2015 Aralık tüp bebek

Günaydın kizlar mutlu pazarlar...
Ben evlatlarimi cok merak ediyorum ne yapiyolar acabaa ne oldu diye
Canım senin kaç bebişin var, benim de cuma günü opu dan sonra sadece iki tane sağlam yumurta vardı yarın sabah transfer olacak, benim işlem devlette olunca merkeze gitmeden hiç bir şey söylemiyorlar, yarın sabah gidecez döllenme varsa transfer olacak, yok ise eve boynu bükük dönecez.

Rabbim tez zamanda hayirli sağlıklı bebisleri nasip etsin canim iki meleğin sefaatcin olacak inşallah Rabbim sabr versin zor

Malesef canım bizde dediklerini yaptık, olmayınca olmuyor.

Evet yarın 3.gün oluyo aramadıklarına göre 5 e gider belkide neden 3ya da 5 bilmiyorum 4 ve 6 nye olmuyo acaba bi fikrim yok

İnsallah hayirliaiyla konulur canm.Allahtan bursey olmazsa benimde sali gunu transfer beraber gun sayariz burdan :)
İnsall

Yat yat vakit gecmio ya uff daha cok var ama.birde bende agri fakan yok olmasi gerekmiomu ya ikinci gunum

Benim sadece ve sdece iki yumurtam sağlam çıktı, döllenme olup olmadını yarın transfere gidince örenecem, devlet olunca telden cevap vermiyorlar. İnşallah hayırlı olur.

Aynen canim sıkma canini bir arkadasin dedigi gibi bir tane olsun bizimle olsun:)

Âmin cnm üzme kendini Rabbim hayırlı evlat versin hayırlı eş versin Hayatım için şükrediyorum tabi çocugumuzda olsa çok güzel olur ama vardr olmasındada olmamasındada bi hayır insanlara bakmamak Lazım herkes otursun kendi hayatına bi baksın önce boşver

Canm sen herkesepozitif dusunceler ddağıtıyorsun kendine gelince acaip negatifsin olumlu düşün bir Bakmışsın mucizeler gerçek olmuş

Moralini bozma dua et canim. Yarın inşallah kuzucugunu alıp geleceksin.

Çok sukur cnm zaten bazen diyorum bu kadar mükemmel bir hayat içinde muhakkak bir sınav olacak. Rabbim kazanmış bir şekildecçıkmayı nasip etsin bu sinavlarimizdan inşallah

canım benımde 7 dondurulmusum vardı ama sonuc sıfır kı arkadasımın tek döllendı oda transfer oldu 6 aylık hamıle :) canım benım sağlıkla sıhatle olsun ınsallah kalbını gonlunu ferah tut

Canm 7 dondurulmuşun transfer edildimi yoksa çözünürken mi birşey oldu

yok canım bır bırer transfer edıldı tuttu ama kaybettım. şimdi ucuncu cıft edıcekler gerıye 3 tane kalıcak

Dun aradigim da 10 taneydi bugünden n hic haberim yok kac tane kaldi bilmiyorum. Yarin sabah ilk isim arayip haber almak olacak. Tranferden bir gun once arayacaz dediler bugun aramadiklarina gore yarin transfer yok diye dusunuyorum:)

Kızlar eski topikleri muhakkak gezmissinizdir profil fotolarina bakınca neredeyse hepsinin bebeği olmuş fotosunu koymuş kimisi durumuna yazmış. Dusunsenize birgün bizim topigimize bakanlarda vay ve ne güzel ne çekmişler ama bak hepsinin de olmuş dicekler ne tatlı dimi hayali bile :)

Inş cnm ne güzel olur valla ben hamileyim ama belki bişey olurda kaybederim dye hayal bile kuramıyorum eşim Dayanamadı şimdiden oyuncak Aldı içim gtti ya oynayamaxlarsa dye hep Aklımda kalır dye Allah'ım korkularımızı Boşa çıkarıp kucaklarımızı sağlıklı güzel bebeklerle doldursun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…