• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

söylenene göre sebepsiz ama inanmıyorum ben neyin sebepsizi arkadaş:) ne bileyim canım benim uzun protokoldü. 11 kasımdan beri iğnelerimi yapıyorum.artık sona yaklaştıkça sanırım daha kötü oluyo insan. bir de ilk denemem benim ve yumurta toplamadan çok korkuyorum :110::110:
allahın ıznıyle rahat atlatırsın benımde ılk denemem olacak ben daha baslamadım bıle bendede ılacların ssaatı kacarmı zamanında vurulamazsam nasıl vurulacam kendımmı yapacam bır suru soru var kafamda sen en azından yolu bıtırmıssın ben dahah baslamadım bıle umarım hersey ıstedıgın gıbı olur

canım normalde beklemezsin adetini bu ay sabırsızlıkla bekliyosun dimi.ben kontrollere devam .cumartesi gittiğimde 8 yumurta saydı ama 2 tanesi cok kücük dedi gelişirse iyiyimiş.yarın tekrar kontroller var iğlere devam.göbişim curuk içinde kaldı valla.tablo işini cozemedim valla.amaya sağolsun anlatmıs onun dediği gini yaptım ama normal yazı cıkıyor tablo olmuyor
insallah canım hayırlısı olur ne tabloymus arkadas olmuyor bende denedım :)))

allahın ıznıyle rahat atlatırsın benımde ılk denemem olacak ben daha baslamadım bıle bendede ılacların ssaatı kacarmı zamanında vurulamazsam nasıl vurulacam kendımmı yapacam bır suru soru var kafamda sen en azından yolu bıtırmıssın ben dahah baslamadım bıle umarım hersey ıstedıgın gıbı olur
bende başlamadan önce öyleydim ama bak neredeyse yumurta toplama noktasına geldim. inşallah seninde göz açıp kapayıncaya kadar bitmiş olur.genelde kendin yapıyorsun canım göbekten.ilaçların saatine gelince bana 5 ile 8 arası belirlediğin bir saat diliminde yap dediler. bende en rahat olduğum saati belirleyip hep o saatte yaptım.merak etme kaçmıyor :) bazen 5-10 dakka oynadı bende ama o kadar önemli değil dediler.

kızlar tabloyu eklemeyi becerdim :KK45:bilgileriniz sırayla yollarsanız tabloya ekleyim yavas yavas

:KK53:
Screenshot_2015-11-30-18-07-54.png

2 KUTU GONAL-F 450 IU/075 ml
1 FLAKON LUCRİN
1 KUTU İÇİNDE KULLANIMA HAZIR 5 ENJEKTÖR VAR GONAPEPTYL 01 mg/ml
2 AMPUL MENEGON 75 IU
1 KUTU 200 mg PROGESTAN YUMUŞAK KAPSÜL

elimde bu ilaçlar var ihtiyacı olan varsa gönderebilirim

bende başlamadan önce öyleydim ama bak neredeyse yumurta toplama noktasına geldim. inşallah seninde göz açıp kapayıncaya kadar bitmiş olur.genelde kendin yapıyorsun canım göbekten.ilaçların saatine gelince bana 5 ile 8 arası belirlediğin bir saat diliminde yap dediler. bende en rahat olduğum saati belirleyip hep o saatte yaptım.merak etme kaçmıyor :) bazen 5-10 dakka oynadı bende ama o kadar önemli değil dediler.
İnşallah cAnım kolay olur seninde şimdiden hayırlı olsun

Back