• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

"sslyha, post: 43783380, member: 650041"]mrb arkadaşlar bende varım ve adetime bi kaç gün kaldı iğnelerime başlıcam inş. cok heyecanlıyım ya ilk denememiz olacak. hakkımızda hayırlısı olsun inş. listeye benide eklermisini
canım bende ayın 2 3 gıbı adet olucam sonra bende baslıyacam hayırlısı olsun lıste yapılmadı henuz arkadas yapıcak [
ayy kaderdaşız hepimiz inş bu yol bize uğurlu gelir hayırlı olsun canım şimdiden senin sebep nedir benimki sperm azlığı

orda kıbrısta kac embrio transfer edıyorlar turkıye 35 yasın altı 1 sayı bayagı az turkıyede
birçok özel merkez 2 hatta kanuna aykırı olsa bile fazlasını da transfer ediyor. sen sadece özele gidiyorsan doktorunla anlaş yeter... hatta ve hatta fakültelerde bile fazla transfer yapıyorlar... ancak benden size tavsiye çok embriyo demek belki tutma şansını arttırıyor ancak çok daha farklı acılar yaşanabiliyor, bir arkadaşa dr hemde sormadan 3 transfer yapmıştı kız 45 kiloydu mecburuz biri almalıyız dediler aldılar diğer ikisini de erken doğumla 22 haftalık iken kaybetti... ve inan bana bazı acıları yaşamaktansa negatif almayı tercih edersin....
A

CANIM ELINE SAGLIK AMA BENDE BU TABLO ISINDEN PEK ANLAMIYORUM TOPIGI KURAN tosun788 tosun788 OLDUGU ICIN O YAPARSA SUPER OLUR BU ARADA ELINE SAGLIK

aslında tablo konusunda da şöyle yapabiliriz anlatmak yazarak zor oluyo, tabloya eklenecek arkadaş listedeki sıraya göre tüm bilgilerini yazıp bana özel den mesaj atsın, çalıştığımdan sürekli takip etmem imkansız çünkü; ben uygun zamanda derler toplar burdan paylaşırım tosun788 tosun788 de onu alıntılayıp ilk mesajına yapıştırırsa tablo ilk sayfa da yer almış olur

birçok özel merkez 2 hatta kanuna aykırı olsa bile fazlasını da transfer ediyor. sen sadece özele gidiyorsan doktorunla anlaş yeter... hatta ve hatta fakültelerde bile fazla transfer yapıyorlar... ancak benden size tavsiye çok embriyo demek belki tutma şansını arttırıyor ancak çok daha farklı acılar yaşanabiliyor, bir arkadaşa dr hemde sormadan 3 transfer yapmıştı kız 45 kiloydu mecburuz biri almalıyız dediler aldılar diğer ikisini de erken doğumla 22 haftalık iken kaybetti... ve inan bana bazı acıları yaşamaktansa negatif almayı tercih edersin....

aslında tablo konusunda da şöyle yapabiliriz anlatmak yazarak zor oluyo, tabloya eklenecek arkadaş listedeki sıraya göre tüm bilgilerini yazıp bana özel den mesaj atsın, çalıştığımdan sürekli takip etmem imkansız çünkü; ben uygun zamanda derler toplar burdan paylaşırım tosun788 tosun788 de onu alıntılayıp ilk mesajına yapıştırırsa tablo ilk sayfa da yer almış olur
canım zeynep kamil ilk deneme amh dusuklugu rezevr azlıgı daha tup bebek ıslemlerıne gecmedım aralıgın 3 gıbı adet olunca baslıycam benıde eklersen sevınırım cok sagol

allah hayırlısını versın benım yumurtalıklarımda az ve amh 0,49 cıktıgı ıcın 2 olursa ıyı olur dıye dusunuyordum tabıykı allahım acı vermesın herseyın hayırlısı olsun ınsallah

Merhaba Arkadaşlar,

Benimde Aralıkta 2. denemem başlayacak. Ekim ayında ilk denemem oldu. Yumurtalar iğnelere cevap vermedi. İnşallah bu sefer olur. Benimde yüksek FSH düşük AMH ... Yumurta rezervim az

Merhaba Arkadaşlar,

Benimde Aralıkta 2. denemem başlayacak. Ekim ayında ilk denemem oldu. Yumurtalar iğnelere cevap vermedi. İnşallah bu sefer olur. Benimde yüksek FSH düşük AMH ... Yumurta rezervim az
canım benımde fsh 6,01 amh 0,49 rezeverlerde usg baktılar 5 yumurta var ılaclar hıcmı buyutmedı yumurtalıklarını umarım 2 senın ıucınde hayırlı olur canım fsh kac senın

canım ben devlet hastanesınde tedavı olucam heyet raporum cıkınca orda calısan bır arkadasım var ona ılaclarımıda yazmıslar bende o sekılde aldım ama demısler gelırken ılaclarını getırsın puregon olan ılac ınsılun gıbı fakat nasıl vurucam ne aletı var nede sırıngası sadece uc cıktı bırde ılac bılmıyorum bakalım
Bundanmi ignen
20151127_150414.jpg

canım benımde fsh 6,01 amh 0,49 rezeverlerde usg baktılar 5 yumurta var ılaclar hıcmı buyutmedı yumurtalıklarını umarım 2 senın ıucınde hayırlı olur canım fsh kac senın

AMH 0,22 FSH 40 canım. 3 yumurta ile tedavim başladı.. 8 gün iğne oldum. Yumurtalar büyümedi tedavi sonlandırıldı.

Canım sanırım bana yazdin. Evet aynen mide bulantısı aşırı şişkinlik. Aminn hepimizin emeği boşa çıkmasın inşallahh. Benim de hep erken gelir adetim bu ay gelmeyeceği tuttu :) ilaçların etkisindendir bence hayırlısı artik
aynı durumdayz canm benimde ilk

Canım kıbrıs tp bebekte en gelişmiş ülke 20 yaşındaym 3 embiryoyu transfer edicekler 40 yaş üsyü olanlara 3 embiriyodan fazla transfer. Ediliyo
orda kıbrısta kac embrio transfer edıyorlar turkıye 35 yasın altı 1 sayı bayagı az turkıyede

Tablo yaparsaniz beni unutmayin bilgilerimi veriyorum :)))
Yas 27 ilk tupbebek denemem omü tip Fakültesi aralik 10 gibi adet olunca baslicam inşallah. Sorunum tupler tikali :oops::KK5: yapacak arkadasa kolay gelsin ve biran once yapilsin lutfeeeennnn :KK15:

bende yası yazmamıstım yas 33 over azlıgı amh dusuklugu ılk denemem zeynep kamılde

Back