- 4 Eylül 2013
- 325
- 239
- 103
Aynen yaaa olalim diye seviniyoruz simdi de :) sen ne zaman basliyosun. Onceden sordum mu bilmiyorum unuttumherzaman adet olmamayı beklerdık sımdıde olsakta tedavı baslasak dıyoruz :)
olsun sorabılısınde unutugu ınsan benım adet aralıgın 3 yada 4 kısmetse 2 gunu cagırdı doktor umarım cumartesı gunu olmaz pazar 2 gun oluyor bakalım beklıyorum dort gözleAynen yaaa olalim diye seviniyoruz simdi de :) sen ne zaman basliyosun. Onceden sordum mu bilmiyorum unuttum
Gecen hafta gittim sordum evraklarini tedavi ye basladigin zaman getir hemen cikiyo rapor dedi de ben herkesin aldigini gorunce panik oldum :)bende adetin 2.günü başladım ilaçlara gerçi benimkinde rapor yok hepsi özel belki ondandır istersen dr.yada bir asistanıyla görüş belki raporu onceden çıkarman gerekiyodur
bılıyorum okudum yazdıgını panık oluyor ınsan bendende kalem cıkmadı ınsallah hastane verır buzdolbında ılaclarım yatıyorGecen hafta gittim sordum evraklarini tedavi ye basladigin zaman getir hemen cikiyo rapor dedi de ben herkesin aldigini gorunce panik oldum :)
canım ısım neydı senınGecen hafta gittim sordum evraklarini tedavi ye basladigin zaman getir hemen cikiyo rapor dedi de ben herkesin aldigini gorunce panik oldum :)
Senin az kalmis ya hadi bakalim ben baslarken senin yumoslar toplanir kesin inşallah tabi. Allah'im yuzumuzu guldursun aralik ayi bereket getirsin. Kasim ayim cok kotu gecti. Yeni yilla bebislerle girelim inşallah ay heyecanlandimolsun sorabılısınde unutugu ınsan benım adet aralıgın 3 yada 4 kısmetse 2 gunu cagırdı doktor umarım cumartesı gunu olmaz pazar 2 gun oluyor bakalım beklıyorum dort gözle
Neslihancanım ısım neydı senın
bende heycanlıyım umarım hepımız yenı yılaSenin az kalmis ya hadi bakalim ben baslarken senin yumoslar toplanir kesin inşallah tabi. Allah'im yuzumuzu guldursun aralik ayi bereket getirsin. Kasim ayim cok kotu gecti. Yeni yilla bebislerle girelim inşallah ay heyecanlandim
memnun oldum neslıcımNeslihan
Benim kalemi hastahane vermisti. Azicikta asilamadan ilacda var belki kullandirirlarbılıyorum okudum yazdıgını panık oluyor ınsan bendende kalem cıkmadı ınsallah hastane verır buzdolbında ılaclarım yatıyor
Bende canimm :)memnun oldum neslıcım
Hayırlısı olsun canım senin için. Kıbrısta mı yapacaksin ? Burda da 35 yaş altiyim iki tane koyacakmis doktoraynı durumdayz canm benimde ilk
Canım kıbrıs tp bebekte en gelişmiş ülke 20 yaşındaym 3 embiryoyu transfer edicekler 40 yaş üsyü olanlara 3 embiriyodan fazla transfer. Ediliyo
canım ozel mi devlet hastanesindemi 2 embriyo transfer edılecekHayırlısı olsun canım senin için. Kıbrısta mı yapacaksin ? Burda da 35 yaş altiyim iki tane koyacakmis doktor
bırsey sorabılırmıyım uzun protokol hangı durumlarda uygulanıyor sizin sorun neydıGeçtim dönem adeten sonra ilaç kulanmaya başladım,
03.12 adetin 21 gününde, kontrole gidecem ve planlanan lucrin iğnesine başlayacam adet olunca, tüp bebek tedavisine başlayacaz.
Uzun protokol tedavisi olan var mı.
LUCRİN kulanan var mı.
Özel canım. Yaşadığım yerde devlet yapmıyorcanım ozel mi devlet hastanesindemi 2 embriyo transfer edılecek
hayırlısı olsun hepımız ıcınÖzel canım. Yaşadığım yerde devlet yapmıyor
ınsallah allah yardımcın olsun ıyı olur herseymrh bugün benim adet günüm bakalım hayırlısı olursam yarın tedaviye başlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?