrrrr gorebiliyomusunuzzzzzzzzz
Üzüldüm Canım zaten zor bir süreç yaşıyoruz ama malesef çalışanlar her duruma alıştığı için hiç hassasiyet göstermiyorlar. İnşallah şubatta istediğin sonucu alırsın canım hayırlısı demekten başka söyleyecek birşey yok.pazartesı opu vardı ya benım cuma baktılar 16 olmus tek yumurta vardı cumartesı 23,45 catlatma ıgnesı yap dedıler yaptım pazartesı gıttım anestesıyı alkdım o stresı yasadım cıktıgımda bırsey demedıler karısıklık olmus o arada telefonla aradılar hıc toplama yapılmadı ovele olmus catlamıs yumurtam bulamadıkları ıcın usg bakmıslar benı uyuttuklarında ve tabı ben yıkıldım 1 hakkımda gıttı yandı subata gel dedıler tekrar subatta denıyecem ıste sen ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?