- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ben gerçekten çıldırıcam arkadaş tek memeden daha yeni doğum yapmış biri 200 cc sağabilirmi off maşallah yaa sağana gerçekten
canım yaa benim kıza verdiği ilaç bio gia prebiyotik miş umarım sizdede işe yarar ben,m kız sürekli kafayı aynı şeklilde vuruyor ama gazda çıkartıyor anlamadım gitti
Maşallah benim bazen iki göğüsten 125 anca çıkıyor
Bir ara benim de her ikisi yara olmuştu. Çok kötü oluyor.Benm ikisi birden yara olunca cok kötü oldu biri iyi olsa bari basta sutum gelmeyib
Benim her 2side yara canım: (
Aciyan memeyi sagiyormuydunBir ara benim de her ikisi yara olmuştu. Çok kötü oluyor.O zaman hangisi daha az acıyorsa onu veriyordum. Her seferinde kontrol ediyordum. Az acıyanla idare etmeye çalışıyordum.
![]()
E yarım kilo çok iyi diil mi. Günde 20- 25 gram iyidir diye okumuştum ben.Bizim asimiz ve kilo kontrumuz vardi bugun ,500 gr almis oglum ama boyu 5cm uzamis.kilosu sinirda dedi ebe.o kadarda emziriyorum niye boyle olduki
Canim gelisimde boy önemliymiş kilo o kadar onemli değilmiş doktorumuz söylemişti kilosu cok olup obez mi olsun demişti maşallah boyu uzamış iyi bence kafana takmaBizim asimiz ve kilo kontrumuz vardi bugun ,500 gr almis oglum ama boyu 5cm uzamis.kilosu sinirda dedi ebe.o kadarda emziriyorum niye boyle olduki
Bir ay olunca mi geçiyormuş sarilik riski yoksa tahlil falan mi yapti canim bizimde 1 aya 2 gun kaldi surekli uykudan uyandiriyorum merak ettim1 aylık kontrolümüzü aşımızı olduk kızlar 4300 olmuş kilomuz 800 gr almış gayet iyi dedi doktor sadece anne sütüne devam birde sarılık geçtiği için gece uyandırma artık dedi oğlum geceleri rahat uyuyacak çok şükür şimdide kalça ultrason için bekliyoruz
Üsudun ya da üşüttün mü canim o zaman bir de gaz olunca agriyabilirkızlar acil yardım doğum yapalı bi hafta oldu ama epizyo dikişleri bugün ayrı bi acıyo ayrılmış olmasın sakın![]()
Biz varız ya canım. Seni her an dinlemeye hazırız.farkli bisey oldugu yok cok sıkildim,hergun ayni seyler evde cok bunaldim soyle kafa dengi birileri olsun istiyorim etrafimda dertlesebilecegim,konusabilecegim,hayatimdaki tek guzel sey oglum.baska herseyi kaldir cope at
Hayır sağmadım. Hastanede küvezdeyken sağıp vermemi istediler. Sadece o zaman sağdım. (5 gün) Eve geldiğimden beri hep emziriyorum. Yara da olsa emzirdim, sağmadım.Aciyan memeyi sagiyormuydun
süpermiş yaa bende öyle söyleyeyim umarım varedır gülaycım çok sinir bozucu
Kızlar konuya ortasından girdim geçmişi okuyamadım ama hangi makinayla sağdığınıza göre de değişiyor olabilir. Ben ev tipi ekektrikli sağıcılarla normalin yarısı verim aldım. Sonra hastane tipi kiraladık hem göğüslerim rahatladı hem de miktar (bir defada aldığım) çok arttı.ya evet mama vermesem bile bezler çişli çıkıyor aslında ama elle sıkınca damla geli yor oda çok zor, makine bende pek işe yaramadı ama maşallah 90 ml -140 ml süt sağan arkadaşlar var
bu sabah biraz dinlendim deniz ama inan şu kadar sağdı şu kadar çıktı diye yazılanları gördük çe o kadar üzülüyorum ki ben de sağayım sütüm gelince maden sağmak işe yarıyor birde onu denerim ki boş memeyi bile sağmaya başladım mamayı maalesef artırdım ama bu sabah kızım boş memeyi emmeye çalışırken yatakta uyumuşuz annem vardı başımızda onun rahatlığıyla koyun koyun uyudukCanım kesinlikle uyuman ve dinlenmen lazım kendini bu kdr yorma. Bırak her şey beklesin bebeği doyur hemen uyu. Eğer o an uyumadıysa bebiş ver birilerine oyalarlar elbet.
Bu arada senin sıkmanla bebeğin çekişi aynı değildir cnm sıktım az geldi diye düşünme.
Ben hiç cc hesabı da yapmıyorum genelde 20 dk emiyo ama bazen bi memeden sonra ağlıyosa diğerini de veriyorum istediği kadar emsin. Emdikçe çoğalıyomuş. Bebeklerin midesi küçücük zaten. Boşver 150-200 cc. Sen bebegin gelişimine bak. Şu an mecbur mamayı artırdın iyice dinlen beslenmene dikkat et emdikçe artcak sütün ve yine emzirip mamayı azaltırsın. Senin bebegin gelişimi 1 ayda gayet güzeldi. Hem emzirip boş yere de mama verip aşırı kilo aldıranlar var bebeklere o da zararr :/
15 gun önce gözlerde vardı en son gözlerde bitermiş zaten tahlil yapmadI canım normal dediBir ay olunca mi geçiyormuş sarilik riski yoksa tahlil falan mi yapti canim bizimde 1 aya 2 gun kaldi surekli uykudan uyandiriyorum merak ettim
ya benim sütüm memeyi sıkınca damla dan-mla ancak gel,iyor suulcum ona çok sıkıldım ama evde ,ki tane makine var ikiside aynı dediğin gibiyse bende kiralalyayım uarım işe yararKızlar konuya ortasından girdim geçmişi okuyamadım ama hangi makinayla sağdığınıza göre de değişiyor olabilir. Ben ev tipi ekektrikli sağıcılarla normalin yarısı verim aldım. Sonra hastane tipi kiraladık hem göğüslerim rahatladı hem de miktar (bir defada aldığım) çok arttı.