• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

canım seninde hayırlı olsun şimdiden. güzel haberlerle inşallah:anneadayı: vallahi benim kaç yumurtam var bilmiyorum.sanırım istediği gibi gelişmiyo yumurtalarım.ilk önce gonal f ile başladık 3 gün sonra merional de ekledi. nedir ne değildir hiç bilmiyorum. ama kan vermekten kollarım eroin kullanan insanlar gibi mosmor oldu. :KK61:
benden bi kere kan istediler bidaha vermedim.benimde göbegim aynı sekilde.mosmor cevresi.napalım tutunsunda bunlar gelip gecici seyler

benden bi kere kan istediler bidaha vermedim.benimde göbegim aynı sekilde.mosmor cevresi.napalım tutunsunda bunlar gelip gecici seyler
normalde 2 güne 3 güne bir çağırıyolar ama bende ters giden bir şeyler vardı.çok şükür doktorum çok iyi.(tabii hamile kalıp kalmamama göre değişebilir fikrim:KK48:) dediğin gibi tutsun da sağlıkla kucağımıza alalım da geri kalan hepsi fasa fiso.

bayıltıyolar ama ben hiç anestezi almadım canım bi de onun korkusu var tabii :KK17:
canım hiç korkma.son üç aydır üç kere anestezili histereskopi oldum.basta bende senin gibiydim.ama korkun kolundan ilacı yapana kadar.sonra üçe kadar bile sayamadan bayılıyosun.zaten cok uzun bi işlem değil.uykudan uyanmıs gibi kalkıyosun sonrasındada

Hic korkma ondan ben hsg anestezili yatirdim laparoskopi histeroskopi oldum hic bise yok onda uyuyon uyaniyn :)

canım hiç korkma.son üç aydır üç kere anestezili histereskopi oldum.basta bende senin gibiydim.ama korkun kolundan ilacı yapana kadar.sonra üçe kadar bile sayamadan bayılıyosun.zaten cok uzun bi işlem değil.uykudan uyanmıs gibi kalkıyosun sonrasındada

ahh inşallah inşallah kızlar. rabbim çektiğimiz sıkıntılarımızın mükafatını versin en kısa sürede inşallah.

acıbaden-m de yaptırcam ben allah nasip ederse volkan noyan. Hakkında bilgisi olan var mı caba

Back