• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

eveeetttt benim tablom ooooo:KK36::KK36::KK36::KK36: biz aslında o kadar da değildik daha da kalabalıktık. ve bi elin parmaklarını geçmeyecek kadar az kaldık....

tosun788 tosun788 hayırlı olsun şekerim, hem topiğin hem tedavin....

tüp bebek tedavisi protokolleri ve diğer konularda sormak istediğiniz bir şey olursa @ ile birlikte adımı yazarsanız beni etiketlediğinizi görürüm güzeller....

Allah yar ve yardımcınız olsun.

bu arada ben de kendimden bahsediyim de yabancılamayın beni de:KK45::KK45::KK45:

4. denememi bi kaç gün önce negatif ile sonuçlandı. erken menopoz riskim var. malesef tüp bebek hakkında tedavi yöntemlerinden doktorlarına bitkisel takviyelerden ilaç etkilerine ve hatta transfer sonrası pozitif hissetmeden hiç bişey hissetmeme arasındaki farka kadar ne haltı öğrenmemin ne gereği vardı bilmiyorum ama hayat öğretti işte....

tüp bebek tedavisi genel olarak iki ana protokolden oluşur. protokol tedavi şekli olarak adlandırılabilir. uzun protokol de reglin 20-21. günü baskılayıcı ilaçlarla (lucrin gibi) başlarsın. yaklaşık bir hafta sonra regl olursun ilaçları kullanırken. sonra ilaçların değişir bu defa da yumurta geliştiricilerle devam edilir. 2 hafta kadar da bu devam eder. uzun protokol denmesinin sebebi budur.
kısa protokol reglin 2. günü başlar 1 hafta on gün içinde yumurtalar toplanmaya hazır hale gelir.

bunlarla birlikte yan protokoller diyorum ben kendilerine öyle şeyler de vardır. mini tüp bebek gibi.... ilaç dozları daha az tutulur bunda da, yumurta sayısı daha az ama daha kaliteli olur falan falan. neye göre karar verildiğine gelince, tabiki doktorun görüşüne göre...ve elbette siizn kan değerleriniz, usg niz, muayeniz vs.

buralardayımmmmm:KK19:
:KK19::KK19::KK19:
Canim cok sagolasin.gordugun gibi o gunlerden beri hala yaptirmak icin ugrasigorum.anca firsat geldi.bu ay insannh iyi olur.sen naptin diye dusunurkene deneme bile yapmssin.yine jimerdemi yaptirdin.

Kizlar recetelerinizi yazdiysa alin onu.recete 3 gun gecerli.benimde 6 kutu gonalf 7 kutu cetrotide 1 tane ovitrelle yazdi.820 tuttu benimkiler

Canim ilaclar genelde soruna gore degisiyo.benimde yumurta rezerv azligim var bunlari uyguluyolar.bizde az yumurta gelistigi icin dozlar falan farkli oluyo
canım senınle sorunlarımız aynı senın ılaclarda aynımı dozları falan bırde tablo hazırlasak ya sana ozeldende yazdım tablo yapalımmı dıye

merhaba kızlar bende varım aslında benim bu aydı transferim ama ohss olduğum için donduruldu bebişlerim aralık sonuna kaldı hakkımız da hayırlı artık

canım senınle sorunlarımız aynı senın ılaclarda aynımı dozları falan bırde tablo hazırlasak ya sana ozeldende yazdım tablo yapalımmı dıye
Evet canim benim yumurta rezerv azligi fsh normal.ben pazartesi gittim iste o aksam basladim gonal f 225mg vurunuyorum.bugun 3. gunum.yarin ogleden sonra kontrolum.sabah kan vericem.gelirkende cetrotide yaninda getir dediler.bakalim nolucak.mesajini gordum evet canim ama suan isteyim telden giriyorum oyuzden aksama eve gidince bakicam

merhaba kızlar bende varım aslında benim bu aydı transferim ama ohss olduğum için donduruldu bebişlerim aralık sonuna kaldı hakkımız da hayırlı artık
CANIM HAYI
CANIM HAYIRLISI OLUR INSALLAH

Evet canim benim yumurta rezerv azligi fsh normal.ben pazartesi gittim iste o aksam basladim gonal f 225mg vurunuyorum.bugun 3. gunum.yarin ogleden sonra kontrolum.sabah kan vericem.gelirkende cetrotide yaninda getir dediler.bakalim nolucak.mesajini gordum evet canim ama suan isteyim telden giriyorum oyuzden aksama eve gidince bakicam
BEN ILK MUAYENEDE ILACLARI GOTURMEMEM GEREK YOK DIMI ADETIN 2 GUNU CAGIRDILAR YA

Merhaba canım seninle durumumuz aynıymış. Gerçi doktor ohss olmuşsun demedi rahim kendini hazirlasin falan dedi ama yumurta toplanma işleminden sonra kötü oldum mide bulantısı falan nefes almada zorlanma gibi. Bence ohss oldum ama doktor soylemedi.işte Benim de olacakti doktor bir ay erteledi hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Back