2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ne güzel bizimkide yapabilse keşke her seferinde :/ acaba dogmuyor mu diye düşünmeye başladım aksam 6-8 arası çıldırıyor zaten meme almıyor ac oldugu halde mecbur mama veriyorum rahatliyor, bezinden anlaşılır doydugu diyorlar ama o kadar dolu olmuyor 3 saatte bir bakiyorum yapıyor ama kakasida 3-4 gunde bir oluyor ne yapcam boyle bilmiyorum su 2 ayimiz dolsada kilosundan anlaşılır heralde gece kac saat uyuyor Badecik?

Kaka yapmasa da çiş yapınca da doymus oluyormuş cnm Bazı arkadaşların doktorları oyle demıs. Yıne de sen kendi doktoruna sor bunu. Acken meme almaması ilginç, acaba cocuk biberona mı aliştı,? Bi gün pompa şle sağ biberon ile ver, eğer içerse bil ki biberona alişmiş :KK43: nasıl memeye dönersin bilemedım :KK43:
Valla utaniyorm ama bade geceleri annemle uyuyo :) aksam 21-22 gibi uyur, 2 3 bazen de 4 gibi uyanır, emzırırım odama gecerım, sonrasında ne kadar uyuyo blmyrm annemle takılıyolar :) bazen uzun sure uyumayıp oyun oynuyolarmiş :)

Canım senin kv evime bile gelmez ayni sitede oturdugumuz halde aramızda bir sinir var icli dışlı değiliz dderdin Bade gelince sizin ev badem gözlü oldu herhalde ? Bu kvlere Allah akıl, fikir, vicdan versin : /

Aynen cnm, şaşkınlık içindeyim kadının hareketlerını gordukce :KK43: bırak cocugu sewmeye gelmeyı, evımı temzlenesını ıstemıyrm dıe olay cıkardı, milletın bokunu temzlemeye ne meraklılarmiş :KK43:
Asiri üzdü benı, esımle aramızı actı, allahtan bulsun belasını

Bizde aynı durumdayız kızlar ya uyuyor ya da ağlıyor kucakta gezdirmekten yoruluyorum birde tek basimayim uyudugu zaman temizlik mi yapsam yemek mi yapsam ütü mü yapsam dinlensem mi bilemiyorum ev bazen çingene çadırına dönüyor biraz kendi kendine oyalansa yapışık geziyorum evde ne zamana kadar böyle sürecek uyanıkken uzatsam kendi kendine tepinse Gülse sesler çıkarsa bebek böyle olmaz mı

Yadm almadan cok zor tatlm ya , allah kolaylık versin :KK43:

Aynen cnm, şaşkınlık içindeyim kadının hareketlerını gordukce :KK43: bırak cocugu sewmeye gelmeyı, evımı temzlenesını ıstemıyrm dıe olay cıkardı, milletın bokunu temzlemeye ne meraklılarmiş :KK43:
Aman benimkiler de öyle.hamilelikte ortada yoklardı,bebek doğdu, kıymete bindi,sürekli arıyolar gelmek istiyolar falan.hamilelkte benimle hiç ilgilenmediler,şindi bebeği doğurdum topaç gibi,gelmek istiyolar

Gün içinde bizim bade de uyumuyo, e haliyle yoruluyo ve memeye gelince uyuyo canm. Uyumadiği zaman bizimki de coğunlukla kucakta malesef, tek yatıp oynamiyo :KK43: şimdi sorun değil, bz badeyle yapişik gibi dolanıyoru evde her işi annem yapıyo da annem gidince nolcak bakalım :KK43:
Biz yalnızız allahtan eşim 5 te geliyor o gelince yemek falan yapıyorum birde Yahya sabah uyuyor 11 e kadar falan erken kalkıp topluyorum evi

bu depresyon bebek istemeyenler için geçerli değil mi ? sen kızın olsun çok istiyordun neden depresyona giresin ki :KK35:
Allah düsmanima vermesin bu illet hastalığı.malesef toplum bunu bireyin kendisinin seçtigini sanıyor.ben aylarca brbek istedim.8.ayimda hamile kaldim.oncesinde de depresyon öyküm vardı.8 ay hapimi icmedim.gebeligin 7.haftasinda hormonlarla beraber hortladı.depresyon klinik belirtileri olan psikiyatrik bir rahatsizliktir.kisi bile isteye girmez seçmez bunu

Kaka yapmasa da çiş yapınca da doymus oluyormuş cnm Bazı arkadaşların doktorları oyle demıs. Yıne de sen kendi doktoruna sor bunu. Acken meme almaması ilginç, acaba cocuk biberona mı aliştı,? Bi gün pompa şle sağ biberon ile ver, eğer içerse bil ki biberona alişmiş :KK43: nasıl memeye dönersin bilemedım :KK43:
Valla utaniyorm ama bade geceleri annemle uyuyo :) aksam 21-22 gibi uyur, 2 3 bazen de 4 gibi uyanır, emzırırım odama gecerım, sonrasında ne kadar uyuyo blmyrm annemle takılıyolar :) bazen uzun sure uyumayıp oyun oynuyolarmiş :)
Yani yaklaşık 6 saat uyuyor gece uyanmadan ben korkuyorum ac kaliyodur diye 3 bilemedin 4 saati gecirmiyorum ki bazen onun seslerine uyanıyorum zaten. Evet çiş içinde oyle diyorlar bende bana çekti diyorum heralde ama işte bu yüzden akşam susturamiyorum bi de butun gun bebede neredeyse cok az uyuyor gun içinde aksama doğru sütün akışı azalıyor sanırım o yuzden memeyi istemiyor mecbur mama yapıyorum daha once sagip verdim biberonla alıyor zaten hastanede yatarken oyle beslediler günde 1 kez emzirebiliyodum kuvezdeydi o zaman biberona asina ama gun icinde emiyor aksam vakti 1 sefee veriyorum sadece

Olsun sen yinede kötülüğünü isteme Allah korusun ettigin kötü dua gelir seni bulur Allaha havale et iki yuzlulermis demek ki bakacak kimsen olmasa anlarsinda anneni kiskandi heralde :/

Nasıl olmuştu sinek ısırıģı gibi mi kaşıdıkça dağılıyo ve kabarıyo şimdi tum vucudumda var bende ondan şüphelendim kızamık su çićeği falan olmasında:KK43:(
cnm kusura bakma bi kac gundur girmiyordum anca yazabiliyorum. bnm ki hani bi yer yaninca falan su toplar yaa oyleydi. kasidikca ortaya cikiyordu.kasimayinca gozukmuyordu. dr kurdesen demisti

cnm kusura bakma bi kac gundur girmiyordum anca yazabiliyorum. bnm ki hani bi yer yaninca falan su toplar yaa oyleydi. kasidikca ortaya cikiyordu.kasimayinca gozukmuyordu. dr kurdesen demisti
Yok canim benimki baya beligin sinek ısırığı gibi pek gideside yok pazartesi bi cildiyeye gidelim bakalim o ne diyecek

Kizlar merhaba
Benim oğlum a da annem baktı alıştırdı ,gece uykusuna
Annemle bebek aynı odada ben kocamın yanına yatıp uyuyorum
Gece yatıyor 10:30-11:00 gibi gece 1:00 sonra gece 4:00 en son sabah 6:30
Emmek icin
Gece uyku öğûnû olarak mama veriyoruz.
Emıyor da sorun yok
Ben dogumda 25 kilo almıştım ,son 8 kilo kaldı hamile kaldigim kiloya kiloları da veriyorum
Gaz sorunu da yok :KK48::KK54:

kızlar ben çok yoruldum.hadi lohusalık sendromu dedim oda bitti.40ımız çıktı.yok ben bakamıyorum kızıma.altını alıyorum emziriyorum yok yok ağlıyor tamam gaz gazda ilaçlarımızı da kullanıyoruz.annem yan apartmanımda kadın hergün uğruyor ona da yazık.dün annem yoktu.bizimki ortalığı yıktı.yatırıyorum en çok yarım saat uyuyor. oda sık sık değil yani.kucakta gezdiriyorum ağlıyor.tatlı tatlı konuşuyorum ağlıyor.başladım bende ağlamaya.benim gibi olan var mı? gece artık eşim kucakta gezdirmekten yoruldu uyumuyor ben sızmışım uykusuzluktan 23:30 annemi aradık geldi.birde uyudu bizim kız.oysa ne hayallerim vardı kızıma oyuncaklar kitaplar almıştım.oyunlar oynayacaktık.bugün46 günlük olduk.annemler 37 haftalık doğdu diye diğer bebeklerle karşılaştırma diyor.ağladığımda annem kızıyor. tek içimi dökeceğim yer burası oldu.kusura bakmayın.

kızlar ben çok yoruldum.hadi lohusalık sendromu dedim oda bitti.40ımız çıktı.yok ben bakamıyorum kızıma.altını alıyorum emziriyorum yok yok ağlıyor tamam gaz gazda ilaçlarımızı da kullanıyoruz.annem yan apartmanımda kadın hergün uğruyor ona da yazık.dün annem yoktu.bizimki ortalığı yıktı.yatırıyorum en çok yarım saat uyuyor. oda sık sık değil yani.kucakta gezdiriyorum ağlıyor.tatlı tatlı konuşuyorum ağlıyor.başladım bende ağlamaya.benim gibi olan var mı? gece artık eşim kucakta gezdirmekten yoruldu uyumuyor ben sızmışım uykusuzluktan 23:30 annemi aradık geldi.birde uyudu bizim kız.oysa ne hayallerim vardı kızıma oyuncaklar kitaplar almıştım.oyunlar oynayacaktık.bugün46 günlük olduk.annemler 37 haftalık doğdu diye diğer bebeklerle karşılaştırma diyor.ağladığımda annem kızıyor. tek içimi dökeceğim yer burası oldu.kusura bakmayın.
Canım ben gaz olmasın diye ,rezene ıhlamur papatyayı katıstırıp çay olarak içtim , bebegin doymuyor olabilir mama ver emmeyi bırakır diye korkma , sütünün kalitesi düşük olabilir %87 si su anne sütünün . Uyuyacagı zaman odayı karanlık yap ve bir daha acma ışıgı sabaha kadar .

Canım ben gaz olmasın diye ,rezene ıhlamur papatyayı katıstırıp çay olarak içtim , bebegin doymuyor olabilir mama ver emmeyi bırakır diye korkma , sütünün kalitesi düşük olabilir %87 si su anne sütünün . Uyuyacagı zaman odayı karanlık yap ve bir daha acma ışıgı sabaha kadar .
papatya ıhlamur içiyorum.gece uykumuz şükür iyi.kilosu da güzelgeçen hafta300 gr aldı.salı yine doktora gitcez.bakalım kaç kilo alcak. ben çok stresliyim acaba çocuğa yansıtıyormuyum büyük olasılık bundan huzursuz :KK43: annem bir geliyor kucaklıyor falan çocuk sakinliyor.eşim de beni rahatlatmak için annen 2 çocuk büyütmüş normal bilmesi diyor.ama ben kendimi çok yetersiz hissediyorum.şimdi mışıl mışıl uyuyor.sabah oyun bile oynadık spor yaptık.bigünü bir gününü tutmuyor.Allah yardımcımız olsun

papatya ıhlamur içiyorum.gece uykumuz şükür iyi.kilosu da güzelgeçen hafta300 gr aldı.salı yine doktora gitcez.bakalım kaç kilo alcak. ben çok stresliyim acaba çocuğa yansıtıyormuyum büyük olasılık bundan huzursuz :KK43: annem bir geliyor kucaklıyor falan çocuk sakinliyor.eşim de beni rahatlatmak için annen 2 çocuk büyütmüş normal bilmesi diyor.ama ben kendimi çok yetersiz hissediyorum.şimdi mışıl mışıl uyuyor.sabah oyun bile oynadık spor yaptık.bigünü bir gününü tutmuyor.Allah yardımcımız olsun
Evet stress seni ve bebeği zorlar , kendini aşırı bagımlı ve stressli hissediyor olabilirsin sen elinde bırakınca birsey olacak gibi .bence annen geldiğinde dısarı cık market manav bile olur 15 dak bari evden uzaklaş

X