• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim burda bi arkadas tek gogusten 200 cc sagiyorum demisti :) onunla kiySladim :)

Benim kizim bugun cok kotu gazdan coldiriyor basini memeye falan vuruyor :KK43:(
Sen bi ilac yazmistin sanki doktorunun verdigi adi neydi
yaa ben gerçekten çıldırıcam arkadaş tek memeden daha yeni doğum yapmış biri 200 cc sağabilirmi off maşallah yaa sağana gerçekten
canım yaa benim kıza verdiği ilaç bio gia prebiyotik miş umarım sizdede işe yarar ben,m kız sürekli kafayı aynı şeklilde vuruyor ama gazda çıkartıyor anlamadım gitti

farkli bisey oldugu yok cok sıkildim,hergun ayni seyler evde cok bunaldim soyle kafa dengi birileri olsun istiyorim etrafimda dertlesebilecegim,konusabilecegim,hayatimdaki tek guzel sey oglum.baska herseyi kaldir cope at
canı yaa sıkılma az kaldı bebekler biraz büyüdümü buluşur sohbet ederiz yalnız kalmazsın ama bu süreç yorucu sanırım

eimle sıkıncadamla damla geliyor
Canım sütü artırmanın tek yolu sadece emzirmek. Sürekli her istediği an emzirmek. Tomrisin notlarını oku muhakkak. Öyle elinle sıkınca damla gelmesine aldanma. Bebişler çok güçlü çekiyorlar. Benim sol göğsüm azalmıştı sadece o göğsü çok emzirerek çoğalttım.

Canım sütü artırmanın tek yolu sadece emzirmek. Sürekli her istediği an emzirmek. Tomrisin notlarını oku muhakkak. Öyle elinle sıkınca damla gelmesine aldanma. Bebişler çok güçlü çekiyorlar. Benim sol göğsüm azalmıştı sadece o göğsü çok emzirerek çoğalttım.
kevokcum okudum tomrisin notlarını inan hiç mememden ayrılmayan bir bebeğim var ama nedenin anlayamadım umarım düzelir resmen emzirme kampını her an yaşıyorum

yaa ben gerçekten çıldırıcam arkadaş tek memeden daha yeni doğum yapmış biri 200 cc sağabilirmi off maşallah yaa sağana gerçekten
canım yaa benim kıza verdiği ilaç bio gia prebiyotik miş umarım sizdede işe yarar ben,m kız sürekli kafayı aynı şeklilde vuruyor ama gazda çıkartıyor anlamadım gitti
Ben sabahlari bol helva yiyorum. Ve stell tea den bi bardam iciyorum.. bunlari yaptigim gunler sutum artiyor diger gunler azaliyo.. helvayi mutlaka dene cnm..

Ben sabahlari bol helva yiyorum. Ve stell tea den bi bardam iciyorum.. bunlari yaptigim gunler sutum artiyor diger gunler azaliyo.. helvayi mutlaka dene cnm..
helva boza süt su yoğurt yumurta maya dereotu herşeyi yiyorum ama nafile aslı bugün humana aldım birde milk plus diye birşey bakalım nasıl olacak

Kizlar bebekleriniz uykularinda garip sesler cikariyo mu..
Biz 23 gunluguz bazen inliyo bazen nefes artisi oluyo hizli hizli nefes aliyo bazen guluyo hatta kahkaha atiyo gibi deliriyorum ozellikle cok bitkin ve uykusuz oldugum zamana denk geldimi yumusuyorum:) bazende agliyo uyurken dudak buzusturup yiyesim geliyo o zaman agzini :)
bu aralarda surekli bagirarak ihlayip duruyor degisik degisik seslerle gaz belasiyla ugrasiyoruz :(

çok yorgunum deniz hiç uyuyamıyorum maalesef ama dediklerini de ihmal etmiyorum biraz dinlensem çok güzel olacak aslında :KK16:
Canım kesinlikle uyuman ve dinlenmen lazım kendini bu kdr yorma. Bırak her şey beklesin bebeği doyur hemen uyu. Eğer o an uyumadıysa bebiş ver birilerine oyalarlar elbet.
Bu arada senin sıkmanla bebeğin çekişi aynı değildir cnm sıktım az geldi diye düşünme.
Ben hiç cc hesabı da yapmıyorum genelde 20 dk emiyo ama bazen bi memeden sonra ağlıyosa diğerini de veriyorum istediği kadar emsin. Emdikçe çoğalıyomuş. Bebeklerin midesi küçücük zaten. Boşver 150-200 cc. Sen bebegin gelişimine bak. Şu an mecbur mamayı artırdın iyice dinlen beslenmene dikkat et emdikçe artcak sütün ve yine emzirip mamayı azaltırsın. Senin bebegin gelişimi 1 ayda gayet güzeldi. Hem emzirip boş yere de mama verip aşırı kilo aldıranlar var bebeklere o da zararr :/

Benimkinde inilti sesleri oluyo ama genelde yeni doganlarda oluyomus nette okudum cnm
evet çıkartıyor aslı hatta gaz çıkartırken uykusunda homurdanıyor bazen de çığlık atıyor

Çikariyor canim dersinki 3-4 aylik o derece sesler cikariyor bazen agliyor gibi bazen gülüyor bazen daha değisik sesler

Biz 23 gunluguz bazen inliyo bazen nefes artisi oluyo hizli hizli nefes aliyo bazen guluyo hatta kahkaha atiyo gibi deliriyorum ozellikle cok bitkin ve uykusuz oldugum zamana denk geldimi yumusuyorum:) bazende agliyo uyurken dudak buzusturup yiyesim geliyo o zaman agzini :)
bu aralarda surekli bagirarak ihlayip duruyor degisik degisik seslerle gaz belasiyla ugrasiyoruz :KK43:
Resmen soylenip duruyo uykusunda hemde yuksek sesle.. korkutmaya baslamisti artik her seferinde boguluyoda ciglik atiyo sanip yanina kosuyorum bi de bakiyorum misil misil uyuyoo.. iyi bari icim rahatladi normalmis..

Hemde nasıl gıcır gıcır bazen ıkınıyor gibi birde dilini damağına yapıştırıyor nefes almayı unutuyor korkuyorum valla tükürüğü boğazına kaçıyo
Aa evet bi de o dilin geri kacacakmis gibi damaga yapismasi var.. aklim cikio az once basti cigligida esim zipĺadi hemen bakti battaniye ile yuzunu gozunu kapamis. Nasil beceriyo aklim almio.

Canım önemli olan meleğinin doyması sağlıklı olması herkesin yaşadığı hayat yasam standardı hormonları kişiliği aynı değil ki sutude aynı olsun ben oğlumu saatlerce memede tutuyorum yinede günde iki kere bebelac mama veriyorum bir kızımı okula götürürken birde akşam yatmadan önce uç çoçuk ev yemek ders misafir vakşt yetmiyor yetişemiyorum küçük kızımda yalancı meme emmeye başladı yorgunluk ve düzenli beslenememek sutu etkiliyor ama yaoacakta birşeyim yok maalesef ben kendimi bir önceki gunumle karşılaştırırım başkası ile değil kısacası

Back
X