ayy kaderdaşız hepimiz inş bu yol bize uğurlu gelir hayırlı olsun canım şimdiden senin sebep nedir benimki sperm azlığı"sslyha, post: 43783380, member: 650041"]mrb arkadaşlar bende varım ve adetime bi kaç gün kaldı iğnelerime başlıcam inş. cok heyecanlıyım ya ilk denememiz olacak. hakkımızda hayırlısı olsun inş. listeye benide eklermisini
canım bende ayın 2 3 gıbı adet olucam sonra bende baslıyacam hayırlısı olsun lıste yapılmadı henuz arkadas yapıcak [
birçok özel merkez 2 hatta kanuna aykırı olsa bile fazlasını da transfer ediyor. sen sadece özele gidiyorsan doktorunla anlaş yeter... hatta ve hatta fakültelerde bile fazla transfer yapıyorlar... ancak benden size tavsiye çok embriyo demek belki tutma şansını arttırıyor ancak çok daha farklı acılar yaşanabiliyor, bir arkadaşa dr hemde sormadan 3 transfer yapmıştı kız 45 kiloydu mecburuz biri almalıyız dediler aldılar diğer ikisini de erken doğumla 22 haftalık iken kaybetti... ve inan bana bazı acıları yaşamaktansa negatif almayı tercih edersin....orda kıbrısta kac embrio transfer edıyorlar turkıye 35 yasın altı 1 sayı bayagı az turkıyede
A
CANIM ELINE SAGLIK AMA BENDE BU TABLO ISINDEN PEK ANLAMIYORUM TOPIGI KURANtosun788 OLDUGU ICIN O YAPARSA SUPER OLUR BU ARADA ELINE SAGLIK
canım zeynep kamil ilk deneme amh dusuklugu rezevr azlıgı daha tup bebek ıslemlerıne gecmedım aralıgın 3 gıbı adet olunca baslıycam benıde eklersen sevınırım cok sagolbirçok özel merkez 2 hatta kanuna aykırı olsa bile fazlasını da transfer ediyor. sen sadece özele gidiyorsan doktorunla anlaş yeter... hatta ve hatta fakültelerde bile fazla transfer yapıyorlar... ancak benden size tavsiye çok embriyo demek belki tutma şansını arttırıyor ancak çok daha farklı acılar yaşanabiliyor, bir arkadaşa dr hemde sormadan 3 transfer yapmıştı kız 45 kiloydu mecburuz biri almalıyız dediler aldılar diğer ikisini de erken doğumla 22 haftalık iken kaybetti... ve inan bana bazı acıları yaşamaktansa negatif almayı tercih edersin....
aslında tablo konusunda da şöyle yapabiliriz anlatmak yazarak zor oluyo, tabloya eklenecek arkadaş listedeki sıraya göre tüm bilgilerini yazıp bana özel den mesaj atsın, çalıştığımdan sürekli takip etmem imkansız çünkü; ben uygun zamanda derler toplar burdan paylaşırımtosun788 de onu alıntılayıp ilk mesajına yapıştırırsa tablo ilk sayfa da yer almış olur
birçok özel merkez 2 hatta kanuna aykırı olsa bile fazlasını da transfer ediyor. sen sadece özele gidiyorsan doktorunla anlaş yeter... hatta ve hatta fakültelerde bile fazla transfer yapıyorlar... ancak benden size tavsiye çok embriyo demek belki tutma şansını arttırıyor ancak çok daha farklı acılar yaşanabiliyor, bir arkadaşa dr hemde sormadan 3 transfer yapmıştı kız 45 kiloydu mecburuz biri almalıyız dediler aldılar diğer ikisini de erken doğumla 22 haftalık iken kaybetti... ve inan bana bazı acıları yaşamaktansa negatif almayı tercih edersin....
allah hayırlısını versın benım yumurtalıklarımda az ve amh 0,49 cıktıgı ıcın 2 olursa ıyı olur dıye dusunuyordum tabıykı allahım acı vermesın herseyın hayırlısı olsun ınsallah
benımkı amh dusuklugu rezevr azlıgı sıkıntımız bakalım allah yardımcımız olur ınsallahayy kaderdaşız hepimiz inş bu yol bize uğurlu gelir hayırlı olsun canım şimdiden senin sebep nedir benimki sperm azlığı
canım benımde fsh 6,01 amh 0,49 rezeverlerde usg baktılar 5 yumurta var ılaclar hıcmı buyutmedı yumurtalıklarını umarım 2 senın ıucınde hayırlı olur canım fsh kac senınMerhaba Arkadaşlar,
Benimde Aralıkta 2. denemem başlayacak. Ekim ayında ilk denemem oldu. Yumurtalar iğnelere cevap vermedi. İnşallah bu sefer olur. Benimde yüksek FSH düşük AMH ... Yumurta rezervim az
Bundanmi ignencanım ben devlet hastanesınde tedavı olucam heyet raporum cıkınca orda calısan bır arkadasım var ona ılaclarımıda yazmıslar bende o sekılde aldım ama demısler gelırken ılaclarını getırsın puregon olan ılac ınsılun gıbı fakat nasıl vurucam ne aletı var nede sırıngası sadece uc cıktı bırde ılac bılmıyorum bakalım
Sagol canim ya bende panik yaptim bi an :)Canım endişelenmene gerek yok bende raporlu aldım.muayeneye gittiğinde receteni yazar bi saat sonra falan rapor sisteme düşüyo eczanaden alabilirsin ilaçlarını
canım benımde fsh 6,01 amh 0,49 rezeverlerde usg baktılar 5 yumurta var ılaclar hıcmı buyutmedı yumurtalıklarını umarım 2 senın ıucınde hayırlı olur canım fsh kac senın
kardescagazım bu ama kalemı yok sadece ılacı ve ucları varBundanmi ignenEki Görüntüle 1702258
ınsallah bu sefer olur ınsallah hayrlısı olur yuzlerımız gülsün aralık ayı annesı olurz hepımız umarımAMH 0,22 FSH 40 canım. 3 yumurta ile tedavim başladı.. 8 gün iğne oldum. Yumurtalar büyümedi tedavi sonlandırıldı.
Anladim canim onu dr veriyo. Benim ki asilamadan kaldi. Dr vermisti kalemikardescagazım bu ama kalemı yok sadece ılacı ve ucları var
eczane vermıyor verseydı ılacları ALDIGIMDA verırdı dıye dusundum sen doktora gıttınmı ne durumdasın bacımAnladim canim onu dr veriyo. Benim ki asilamadan kaldi. Dr vermisti kalemi
aynı durumdayz canm benimde ilkCanım sanırım bana yazdin. Evet aynen mide bulantısı aşırı şişkinlik. Aminn hepimizin emeği boşa çıkmasın inşallahh. Benim de hep erken gelir adetim bu ay gelmeyeceği tuttu :) ilaçların etkisindendir bence hayırlısı artik
orda kıbrısta kac embrio transfer edıyorlar turkıye 35 yasın altı 1 sayı bayagı az turkıyede
KIBRISTAMI DENIYORSUN INSALLAH HAYIRLI OLUR SENIN SORUN NEYDIaynı durumdayz canm benimde ilk
Canım kıbrıs tp bebekte en gelişmiş ülke 20 yaşındaym 3 embiryoyu transfer edicekler 40 yaş üsyü olanlara 3 embiriyodan fazla transfer. Ediliyo
Ben adet olmayi bekliyorum canim 10 u gibi olacam insallah. Sabırsızlaniyorum gecmiyo gunler :)eczane vermıyor verseydı ılacları ALDIGIMDA verırdı dıye dusundum sen doktora gıttınmı ne durumdasın bacım
herzaman adet olmamayı beklerdık sımdıde olsakta tedavı baslasak dıyoruz :)Ben adet olmayi bekliyorum canim 10 u gibi olacam insallah. Sabırsızlaniyorum gecmiyo gunler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?