2015 Aralık tüp bebek

Aynen yaaa olalim diye seviniyoruz simdi de :) sen ne zaman basliyosun. Onceden sordum mu bilmiyorum unuttum
olsun sorabılısınde unutugu ınsan benım adet aralıgın 3 yada 4 kısmetse 2 gunu cagırdı doktor umarım cumartesı gunu olmaz pazar 2 gun oluyor bakalım beklıyorum dort gözle

bende adetin 2.günü başladım ilaçlara gerçi benimkinde rapor yok hepsi özel belki ondandır istersen dr.yada bir asistanıyla görüş belki raporu onceden çıkarman gerekiyodur
Gecen hafta gittim sordum evraklarini tedavi ye basladigin zaman getir hemen cikiyo rapor dedi de ben herkesin aldigini gorunce panik oldum :)

Gecen hafta gittim sordum evraklarini tedavi ye basladigin zaman getir hemen cikiyo rapor dedi de ben herkesin aldigini gorunce panik oldum :)
bılıyorum okudum yazdıgını panık oluyor ınsan bendende kalem cıkmadı ınsallah hastane verır buzdolbında ılaclarım yatıyor

olsun sorabılısınde unutugu ınsan benım adet aralıgın 3 yada 4 kısmetse 2 gunu cagırdı doktor umarım cumartesı gunu olmaz pazar 2 gun oluyor bakalım beklıyorum dort gözle
Senin az kalmis ya hadi bakalim ben baslarken senin yumoslar toplanir kesin inşallah tabi. Allah'im yuzumuzu guldursun aralik ayi bereket getirsin. Kasim ayim cok kotu gecti. Yeni yilla bebislerle girelim inşallah ay heyecanlandim

Senin az kalmis ya hadi bakalim ben baslarken senin yumoslar toplanir kesin inşallah tabi. Allah'im yuzumuzu guldursun aralik ayi bereket getirsin. Kasim ayim cok kotu gecti. Yeni yilla bebislerle girelim inşallah ay heyecanlandim
bende heycanlıyım umarım hepımız yenı yıla gırerız saglıkla ınsallah umarım yumoş hanımlar buyur ve transfer olur :)

aynı durumdayz canm benimde ilk

Canım kıbrıs tp bebekte en gelişmiş ülke 20 yaşındaym 3 embiryoyu transfer edicekler 40 yaş üsyü olanlara 3 embiriyodan fazla transfer. Ediliyo
Hayırlısı olsun canım senin için. Kıbrısta mı yapacaksin ? Burda da 35 yaş altiyim iki tane koyacakmis doktor

Geçtim dönem adeten sonra ilaç kulanmaya başladım,
03.12 adetin 21 gününde, kontrole gidecem ve planlanan lucrin iğnesine başlayacam adet olunca, tüp bebek tedavisine başlayacaz.
Uzun protokol tedavisi olan var mı.
LUCRİN kulanan var mı.

Günaydın kızlar nasılsınız ne durumdayız benım karnım agrıyor bugun yarın adet olurum sanırım ondan sonrada doktora gıdecem neslihan senın daha vardı dımı adet olmana liste yapabıldınızmı tosun788

bırsey sorabılırmıyım uzun protokol hangı durumlarda uygulanıyor sizin sorun neydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…