- 5 Aralık 2012
- 1.829
- 1.023
- 133
evet canım bayıltıyolar yumurta toplama işlemınde.transferi bayıltmadan yapıyolarYumurta topalamada bayiltmiyolarmi canim ven oyle biliyodum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bayıltıyolar yumurta toplama işlemınde.transferi bayıltmadan yapıyolarYumurta topalamada bayiltmiyolarmi canim ven oyle biliyodum![]()
Haklisin o arkadas yardimci oldu ama bende hic anlamadim gerci o yapamazsan ozelden mesaj at ben yapim alinti yaparsin demistivalla bencede yardım etsın kafayı yedim bu tabloyla:)
benden bi kere kan istediler bidaha vermedim.benimde göbegim aynı sekilde.mosmor cevresi.napalım tutunsunda bunlar gelip gecici seylercanım seninde hayırlı olsun şimdiden. güzel haberlerle inşallahvallahi benim kaç yumurtam var bilmiyorum.sanırım istediği gibi gelişmiyo yumurtalarım.ilk önce gonal f ile başladık 3 gün sonra merional de ekledi. nedir ne değildir hiç bilmiyorum. ama kan vermekten kollarım eroin kullanan insanlar gibi mosmor oldu.
![]()
ya ben anladım anlamasınada onun dediğinide yaptım oyle cizgili tablo cıkmıyo kopyalayınca.Haklisin o arkadas yardimci oldu ama bende hic anlamadim gerci o yapamazsan ozelden mesaj at ben yapim alinti yaparsin demisti
Bende korkuyom iyi yaa bayiltip yapsinlar :)) ondan korkuyoz bundan korkuyoz bebek istiyoz ama nasil dogurcaz bakalımevet canım bayıltıyolar yumurta toplama işlemınde.transferi bayıltmadan yapıyolar
en sonunda bi kagıda yazıcam herkesi fotograf cekip koyucam burayaya ben anladım anlamasınada onun dediğinide yaptım oyle cizgili tablo cıkmıyo kopyalayınca.
aman canım iş yeterki doğurmaya kadar gelsin hepsi unutulur bunlarınBende korkuyom iyi yaa bayiltip yapsinlar :)) ondan korkuyoz bundan korkuyoz bebek istiyoz ama nasil dogurcaz bakalım![]()
Himm anladım ınsallah yaparsınya ben anladım anlamasınada onun dediğinide yaptım oyle cizgili tablo cıkmıyo kopyalayınca.
Insallah insallah aminnnnaman canım iş yeterki doğurmaya kadar gelsin hepsi unutulur bunların
bayıltıyolar ama ben hiç anestezi almadım canım bi de onun korkusu var tabiiYumurta topalamada bayiltmiyolarmi canim ven oyle biliyodum![]()
Guzel fikir hahha :))en sonunda bi kagıda yazıcam herkesi fotograf cekip koyucam buraya![]()
Hic korkma ondan ben hsg anestezili yatirdim laparoskopi histeroskopi oldum hic bise yok onda uyuyon uyaniyn :)bayıltıyolar ama ben hiç anestezi almadım canım bi de onun korkusu var tabii![]()
vallahi bende hiç bilmiyorum canım nasıl oluyorvalla bencede yardım etsın kafayı yedim bu tabloyla:)
normalde 2 güne 3 güne bir çağırıyolar ama bende ters giden bir şeyler vardı.çok şükür doktorum çok iyi.(tabii hamile kalıp kalmamama göre değişebilir fikrimbenden bi kere kan istediler bidaha vermedim.benimde göbegim aynı sekilde.mosmor cevresi.napalım tutunsunda bunlar gelip gecici seyler
canım hiç korkma.son üç aydır üç kere anestezili histereskopi oldum.basta bende senin gibiydim.ama korkun kolundan ilacı yapana kadar.sonra üçe kadar bile sayamadan bayılıyosun.zaten cok uzun bi işlem değil.uykudan uyanmıs gibi kalkıyosun sonrasındadabayıltıyolar ama ben hiç anestezi almadım canım bi de onun korkusu var tabii![]()
Hic korkma ondan ben hsg anestezili yatirdim laparoskopi histeroskopi oldum hic bise yok onda uyuyon uyaniyn :)
canım hiç korkma.son üç aydır üç kere anestezili histereskopi oldum.basta bende senin gibiydim.ama korkun kolundan ilacı yapana kadar.sonra üçe kadar bile sayamadan bayılıyosun.zaten cok uzun bi işlem değil.uykudan uyanmıs gibi kalkıyosun sonrasındada