• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

İnsallah canım.aralıkta pek yaptıran yok herhalde suskun buralar
kızlar ben varım sizden biraz daha önceyim sanırım. bu hafta yumurtalarım toplanacak bi aksilik çıkmazsa ama ne zaman bilmiyorum. umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur. ama ben şimdiden umutsuzlukla doluyum :(

Canım 2 denem+2 dondurulmuş bursa pembe mavide yaptırdım 2 gebelik oluştu ama düştüler malesef bu seferki acıbadem bülent traş embriyolarıma genetik tarama yapıldı bi tane kuzum var bekleyen uğraşıyoruz çok çok zor inş bu sfer yüzümüz güler allah razı olsun

Canım merhaba,

bende Bülent Tıraşta tedavi görüyorum. Hangi aşamadasın?

Rahimde yapışıklık var tekra histereskopi olucam canım sonrasında transfer inş. Az önce ordaydım ay ne kadar kalabalık oturcak yer kalmamış
Evet canım baya kalabalık oluyor gerçekten :)
Hayırlısı inşallah hepimiz için. Yumurtalar toplandı sendende o zaman kaç tane oldu, kaçıncı gün donduruldu? benim çarşamba gübü transfer var inşallah. Şuan fazlasıyla heyecanlıyımda, bu üstüste soru yağmuru bu yüzden kusura bakmayın.

kızlar ben varım sizden biraz daha önceyim sanırım. bu hafta yumurtalarım toplanacak bi aksilik çıkmazsa ama ne zaman bilmiyorum. umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur. ama ben şimdiden umutsuzlukla doluyum :KK43:
neden umutsuzlukla dolusun ınsallah ıyı olucak senın sorun neydı canım

Hayırlısı inşallah hepimiz için. Yumurtalar toplandı sendende o zaman kaç tane oldu, kaçıncı gün donduruldu? benim çarşamba gübü transfer var inşallah. Şuan fazlasıyla heyecanlıyımda, bu üstüste soru yağmuru bu yüzden kusura bakmayın.
hayırlısı olsun ınsallah

canım be n
[table="width: 500, class: grid"]

[tr]
[td]Kaç Kişiyiz[/td]
[td]Nick[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Deneme Sayısı[/td]
[td]Merkez/Doktor Adı[/td]
[td]Sebep[/td]
[td]Hangi Aşamada[/td]
[td]Sonuç[/td]
[/tr]

[tr]
[td] 1 [/td]
[td]tosun788[/td]
[td] ?[/td]
[td]1[/td]
[td]uludağ üniversitesi-gürkan uncu[/td]
[td] rezerv azlığı[/td]
[td] tedavi de[/td]
[td] ....[/td]
[/tr]

[tr]
[td]. [/td]
[td] .[/td]
[td].[/td]
[td]. [/td]
[td] .[/td]
[td].[/td]
[td] .[/td]
[td]. [/td]
[/tr]

[tr]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td]. [/td]
[td]. [/td]
[td] .[/td]
[td]. [/td]
[td].[/td]
[td].......[/td]
[/tr]

[tr]
[td] .[/td]
[td]. [/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td].[/td]
[td].......[/td]
[/tr]
[tr]
[td] .[/td]
[td]. [/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td].[/td]
[td].......[/td]
[/tr]
[tr]
[td] .[/td]
[td]. [/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td].[/td]
[td].......[/td]
[/tr]
[tr]
[td] .[/td]
[td]. [/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td] .[/td]
[td].[/td]
[td].......[/td]
[/tr]

[/table]
tosun788 tosun788 özelden yazamadım yazdım da karıştı kopyalamak yapıştırmak. bak şimdi bu mesajımı alıntıla sonra mesaj yazma kutusunda normal bana cevap yazacakmış gibi alıntıları ekle de sonra bu alıntı mesajların başında ve sonunda QUOTE yazıyo ya onları sil. kalan kısmın hepsini seç, tabi [table diye başlayıp biten kısımlarını şu yazı kısmını seçme; kopyala de ilk sayfadaki ilk mesajına git düzenle de yazdığın yazının en alt kısmına gel ve yapıştır de.
[td yazan bölümlere bak ben . koymuştum. sen oraya işte sırasıyla gerekli bilgileri yazarsın... bu kadar tatlım...

satır sayısını da arttırmak istersen [tr ile başlayıp [/tr şeklindeki bölümleri seç kopyala, [/table] yazısının üzerine yapıştır. tr ile satır td ile sutun oluşturuluyo. ve hiç bir bölümü boş geçmemen lazım. mesela ben senin yaşını bilmiyorum ? koydum, yada sonuç bölümlerine . koydum gibi...

umarım anlatabilmişimdir
canım senin dediğin gibi yapmaya calıştım ama tablo gibi cıkmıyor normal yazılar cıkıyor bir türlü beceremedim ben bunu

Günaydın kızlar nasılsınız ne durumdayız benım karnım agrıyor bugun yarın adet olurum sanırım ondan sonrada doktora gıdecem neslihan senın daha vardı dımı adet olmana liste yapabıldınızmı tosun788 tosun788
canım normalde beklemezsin adetini bu ay sabırsızlıkla bekliyosun dimi.ben kontrollere devam .cumartesi gittiğimde 8 yumurta saydı ama 2 tanesi cok kücük dedi gelişirse iyiyimiş.yarın tekrar kontroller var iğlere devam.göbişim curuk içinde kaldı valla.tablo işini cozemedim valla.amaya sağolsun anlatmıs onun dediği gini yaptım ama normal yazı cıkıyor tablo olmuyor

kızlar ben varım sizden biraz daha önceyim sanırım. bu hafta yumurtalarım toplanacak bi aksilik çıkmazsa ama ne zaman bilmiyorum. umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur. ama ben şimdiden umutsuzlukla doluyum :KK43:
hadi hayırlısı olsun canım.bende cuma gibi toplanır diye tahmin ediyorum.ama umudunu kaybetme hiç.bende suan 8 yumurta gözüküyor normale gore az ama yinede umutlu olmaya calışıyorum

Estağfurullah ne kusuru.. benim 1 tane 5.gün embriyosu donduruldu beni bekliyo inş.büyük ihtimal şubat ayına kalacak bakalım..çarşamba transferin varmış ne güzelll inş tutunurlar sıkı sıkı

neden umutsuzlukla dolusun ınsallah ıyı olucak senın sorun neydı canım
söylenene göre sebepsiz ama inanmıyorum ben neyin sebepsizi arkadaş:) ne bileyim canım benim uzun protokoldü. 11 kasımdan beri iğnelerimi yapıyorum.artık sona yaklaştıkça sanırım daha kötü oluyo insan. bir de ilk denemem benim ve yumurta toplamadan çok korkuyorum :110::110:

canım uzun süre ayrı kaldık valla iş güc derken bide sistemde arıza vardı girilmiyodu.ben iğneleri vurunmaya devam ediyorum.cumartesi kontrolum vardı.bide yarın gidicem.cuma falan yumurta toplar diye tahmin ediyorum
Hadi bakalim Insallah buyumustur yumoslar :)

hadi hayırlısı olsun canım.bende cuma gibi toplanır diye tahmin ediyorum.ama umudunu kaybetme hiç.bende suan 8 yumurta gözüküyor normale gore az ama yinede umutlu olmaya calışıyorum
canım seninde hayırlı olsun şimdiden. güzel haberlerle inşallah:anneadayı: vallahi benim kaç yumurtam var bilmiyorum.sanırım istediği gibi gelişmiyo yumurtalarım.ilk önce gonal f ile başladık 3 gün sonra merional de ekledi. nedir ne değildir hiç bilmiyorum. ama kan vermekten kollarım eroin kullanan insanlar gibi mosmor oldu. :KK61:

söylenene göre sebepsiz ama inanmıyorum ben neyin sebepsizi arkadaş:) ne bileyim canım benim uzun protokoldü. 11 kasımdan beri iğnelerimi yapıyorum.artık sona yaklaştıkça sanırım daha kötü oluyo insan. bir de ilk denemem benim ve yumurta toplamadan çok korkuyorum :110::110:
Yumurta topalamada bayiltmiyolarmi canim ven oyle biliyodum :KK17:

Back