2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Ay bende olsam dayanamazdim. ben evde yalniz takildim hep cok yoruldum falan ama kafam rahat kaldi.
Benimkide ilk dogum yaptim kisa kisa bir iki defa ugradi laf olsun diye. annem rahatsizdi gelemedi o halimle kalktim yemek yaptim falan filan. Simdi ihtiyac yok torun sevmeye geliyor. Valla cildirtiyorlar insani adi yeter :)
Neyse hadi kurtuluyorsun az kalmis dayan bebisle evde yalniz kalinca cok guzel oluyor ask yuvasi gibi :))
[

oo senişn sütü bence çok iyi zaten memeler yaklaşık olarak bir en fazla 2 saat de dolar sen emzirmeden sağmışsın üsper maşallah
Canim burda bi arkadas tek gogusten 200 cc sagiyorum demisti :) onunla kiySladim :)

Benim kizim bugun cok kotu gazdan coldiriyor basini memeye falan vuruyor (
Sen bi ilac yazmistin sanki doktorunun verdigi adi neydi

Belli saatte huysuzlanıyor şarzlı süpürgenin sesini tlf kaydettim öyle idare etmeye çalışıyorum eşimle köşe kapmaca oynuyorum

Bi
zimde gündüz dörtte başlıyor altıya kadar birde akşam sekiz on arası ben tlf kaydettim şarzlı süpürgenin sesini duyunca rahatlıyo

Malesef yinne yatak odasına yattı eşim ben salona taşındım çocukla hayır birde kv burda farkederse benim azgın olduğumu düşünür

Artık boşverdim lakin kv tık yok ya ailecenek aç kalıyoruz ya ben yapıyorum herkes yiyor eşim bugün annesine söylendi senmi lohusasın bu mu diye birde eşime bişey ısmarlıyorum ben yiyene kadar bitiyo baya kızdı bugün eşim hep alttan al nereye kadar diye

Ah bende duymamak ve görmemek için neler yapıyorum

Canim burda bi arkadas tek gogusten 200 cc sagiyorum demisti :) onunla kiySladim :)

Maşallah benim bazen iki göğüsten 125 anca çıkıyor

Yedogin biseyden mi gaz olduki,ben dikjat ediyorum gaz olmuyor,gecen mrcimek corbasi ictim 1 hafta mahvoldu yavrum

Yedogin biseyden mi gaz olduki,ben dikjat ediyorum gaz olmuyor,gecen mrcimek corbasi ictim 1 hafta mahvoldu yavrum
Bende çok dikkat ediyorum yok oluyor yine napıcam bilmiyorum ayağımda panduf sırtımda yelek sıcaktan patlıcam yediklerime dikkat ediyorum malesef

Cok merak ettim. Eşin kızınca ne yapti değişti mi yoksa aynı mi bence inadına yapıyor.

Malesef yinne yatak odasına yattı eşim ben salona taşındım çocukla hayır birde kv burda farkederse benim azgın olduğumu düşünür
çok sağol bunuda denerim doğal bir tarif umarım işe yarar

Ben havuc katmadan içiyodum. Şimdi bi de havucla icicem ama sadece incir bile çok fayda ediyo. Bak mesela bi saat olmadi daha içtiğimden beri. Süt bitmişti artık. Az önce emdi oğlum emerken zorlandi süt çok geldi ağzına. Bununla birlikte suyu bol içip biraz da uzanıp dinlenince atom etkisi yapıyo :)

herkes çok şey biliyor ama nedense o bildikleri bana uymadı sende kafana göre takıl bence de rahat olmak gerekli ve umarım başarabiliriz

sorma ya zuhal demin emdi yine azıcık bir şey geldi ama doymadı hiç sürekli ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…