• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kadinin bisey yaptigida yok aslinda sadece benim kiskancligimdan kaynaklaniyor hersey batiyor.annem bugun gitti evine kvde de yarin kizina gidecekmis haftayada kendi evine gidecekmis insallah.artik evimde yanliz kalmak istiyorum tikildim yatak odasina.aluskin degilim ben boyle kalabaliga 9 ay evimde yanliz basima hamilelik gecirdim ne kadar guzeldi hersey.
Esim lafi geldimi anandan da anamdan da sıkildim diyor gordugude onlari aksamdan aksama 3-4saat.sariyor milleti basima sonra niye sıkiliyormusum niye yuzum gulmuyomus

Ay bende olsam dayanamazdim. ben evde yalniz takildim hep cok yoruldum falan ama kafam rahat kaldi.
Benimkide ilk dogum yaptim kisa kisa bir iki defa ugradi laf olsun diye. annem rahatsizdi gelemedi o halimle kalktim yemek yaptim falan filan. Simdi ihtiyac yok torun sevmeye geliyor. Valla cildirtiyorlar insani adi yeter :)
Neyse hadi kurtuluyorsun az kalmis dayan bebisle evde yalniz kalinca cok guzel oluyor ask yuvasi gibi :))
[

oo senişn sütü bence çok iyi zaten memeler yaklaşık olarak bir en fazla 2 saat de dolar sen emzirmeden sağmışsın üsper maşallah
Canim burda bi arkadas tek gogusten 200 cc sagiyorum demisti :) onunla kiySladim :)

Benim kizim bugun cok kotu gazdan coldiriyor basini memeye falan vuruyor :((
Sen bi ilac yazmistin sanki doktorunun verdigi adi neydi

canim kolik olmasi icin belli saatlerde belli surede olmasi lazim hep. fin makinasi sesi mi sicaklik mi rahatlatiyor sesse beyaz gurultu yaz nete dinlet. bizim bir de gebelikte de yasakti 45 gunlukken oldu çok zor oldu. simdu yorgunum allahtan ısrar etmiyor hem yine kanama basladi birliktelik sonrasi.
Belli saatte huysuzlanıyor şarzlı süpürgenin sesini tlf kaydettim öyle idare etmeye çalışıyorum eşimle köşe kapmaca oynuyorum

Bi
Kolik cocuk dakiktir. Yani saatini takip edin saati gelince huysuzlanir hircinlasir. Mesela benim arkadasimin kizi aksam 22:00 00:00 arasi kolik krizi baslardi. 00:00 de bicak gibi kesilir uyurdu. Ama bu saatler arasinda fob makinesi kurutmak makinesi vs vs ne ararsaniz hepsini denerlerdi. Allah sabir versin gecici ama zor bir donem
zimde gündüz dörtte başlıyor altıya kadar birde akşam sekiz on arası ben tlf kaydettim şarzlı süpürgenin sesini duyunca rahatlıyo

Valla ben artık duygu sömürüsüne başladım. Yoksa rahat bırakmıyo. Zaten gece gündüz uykusuzum. Çocuk uyuduğu anda gözlerim yumuluyo ama onların tuzu kuru tabi. Çocuğun uyumasını biz dinlenelim diye değil başka şeyler için istiyolar :KK34:
Malesef yinne yatak odasına yattı eşim ben salona taşındım çocukla hayır birde kv burda farkederse benim azgın olduğumu düşünür

Benim.size tavsiyem; elden gelen öğün olmaz, oda vaktinde bulunmaz. Siz kendinize guvenin. Kimseye degil. Ha yapar yardim ederlerse allah razi olsun ama yapmazlarsa kismet deyip hayatiniza bakin. Insanlara olan beklentileriniz arttikca hayata olan bagliliginiz ve kendinize olan guveniniz azalir. Diger bir konu ev islerini takmayin. Sabah 1 tas yemek pisirin yeter
En szindan su zor donrmleri atlatana kadar boyle yapin. Yoksa lohusa depresyonuna girer tum aileyi uzersiniz :KK43:

Sut uretiminin tek ve yegane yontemi bol bol sık sık her agladiginda oyle saat basi degil 3 dk da 5 dk da 1 emzirmektir. Dunyayi yeseniz emzirmedikten sonra sut gelmez. Su icin bol bol dengeli beslenin ve bebek uyudukca uyuyun. Geve sut uretimi cok olur. Grce bebek uyurken emzirin. Cektikce gelir. Su ilk zamanlar ozellikle zirt pirt emzirin :) bol sütlü gunler
Artık boşverdim lakin kv tık yok ya ailecenek aç kalıyoruz ya ben yapıyorum herkes yiyor eşim bugün annesine söylendi senmi lohusasın bu mu diye birde eşime bişey ısmarlıyorum ben yiyene kadar bitiyo baya kızdı bugün eşim hep alttan al nereye kadar diye

Kızlar lohusa depresyonu kapıda bekliyor lütfen dikkat edin kendinize çünkü önce sizin iyi olmaniz gerekiyor ki yavrulariniza bakabilesiniz bakabilelim
İlk dogumumda bebeğim 20 günlüktü eve gectigimizde cunkü herkesten uzak baska ilde oturuyorduk karişan eden yok yanliziz esimle eşimde pek babalik moduna giremediğinden hep yanlizdik bebeğimle ve kendimi depresyonun icinde buldum geceleri kalkiyor hic sebebsiz yere volta atiyorum odalarda ve o anda beni hayata bağlayan hic bisey yok yani okadar mutsuzum ki bebeğimin
varliği bile beni mutlu etmiyor ve aklima ölüm bile geliyor bu durum bir süre devam etti doktara gitmedim gitmek istemedim telkinlerle bir süre gitti ama psikoloji bozuldu bir kere ve zamanla evliliğime yansidi cok sorun yasadik sonradan gittim psikaytra oda fayda etmedi sonra bir nusubet bin nasihattan daha iyi geldi bir sene öncesine kadar.
Son bir yilda hamile kaldim tekrardan ve hayat şartlarim şimdi daha zor etrafim daha kalabalik sinir eden çok ama yinede güçlü olmaya çalisiyorum cunkü şükrediyorum.
Herseye pozitif bakmaya calisalim kafaya cok takmayalim onu bunu şunu kim ne derse bir kulaktan koyup ötekinden çıkaralim.kısacasi arsiz olalim etrafimizdaki olumsuz herseye.
Ah bende duymamak ve görmemek için neler yapıyorum

Canim burda bi arkadas tek gogusten 200 cc sagiyorum demisti :) onunla kiySladim :)

Benim kizim bugun cok kotu gazdan coldiriyor basini memeye falan vuruyor :KK43:(
Maşallah benim bazen iki göğüsten 125 anca çıkıyor

Benim kizim bugun cok kotu gazdan coldiriyor basini memeye falan vuruyor :KK43:(
Yedogin biseyden mi gaz olduki,ben dikjat ediyorum gaz olmuyor,gecen mrcimek corbasi ictim 1 hafta mahvoldu yavrum

Yedogin biseyden mi gaz olduki,ben dikjat ediyorum gaz olmuyor,gecen mrcimek corbasi ictim 1 hafta mahvoldu yavrum
Bende çok dikkat ediyorum yok oluyor yine napıcam bilmiyorum ayağımda panduf sırtımda yelek sıcaktan patlıcam yediklerime dikkat ediyorum malesef

Artık boşverdim lakin kv tık yok ya ailecenek aç kalıyoruz ya ben yapıyorum herkes yiyor eşim bugün annesine söylendi senmi lohusasın bu mu diye birde eşime bişey ısmarlıyorum ben yiyene kadar bitiyo baya kızdı bugün eşim hep alttan al nereye kadar diye
Cok merak ettim. Eşin kızınca ne yapti değişti mi yoksa aynı mi bence inadına yapıyor.

Malesef yinne yatak odasına yattı eşim ben salona taşındım çocukla hayır birde kv burda farkederse benim azgın olduğumu düşünür
çok sağol bunuda denerim doğal bir tarif umarım işe yarar

Ben havuc katmadan içiyodum. Şimdi bi de havucla icicem ama sadece incir bile çok fayda ediyo. Bak mesela bi saat olmadi daha içtiğimden beri. Süt bitmişti artık. Az önce emdi oğlum emerken zorlandi süt çok geldi ağzına. Bununla birlikte suyu bol içip biraz da uzanıp dinlenince atom etkisi yapıyo :)

Evet bende balli sut iciyorum aksamlari. Dogumdan once herkes sumu soyluyodu normal dogum yapinca hemen sut geliyo sezeryanda sut hemen gelmiyo ee ben normal dogum yaptim hemde 12 saat sanci cektim ama bi sutum gelmedi dogru durust ilk hafta hele hic yokdu hep mama yedi yawrum simdi az da olsa geliyo sukur stres yapmamaya calisiyorum belkide rahat olmak gerekiyo cnm
herkes çok şey biliyor ama nedense o bildikleri bana uymadı sende kafana göre takıl bence de rahat olmak gerekli ve umarım başarabiliriz

Olabilir canım sütte azalma olduğunu bebeģin emmek istemediģini duymuştum...emmese de o duyguyu hissedersin leylacım evet kendini yetersiz hissedersin ama yinede annelik duygusunu dibine kadar hissedersin merak etme canim arkadaşım
sorma ya zuhal demin emdi yine azıcık bir şey geldi ama doymadı hiç sürekli ağladı

Back
X