2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Masallah cnm ne guzel beni de doktor 13 gun sonra cagirdi

Slm hanımlar, sanırım bende aralık annesi olucam. 1 Mart son adeti 25inde olmam lazımdı olmadı. Dün akşam migren tuttu. 2 gün geçmiş adetim. Emin olmadan ağrı kesici iğne yaptirmiyim dedim. Kan verdim. Kanda 13,5 çıktı. Acil doktoru 10 üstü değerleri gebe sanıyoruz dedi. Birkaç gün sonra testi tekrarlayın dedi. Ama hamile yım adet olmadım. Test cubuklarindan aldım. Yarın evde yapıcam. Sonrada hafta içi bigün Dr giderim.

Aynen bende senin gibiyim testte cift cizgiyi gordum doktor diyorki bana testte cikmaz :) cikti dedim

Benimde çok sancim var. Adet ağrısından daha fazla. 2. Hamileligim . Ilkindede ağrı olduğunu hatırlıyorum ama bukadar siddetlimiydi bilmiyorum. Şuan battaniye altında yatıyorum resmen

Kasik agrim var bide benim belime bicak gibi ayrica bi agri sizde varmi
Canim soyle anlatayim benim yumurtlama gunumden itibaren hic kesilmeyen bir gogus agrim ve akintim oldu ondan biraz suphelendim
Sonra adet gunum 28 mart yani bugundu ama ayin 24 de dayanamadim test yaptim silik cikti
Bel ve kasik agrim ayin 21 ve 22 de asiri oldu umarim yardimci olabilmisimdir

Benimde çok sancim var. Adet ağrısından daha fazla. 2. Hamileligim . Ilkindede ağrı olduğunu hatırlıyorum ama bukadar siddetlimiydi bilmiyorum. Şuan battaniye altında yatıyorum resmen
Canim bugun benimde sancim oldu hatta cok korktum ama gecti cok sukur

Merhaba arkadaşlar. Benim de sat ım 25 subattı ve ben de 26 martta test yaptım evde s2. çizgi silik cıktı hemen hastaneye gidip kan testimi yaptırdım beta hcg değeri 19 cıktı. bugun ilk defa doktora gittik. 4hafta 3 günlük henüz dedi tabiki kese falan görünmedi. tekrar kan testi istedi ve değerim bu sefer 58 cıktı. biraz yavaş mı artıyor anlamadım yoksa gec mi döllendim acaba?? ayrıca rahim arkasında sıvı birikintisi var dedi. bu sizce gebeliğe engelmidir? aklıma kötü seyler getirmek istemiyorum. var mıdır sizlerde böyle sıvı birinkintsi durumu ile karsılasan??? tesekkurlerrr. Allahım inşallah herseyin en hayırlısını nasip eder, inşallah ben de aralık ta bebeğimi kucağıma alırımm...

Canimnormalde iki gunde iki katina cikmasi gerek senin degerin de cikmis gayet iyi gec dollenme sanirim ama o sivi birikmesi hakkinda birsey bilmiyorum netten arastir istersen

Canimnormalde iki gunde iki katina cikmasi gerek senin degerin de cikmis gayet iyi gec dollenme sanirim ama o sivi birikmesi hakkinda birsey bilmiyorum netten arastir istersen

valla gadriell canım dr. 32nin üstünde görürsek değeri bu sağlıklı bir gebelik olduğunu gösterir dedi. 58 çıkınca cok sevindim fakat su sıvı birikmesi kafamı kurcaladı gebeliğe bir zararı olur mu hic bilmiyoeum. aslında biraz araştırdım ama dr dan duymadıktan sonra içim rahat etmicek sanırım. ayrıca cok teşekkür ederim cvpladıgın icin

Hic kendini uzme canim hayirlisi olsun kotu birsey degildir simdiden stres yapma uzme kum tanesini annesi

dün 2. aşılamamı oldum , bu defa olursa hayılısıyla bende aralık annesi olabilirim inşallah

Slm kızlar,
Kafam çok karışık. Bugün idrar testi yaptım evde. Yok çıktı. Bir sorun var sanırım. Cuma akşamı 13,5 çıkmıştı . Bugüne artmış ve idrarda çıkar hale gelmeliydi. 2 tane yaptm hemde birine güvenemedim.2 gün daha bekliycem çarşamba dr gidicem tekrar kanda baktırırım ve sorarım. Dış gebelik falan olmasından çok korkuyorum. Dua edin ..

Canim hemen aklina kotu birsey getirme dis gebelik cok farkli birsey onda da deger yukselir dusmez ama oyle birsey yoktur.
13.5 ciktiginda idrar testinde ciknis miydi ki? Zaten iki gun olmus daha iki katina cikar oda hadi yapsin 30 idrarda yine ciknaz korkma cnm

Kasik agrim var bide benim belime bicak gibi ayrica bi agri sizde varmi
Selam yanlış alamazsınız size bir şey sorucam benim son adet tarihim 13 mart yani ovulasyon hesaplaması na göre bu gunler yumurtlama gunlerim muhtemel dogum tarihide 18 aralik diyor olursa ayni olucaz siz nasıl ogrendiniz bu kadar erken acaba hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Benim son adet tarihim 1 mart bu imzaya gore 4 hafta bitmis olmali son adete gire dojtora gittim ben 3 gunbonce bebek 2 haftalik diyor !!! Keseyi 2 hafta sobra goruruz diyir son adete gire degfil yumurtlamaya gore soyledi bende iyuzden noyle yazdim acikcasi

merhabaaa, ben de aralık annesi olacağım. 13 aralık doğum tarihi. 1 oğlum var 2 ay sonra 4 yaşına girecek. allah nasip ederse bu 2. bebeğim. daha önce 2011 mayıs annesiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…