2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aman benimkiler de öyle.hamilelikte ortada yoklardı,bebek doğdu, kıymete bindi,sürekli arıyolar gelmek istiyolar falan.hamilelkte benimle hiç ilgilenmediler,şindi bebeği doğurdum topaç gibi,gelmek istiyolar

Gelme desen istemesen de esinle aran acılıyo :KK43: benmki düsün işte gelmeyi birak ev işi yaptrmıyorum die alindi, evimin her düzenıne mudahıl olmaya calişiyo, yemek yapmaya calişiyo Ne meraklıymış millete hızmet etmeye...

kızlar ben çok yoruldum.hadi lohusalık sendromu dedim oda bitti.40ımız çıktı.yok ben bakamıyorum kızıma.altını alıyorum emziriyorum yok yok ağlıyor tamam gaz gazda ilaçlarımızı da kullanıyoruz.annem yan apartmanımda kadın hergün uğruyor ona da yazık.dün annem yoktu.bizimki ortalığı yıktı.yatırıyorum en çok yarım saat uyuyor. oda sık sık değil yani.kucakta gezdiriyorum ağlıyor.tatlı tatlı konuşuyorum ağlıyor.başladım bende ağlamaya.benim gibi olan var mı? gece artık eşim kucakta gezdirmekten yoruldu uyumuyor ben sızmışım uykusuzluktan 23:30 annemi aradık geldi.birde uyudu bizim kız.oysa ne hayallerim vardı kızıma oyuncaklar kitaplar almıştım.oyunlar oynayacaktık.bugün46 günlük olduk.annemler 37 haftalık doğdu diye diğer bebeklerle karşılaştırma diyor.ağladığımda annem kızıyor. tek içimi dökeceğim yer burası oldu.kusura bakmayın.
Kıyamam canım ya... Ben de öyleydim kimyon çayı içmem bebekte mucize etki yarattı bi de çikolata yediğimde çok ağladığını faekedip kestim... Bi akrabamın oğlunda da süt ürünlerine alerji.çıkmıştı o da çok ağlıyordu bi baktırsana.. Ama hepsi geçecek öyle ya da böyle. O kitapları okuyacaksın çoj güzel günleriniz olacak inşallah. Bşraz sabır. 3 ay bitince ddönmeye başlıyorlar ya gaz sorunu çok azalıyor o zaman

kızlar ben çok yoruldum.hadi lohusalık sendromu dedim oda bitti.40ımız çıktı.yok ben bakamıyorum kızıma.altını alıyorum emziriyorum yok yok ağlıyor tamam gaz gazda ilaçlarımızı da kullanıyoruz.annem yan apartmanımda kadın hergün uğruyor ona da yazık.dün annem yoktu.bizimki ortalığı yıktı.yatırıyorum en çok yarım saat uyuyor. oda sık sık değil yani.kucakta gezdiriyorum ağlıyor.tatlı tatlı konuşuyorum ağlıyor.başladım bende ağlamaya.benim gibi olan var mı? gece artık eşim kucakta gezdirmekten yoruldu uyumuyor ben sızmışım uykusuzluktan 23:30 annemi aradık geldi.birde uyudu bizim kız.oysa ne hayallerim vardı kızıma oyuncaklar kitaplar almıştım.oyunlar oynayacaktık.bugün46 günlük olduk.annemler 37 haftalık doğdu diye diğer bebeklerle karşılaştırma diyor.ağladığımda annem kızıyor. tek içimi dökeceğim yer burası oldu.kusura bakmayın.
Canım sanki benim halimi anlatmissin yine senin annen varmış benim oda yok yanımda tekim yani akşam eşimle yemek bile yiyemiyoruz hep ağlıyor gaz sorunu Dr kolik dedi bizimkine ev hapsi yaşıyorum resmen 7 haftadır sadece 3 defa Dr için dışarı çıktım hep evdeyim ve kucağımda bebis yoruldum annneligin stresten başka tadını alamadım eşime sıkıldım da diyemiyorum ankaraya kayinvalidemlere git diyecek diye gitmem diyeceğim tartisacaz artık bahar gelse de biraz dolaşıp bebisle rahatlasak diye bekliyorum tek ağlamasın da kendimden vazgeçtim ben

Yani yaklaşık 6 saat uyuyor gece uyanmadan ben korkuyorum ac kaliyodur diye 3 bilemedin 4 saati gecirmiyorum ki bazen onun seslerine uyanıyorum zaten. Evet çiş içinde oyle diyorlar bende bana çekti diyorum heralde ama işte bu yüzden akşam susturamiyorum bi de butun gun bebede neredeyse cok az uyuyor gun içinde aksama doğru sütün akışı azalıyor sanırım o yuzden memeyi istemiyor mecbur mama yapıyorum daha once sagip verdim biberonla alıyor zaten hastanede yatarken oyle beslediler günde 1 kez emzirebiliyodum kuvezdeydi o zaman biberona asina ama gun icinde emiyor aksam vakti 1 sefee veriyorum sadece

Bence korkma uyandrma canm, uyurken büyüme hormonlari salgılanrmiş
Süt akışı azalmaz, sen emzirmeyi bırakma emzir canm

Kıyamam canım ya... Ben de öyleydim kimyon çayı içmem bebekte mucize etki yarattı bi de çikolata yediğimde çok ağladığını faekedip kestim... Bi akrabamın oğlunda da süt ürünlerine alerji.çıkmıştı o da çok ağlıyordu bi baktırsana.. Ama hepsi geçecek öyle ya da böyle. O kitapları okuyacaksın çoj güzel günleriniz olacak inşallah. Bşraz sabır. 3 ay bitince ddönmeye başlıyorlar ya gaz sorunu çok azalıyor o zaman
Kimyon çayını nasıl yapıyorsun canim

Aynen bizi yazmışsınız benim kimsemde yok yanımda psikolojik olarak bitmiş durumdayım Allah yardımcımız olsun :KK43:

Canım dr goturdun mu belki bi sorunu vardır bebisin bozma moralini lütfen geçecek diye telkin et sen huzursuz olunca hissediyor sipalar

Kizlar merhaba
Benim oğlum a da annem baktı alıştırdı ,gece uykusuna
Annemle bebek aynı odada ben kocamın yanına yatıp uyuyorum
Gece yatıyor 10:30-11:00 gibi gece 1:00 sonra gece 4:00 en son sabah 6:30
Emmek icin
Gece uyku öğûnû olarak mama veriyoruz.
Emıyor da sorun yok
Ben dogumda 25 kilo almıştım ,son 8 kilo kaldı hamile kaldigim kiloya kiloları da veriyorum
Gaz sorunu da yok :KK48::KK54:
Kilolar kilolar... :KK43: nasıl veriyorsun canım var mı bir sırrı?? 17 kilo almıştım hamilelikte, ama hala 15 kilo fazlam var. Yemek yemeyi kesemiyorum. Hemen sütümün azaldığını fark ediyorum. Günde en az 3 litre su içiyorum. Ama gitmek bilmiyor bu kilolar :KK43:

Benim de bazen dibe vurduğum anlar oluyor.. Ama o an şunu düşünüyorum; belki de ikinci kez anne olamayacağım... Bir daha böyle uykusuz kalamayacağım, miniğimin bu çağlarını sadece bir kez yaşayabileceğim... Sadece bu dönem ağlama sesine yataktan zorla kalkacağım.. Belki bir daha emzirmek için böyle saatlerce çabalayamayacağım... Ve belki bir daha miniğiminki kadar masum ve tertemiz bi gülücükle karşılaşamayacağım... Tüm bunları düşününce, annelik her şeye değer... Bu yaşadıklarımızın hepsi tatlı birer anı olarak kalacak ve çocuğumuza "Sen bebekken..." diye başlayan her cümlemizde bu yaşadıklarımızı düşünüp anneliğimizle gurur duyacağız...

Hiç aglamadı mi gece canım. Biz sabaha kadar en az 3-4 kere kalıyoruz. Ağlayarak uyaniyor emzirip geri uyutuyorum. Çok yorucu benim için tabi.
Canım benim kızım da önceden ağlıyordu, onun sesine uyanıp emziriyordum. Şimdi ağız şapırdatma sesini duyup ağlamasına fırsat vermeden uyanmadan emziriyorum. Böylece uykusu bölünmemiş oluyor.

Kimyon çayını nasıl yapıyorsun canim
Kaynar suya bir kaşık toz kimyon atıp karıştırıyorum ılınana kadar bekliyip içiyorum günde 4 bardak. Tadı kötü diyolar valla kızım artık ağlamıyor pıtır pıtor gazını çıkarıyor zehir olsa içerim... Şimdi tane kimyon aldım ama toz daha etkiliydi sanki yine ona geçicem.

X