CANIM HAYI
CANIM HAYIRLISI OLUR INSALLAH[/QUOTE
amin canım inşallahhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM HAYI
CANIM HAYIRLISI OLUR INSALLAH[/QUOTE
amin canım inşallahhhh
Merhaba canım seninle durumumuz aynıymış. Gerçi doktor ohss olmuşsun demedi rahim kendini hazirlasin falan dedi ama yumurta toplanma işleminden sonra kötü oldum mide bulantısı falan nefes almada zorlanma gibi. Bence ohss oldum ama doktor soylemedi.işte Benim de olacakti doktor bir ay erteledi hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Gunaydin bise soracam ya herkes adet olmadan ilaclarini almis. Bana dr. Adetin 2. Günü gel dedi ben bide raporlu yaptiracam onceden gitmem gerekiyomu acabakızlar günaydın ılaclarım sımdı elıme geldı artık adet olmayı beklıyorum nasıl kullanacam doktora gıdınce ogrenırım sanırım sızler nasılsınız aralık ayı tup bebek anne adayları :)
canım ben devlet hastanesınde tedavı olucam heyet raporum cıkınca orda calısan bır arkadasım var ona ılaclarımıda yazmıslar bende o sekılde aldım ama demısler gelırken ılaclarını getırsın puregon olan ılac ınsılun gıbı fakat nasıl vurucam ne aletı var nede sırıngası sadece uc cıktı bırde ılac bılmıyorum bakalımGunaydin bise soracam ya herkes adet olmadan ilaclarini almis. Bana dr. Adetin 2. Günü gel dedi ben bide raporlu yaptiracam onceden gitmem gerekiyomu acaba
Canım sanırım bana yazdin. Evet aynen mide bulantısı aşırı şişkinlik. Aminn hepimizin emeği boşa çıkmasın inşallahh. Benim de hep erken gelir adetim bu ay gelmeyeceği tuttu :) ilaçların etkisindendir bence hayırlısı artikbencede canım ohss olmussundur dr. söylememiştir banada rahmin en az 1 adet dönemi dinlenmesi lazim dedi ohss dan dolayısı cok mide bulantısı şişme oldu benim vücudumda çok şükür şimdi iyiyim ilk defa dört gözle regl günümü bekliyorum allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
hepımıze hayırlı olsun sızde sorun neydı canımCanım sanırım bana yazdin. Evet aynen mide bulantısı aşırı şişkinlik. Aminn hepimizin emeği boşa çıkmasın inşallahh. Benim de hep erken gelir adetim bu ay gelmeyeceği tuttu :) ilaçların etkisindendir bence hayırlısı artik
Canım sorun eşimde. Azospermi: (hepımıze hayırlı olsun sızde sorun neydı canım
bende adetin 2.günü başladım ilaçlara gerçi benimkinde rapor yok hepsi özel belki ondandır istersen dr.yada bir asistanıyla görüş belki raporu onceden çıkarman gerekiyodurGunaydin bise soracam ya herkes adet olmadan ilaclarini almis. Bana dr. Adetin 2. Günü gel dedi ben bide raporlu yaptiracam onceden gitmem gerekiyomu acaba
hayırlısı canım kıbrısı tercıh etme nedeniyle enın nedır merak ettım pek merkezlerle ılgılı bılgım yokta benım
Canım endişelenmene gerek yok bende raporlu aldım.muayeneye gittiğinde receteni yazar bi saat sonra falan rapor sisteme düşüyo eczanaden alabilirsin ilaçlarınıGunaydin bise soracam ya herkes adet olmadan ilaclarini almis. Bana dr. Adetin 2. Günü gel dedi ben bide raporlu yaptiracam onceden gitmem gerekiyomu acaba
hayırlı sonuclar olsun ınsallahCanım ben ve esimde sorın var normal yolla tüp bebek deniyecez üç tane merkez seçmiştik birtanesini hemen sildik kafamzdan o merkezle ilgili çok şikayet gördüğümz için en sonunda diğer iki merkezle bi ay konuştuk bahçeci kıbrıs ve halil ibrahim tekinle konuştuk dn sonunda ibrahim beyde karar kıldık ama bayaa araştırdk
orda kıbrısta kac embrio transfer edıyorlar turkıye 35 yasın altı 1 sayı bayagı az turkıyedeCanım ben ve esimde sorın var normal yolla tüp bebek deniyecez üç tane merkez seçmiştik birtanesini hemen sildik kafamzdan o merkezle ilgili çok şikayet gördüğümz için en sonunda diğer iki merkezle bi ay konuştuk bahçeci kıbrıs ve halil ibrahim tekinle konuştuk dn sonunda ibrahim beyde karar kıldık ama bayaa araştırdk
inşallah tek denemen olur bir daha da gerek kalmaz canım.Canim cok sagolasin.gordugun gibi o gunlerden beri hala yaptirmak icin ugrasigorum.anca firsat geldi.bu ay insannh iyi olur.sen naptin diye dusunurkene deneme bile yapmssin.yine jimerdemi yaptirdin.
CANIM ELINE SAGLIK AMA BENDE BU TABLO ISINDEN PEK ANLAMIYORUM TOPIGI KURANinşallah tek denemen olur bir daha da gerek kalmaz canım.
ben yine jimerde denedim evet, kimyasal gebelik yaşadım. iğneleriniz normal bu arada diğer topikten baktım bende onları kullanmıştım. bahsi geçen iğne isimleri bu topiktekiler aynı etkiye sahip farklı isimdeki iğneler... endişe edecek bir şey yok. bazen gonal-f e tepki vermeyen bünye başka bir ilaca tepki verebiliyor... aynı etkide olmalarına rağmen, benim vucudum gibi.
fsh ının da düşük olması çok güzel bişey... fsh yüksek olduğu sürece malesef tüp bebek de olsa tutma ihtimali düşüyor... öncelikle fsh ı düşürmeyi başarmak gerekiyor.