2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
oyy maşşallah bence sen sımdıden burdasın :KK70: benım ılkı 34,1 ıkıncı 106 cıktı ayın 13ede nasıpse ultrasona cagırdı doktor Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Benim ki tüp bebek 4.denemede gelen nazlı bebeklerim olabilir canım..İkiz tahmin ediyorum..Tüp bebek de bu değer genelde ikiz gebelik demek oluyor..Kese görme gününe kadar merakla bekleyecem kaç taneler bakalım...Asıl test günüm yarındı ben erken yaptırdım..

Benim ki tüp bebek 4.denemede gelen nazlı bebeklerim olabilir canım..İkiz tahmin ediyorum..Tüp bebek de bu değer genelde ikiz gebelik demek oluyor..Kese görme gününe kadar merakla bekleyecem kaç taneler bakalım...Asıl test günüm yarındı ben erken yaptırdım..
oy ınsallah yarınkı sonucunda cok ıyı cıkar bebeklerıne kavusursun hayırlısıyla ogrenınce banada yaz kac tane olduklarını Allah gonlune gore versın ıns :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ay cogalsak kızlar ya sımdılık ben kendımı hamıle gıbı hıssetmıyorum cok hafıften bulantı bıde et aserme harıcınde hamıle gıbı deılım sız hıssedıyomusunuz

oy ınsallah yarınkı sonucunda cok ıyı cıkar bebeklerıne kavusursun hayırlısıyla ogrenınce banada yaz kac tane olduklarını Allah gonlune gore versın ıns :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Amin tatlım hepinizin gönlüne göre versin Rabbim..
Yarın 2.değerimde iyi gelirse sizinleyim zaten..
Daha çok tüp bebek bölümünde aktifim ama gebelik sürecimde ve sonrasında sizinle olacağım birlikte takip edicez inşallah..

Amin tatlım hepinizin gönlüne göre versin Rabbim..
Yarın 2.değerimde iyi gelirse sizinleyim zaten..
Daha çok tüp bebek bölümünde aktifim ama gebelik sürecimde ve sonrasında sizinle olacağım birlikte takip edicez inşallah..
ınsallah canım hayırlı haberlerle gel ıns bebeklerın kactane oldugu ne zaman bellı olurmus pekı

doktorum cumartesi gel dedi vajinal bakıcak yüksek ihtimal ama konuya fazlaca hakim olduğu için korkmuyorum zararlarından bakalım bakalım neler olacak :KK35:
Yok kuzum ben marsanin acilinde baktirmak istemedim guvenmedim yoksa kendi doktoruma tabiki guvenirim insallah hayirlisi olur
Cumartesi gunu guzel haberini bekliyorum

X