- 21 Ekim 2015
- 42
- 38
- 3
Canım senin kaç bebişin var, benim de cuma günü opu dan sonra sadece iki tane sağlam yumurta vardı yarın sabah transfer olacak, benim işlem devlette olunca merkeze gitmeden hiç bir şey söylemiyorlar, yarın sabah gidecez döllenme varsaGünaydın kizlar mutlu pazarlar...
Ben evlatlarimi cok merak ediyorum ne yapiyolar acabaa ne oldu diye
Amin canım, kaç dr a muayene oldum hsg ler çektirdim erken doğumun sebebi bulunamadı en son semra kahraman ikiz gebeliğe bağlı dedi. Bu yuzden herkezzde aynı sıkıntı olacak diye deil ama 2 transfer yaptırmak istiyor ya herkez dua ediyorum kimse benim gibi olmasın diye
Malesef canım bizde dediklerini yaptık, olmayınca olmuyor.Canm bizim denemdigimiz alternatif tip kalmadı moralini bozarim diye cevap vermedim ama aktaran kür aaldık.bi tane adam kadin ve erkekte problem yoksa brnim verecegim macunla kalirlar demis ondan 400 liraya bi machn aldik igrenc otesiydi kari koca ictik yok.incir ve havuc kuru duydum denedim.sogan kuru denedim.corekotu bal tarcin denedim.3 ayri koca kariya gidip gobek baktirdim şise cektirdim yaki yapistirttimm yani yemedigim bi bok kaldi ama olmayinca olmuyo iste.
Evet yarın 3.gün oluyo aramadıklarına göre 5 e gider belkide neden 3ya da 5 bilmiyorum 4 ve 6 nye olmuyo acaba bi fikrim yokHic bir bilgim yok canim yarın yine arayacam ne olmus diye. Dun bi sizi tranferden birgun once arariz demislerdi. Bugun aramadikalrina gore 3. Gun degil diye dusunuyorum. Cuma gunu toplandilar yarin 3. Gun olmus oluyo dimi :) Bu transfer 3. Ya da 5. Gunmu oluyo 4. 6. Gun olmuyomu bi bilgin varmi bu konu da
İnsallah hayirliaiyla konulur canm.Allahtan bursey olmazsa benimde sali gunu transfer beraber gun sayariz burdan :)Canım senin kaç bebişin var, benim de cuma günü opu dan sonra sadece iki tane sağlam yumurta vardı yarın sabah transfer olacak, benim işlem devlette olunca merkeze gitmeden hiç bir şey söylemiyorlar, yarın sabah gidecez döllenme varsatransfer olacak, yok ise eve boynu bükük
dönecez.
Benim sadece ve sdece iki yumurtam sağlam çıktı, döllenme olup olmadını yarın transfere gidince örenecem, devlet olunca telden cevap vermiyorlar. İnşallah hayırlı olur.Merkezden aradılar bugün . 14 yumurta toplanmisti 8i olgun çıktı. 5i döllendi. Sİmdilik bu kadar bilgi verebiliyoruz. Yarın bolunmeleri hakkında yine bilgilendiririz dediler.
Gecen yıl ki denememizde daha fazla dollenmisti diye canim sikildi. Sonra dedim ki daha fazlaydı da noldu. Hala kucağım bos
Az da olsa sayısı kaliteli olsun insaallah. Bakalım transfere kadar kaçı dayanabilecek
Aynen canim sıkma canini bir arkadasin dedigi gibi bir tane olsun bizimle olsun:)Merkezden aradılar bugün . 14 yumurta toplanmisti 8i olgun çıktı. 5i döllendi. Sİmdilik bu kadar bilgi verebiliyoruz. Yarın bolunmeleri hakkında yine bilgilendiririz dediler.
Gecen yıl ki denememizde daha fazla dollenmisti diye canim sikildi. Sonra dedim ki daha fazlaydı da noldu. Hala kucağım bos
Az da olsa sayısı kaliteli olsun insaallah. Bakalım transfere kadar kaçı dayanabilecek
Âmin cnm üzme kendini Rabbim hayırlı evlat versin hayırlı eş versin Hayatım için şükrediyorum tabi çocugumuzda olsa çok güzel olur ama vardr olmasındada olmamasındada bi hayır insanlara bakmamak Lazım herkes otursun kendi hayatına bi baksın önce boşverSağol canm iyi dileklerin için inşallah Rabbim kimseyi kimsenin kucağına bakitip boynunu bukturup gözlerini doldurmasın. Dengesizler laf edince Ağlamamak için kendimi zor tutup oradan kalkınca hungur hungur agladigim günleri kimselere yaşatmasını zor bişeymis vesselam
Yapicam canım.hastanede calışıyorum ya zaten gidince sabah kani veririm artık 2 saate falan cıkmıs olur herhalde.ama pekte umudum yok.bide sabah o kullandiğimiz jel geri geliyor ya onda siyahs yakın bi kan pıhtısı gibi bişeyde vardı.galiba adet olucam.yarında adet gunum cünkü
Moralini bozma dua et canim. Yarın inşallah kuzucugunu alıp geleceksin.Canım senin kaç bebişin var, benim de cuma günü opu dan sonra sadece iki tane sağlam yumurta vardı yarın sabah transfer olacak, benim işlem devlette olunca merkeze gitmeden hiç bir şey söylemiyorlar, yarın sabah gidecez döllenme varsatransfer olacak, yok ise eve boynu bükük dönecez.
Âmin cnm üzme kendini Rabbim hayırlı evlat versin hayırlı eş versin Hayatım için şükrediyorum tabi çocugumuzda olsa çok güzel olur ama vardr olmasındada olmamasındada bi hayır insanlara bakmamak Lazım herkes otursun kendi hayatına bi baksın önce boşver
canım benımde 7 dondurulmusum vardı ama sonuc sıfır kı arkadasımın tek döllendı oda transfer oldu 6 aylık hamıle :) canım benım sağlıkla sıhatle olsun ınsallah kalbını gonlunu ferah tut
yok canım bır bırer transfer edıldı tuttu ama kaybettım. şimdi ucuncu cıft edıcekler gerıye 3 tane kalıcak
Dun aradigim da 10 taneydi bugünden n hic haberim yok kac tane kaldi bilmiyorum. Yarin sabah ilk isim arayip haber almak olacak. Tranferden bir gun once arayacaz dediler bugun aramadiklarina gore yarin transfer yok diye dusunuyorum:)Canım senin kaç bebişin var, benim de cuma günü opu dan sonra sadece iki tane sağlam yumurta vardı yarın sabah transfer olacak, benim işlem devlette olunca merkeze gitmeden hiç bir şey söylemiyorlar, yarın sabah gidecez döllenme varsatransfer olacak, yok ise eve boynu bükük dönecez.
4 le 6. Gunu hic duymadim zaten saglik olsun bir omur boyu benimle kalsin yeterEvet yarın 3.gün oluyo aramadıklarına göre 5 e gider belkide neden 3ya da 5 bilmiyorum 4 ve 6 nye olmuyo acaba bi fikrim yok
Hic duymadim da merak ettim :) inşallah sans bizden yanadirTam kesin bilgi mi bilmiyorum ama 2 ve 6. Günler arası konabiliyormuş Can'ım eskiden hep 2. Gün koyarlarmış ama tıp ilerledikçe uzatıyorlar süreyi daha yüksek şans için :)
Inş cnm ne güzel olur valla ben hamileyim ama belki bişey olurda kaybederim dye hayal bile kuramıyorum eşim Dayanamadı şimdiden oyuncak Aldı içim gtti ya oynayamaxlarsa dye hep Aklımda kalır dyeKızlar eski topikleri muhakkak gezmissinizdir profil fotolarina bakınca neredeyse hepsinin bebeği olmuş fotosunu koymuş kimisi durumuna yazmış. Dusunsenize birgün bizim topigimize bakanlarda vay ve ne güzel ne çekmişler ama bak hepsinin de olmuş dicekler ne tatlı dimi hayali bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?