Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nesli heycan dorukta hepim isHakkımızda hayırlısı inşallah. Dusununce cok heyecanlaniyorum.:)
Aynen aynen düşündükçe cildiriyorum ya :) aminNesli heycan dorukta hepim isoluruz allahım hayırlısını ver
canım kamu düşüklüğü neYaş 33 ilk deneme zeynep kamil hastenesi kamu düşüklüğü ve rezerv azlığı adet olmayı bekliyorum
Hayırlı olsun canım çoğu bitmiş canim toplama dan sonra günler geçmiyo insallah sonu guzel olur canimben tedavideyim. sanırım bu hafta yumurtalar toplanacak![]()
Amh düşüklüğücanım kamu düşüklüğü ne
tamam canım ekledimAmh düşüklüğü
acıbaden-m de yaptırcam ben allah nasip ederse volkan noyan. Hakkında bilgisi olan var mı caba
insallah canim.bu yolda emek veren cemicumlemizin insallah.İnşallah cAnım kolay olur seninde şimdiden hayırlı olsun
ahh insallah canim insallah :)Hayırlı olsun canım çoğu bitmiş canim toplama dan sonra günler geçmiyo insallah sonu guzel olur canim
insallah canım.seninde tedavin hayırlı olsun.bilgilerini yollarsan senide tabloya ekleyelımMerhaba bende 3.gunum tedaviye basladim inslh hepimizinn hkkinda hayirlisi olur
YOK CANIMCIM HALA ADET OLMAYI BEKLIYORUM YARIN OBURGUN OLURUM SANIRIM DOLAPTA SAKLAYIN DIYOR BIR ZARARI SANIRIM OLMAZ HEYCANLA ADET OLMAYI BEKLIYORUMsen adet oldun muebru_ko seninle aynı zamanlarda iğneye başlayacağız
inşallah canım hepimiz için hayırlı olur... Ben de adetimi bekliyorum 1-2 güne olurum inşallahkızlar ben bugün adet oldum yarın başlıyoruz tedaviye kısmetse:) benide listeye eklermisiniz 33 yaş nedeni sperm azlığı ilk denemem olcak inş hayırlı olur
inşallah canım hepimiz için hayırlı olur... Ben de adetimi bekliyorum 1-2 güne olurum inşallah[/QUOT
canım ya inş hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizle döneriz tedaviden:) sen nerde yaptıracaksın