2015 Aralık anneleri burayaaa :)

merhaba arkadaşlar,
Bende Bursa dan katılıyorum aranıza. Kısmetse öngörülen tarih 14 aralık annesi olacağım yönünde. 7+2 hamileyim. ilk doktora gittiğimizde 4 haftalıktım ve kesem 5MM olarak gözüktü 6.haftada kalp atışlarını duyduk kesem 13MM bebeğim 3,9mm olmuştu bile :) en son gittiğim kontrolümde bebeğim 5,98mm 'di. Rentıp Selim Akgüne gidiyorum ve çoook memnunum.

merhaba arkadaşlar,
Bende Bursa dan katılıyorum aranıza. Kısmetse öngörülen tarih 14 aralık annesi olacağım yönünde. 7+2 hamileyim. ilk doktora gittiğimizde 4 haftalıktım ve kesem 5MM olarak gözüktü 6.haftada kalp atışlarını duyduk kesem 13MM bebeğim 3,9mm olmuştu bile :) en son gittiğim kontrolümde bebeğim 5,98mm 'di. Rentıp Selim Akgüne gidiyorum ve çoook memnunum.
Ayyy cnm mrb bende bursa :-) kese ne erken görünmüş masaallah :-) sağlıkla l kucağına inş

Evet
Aaaa cnmm ben intten adresine bakayım ozaman kese falan ordamı baktırdın ultrasonla peki ben gittiğimde muayne ücreti 100 liramı vericem sanaa cooookkkk sorularım olcak :-)
Evet orda baktirdim. Normalde 100 tl diye duydum muayene ucretini. Ama benden bebegi ilk gordugumde 50 aldi. Daha once de ilk randevuda 50 almisti. Anladigim kadariyla taptigi ise gore hakettigini dusundugu parayi aliyor. Herkes de oyle diyor. Bursanin neresinde oturuyosun cnm yakin miyiz acaba

Selam kizlar:emir_bebek: ay ben gözümü acamiyorum:KK70: yemek yaniyodu az kalsın uyuyakalmışım iki arada bi derede:cool: benim bebis uykucu olacak galiba inşallah bana çeker bu konuda:anneadayı: sizde de var mı sınırsız uyku isteği? ?

Evet

Evet orda baktirdim. Normalde 100 tl diye duydum muayene ucretini. Ama benden bebegi ilk gordugumde 50 aldi. Daha once de ilk randevuda 50 almisti. Anladigim kadariyla taptigi ise gore hakettigini dusundugu parayi aliyor. Herkes de oyle diyor. Bursanin neresinde oturuyosun cnm yakin miyiz acaba
Osmangazi cnm demirtaş ta

yalnız değilsin melic38 :KK43: bende tontiş anne adaylarındanım aynen göbeğim hep vardı zaten:KK43: kısmet bakalım inşallah allahın izniyle sağlıkla bebişlerimize fayda sağlayarak tamamlarız bu süreci :KK43:
dr klioyla ilgili birşey söyledi mi, yemen yememen gereken gibi söyledikleirnin dışında.. bu konuda fikir alışverişinde bulunabilirsek sevinirim, kilolu olduğum için endişeliyim çok ya bebğime birsey olursa ya yanlış birsey yaparsam gibi sorular sürekli kafamda:KK43:

öğrendiğimden beri tatlı makarna pilav hamur işleri çıktı hayatımdan umarım böyle devam eder sorun olmaz :KK43:
çok yeni daha çok sey öğrenmek istiyor insan..
cnm ben diyetisyene gittim hamileler içinde diyet veriyorlar normal diyetler gibi değil ama mesela her sabah 1 tane yumurta mutlaka yenecek peynir kesin yenecek 5 6 adet zeytin 3 dilim çavdar bol yeşillik öğlen yoğurt mutlaka yenecek ara öğünlerden bir tanesinde ayran akşam yatmadan mutlaka süt içilecek.hamileyim diye hamur işleri abur cumur vs abanma bol protein al meyve tüket haftada bir balık et tavuk tüket sebzeyi zaten söylemiyorum.günde 1 öğün sebze vs isterseniz ilk 3 aylık listemi atarım size

Selam kizlar:emir_bebek: ay ben gözümü acamiyorum:KK70: yemek yaniyodu az kalsın uyuyakalmışım iki arada bi derede:cool: benim bebis uykucu olacak galiba inşallah bana çeker bu konuda:anneadayı: sizde de var mı sınırsız uyku isteği? ?
benim 7+4 hiç bişiycikler yok bende ya normalmi bilemedim ama :) azıcık aç kalınca midem dönüyo 1 2 kere progestondan dolayı tansiyonum düştü ayağa kalkamadım onun dışında bişiycikler yok

cnm ben diyetisyene gittim hamileler içinde diyet veriyorlar normal diyetler gibi değil ama mesela her sabah 1 tane yumurta mutlaka yenecek peynir kesin yenecek 5 6 adet zeytin 3 dilim çavdar bol yeşillik öğlen yoğurt mutlaka yenecek ara öğünlerden bir tanesinde ayran akşam yatmadan mutlaka süt içilecek.hamileyim diye hamur işleri abur cumur vs abanma bol protein al meyve tüket haftada bir balık et tavuk tüket sebzeyi zaten söylemiyorum.günde 1 öğün sebze vs isterseniz ilk 3 aylık listemi atarım size
Cnm sana zahmet atar mısın buraya listeni bizde sağlıklı gideriz sayende :-)

Lutfen
Lutfen canim,.liste atarsan cok sevinirim :)

P
benim 7+4 hiç bişiycikler yok bende ya normalmi bilemedim ama :) azıcık aç kalınca midem dönüyo 1 2 kere progestondan dolayı tansiyonum düştü ayağa kalkamadım onun dışında bişiycikler yok
Progestan bana da dokunuyo sanki. Gunde 3 ogun iciyorum senin de oyle mi

merhaba kızlar herkezin bebeği hayırlı olsun . bende Aralık annesi olacağım inşallah dün kan testinde doktor 804 hcg gördü ama durum değişmez ise inşallah aralık annesi olacağım

sizlerdede korku varmı benim içimde hergün bi korku var halen bebeği kabullenemiyorum sanki bi aksilik çıkar diye korkuyorum ya düşerse ya kalbi durursa gibi şeyler var hep aklımda sürekli kasık ağrılarım var çünki arada şiddetleniyor sonra geçiyor ama doktor normal desede benden kan aldığında oranlarında artış olacakmı diye bakıyor bu beni daha da pnik yapıyor hep bi korku içindeyim daha kimseye söyleyemedim eşim dışında göz nazar değer diye 3ay olana kadarda söylemeye korkuyorum sizlerdede böyle durum ve düşünceler varmı acaba ?
Ben 2.5 yıldır bekliyorum o kadar çok istiyordum ki anlatamam. Ben de her sabah annem yaşıyor musun diye uyanıyorum. Sonra ben elimden geleni yapıyorum Allahım yavrum sana emanet diyorum. Kötü şeyleri de sıkça anmamak lazım pozitif olmakta fayda var

Merhaba arkadaşlar.
4+4 günlükken test yaptırdım 2112 çıktı değerim. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah.

Ee ben acilden sgk anlasmali ozel hastaneden 50 liraya kazik mi yedim yani ? :KK43: benim.dr.umun ozel muayenehanesi var, ondan bagimsiz olarak test yaptirmak icin herhangi bi ozel hastaneye gidiyorum bazen. Acibadem degil medicabil diye bi yer, baska yere sordum orasi da 45 dedi. Cok firsatcilar ya.. ilki sadakamiz olsun da, bidaha gitmem o hastaneye :)

O ne ki? Gaziosmanpaşa hastanesi telefonda 80tl dedi bana. Sgk indirimi bile olsa gidip de o hastanede test yaptırılır mı?
Gittim 25tl ye başka bir özel hastanede yaptırdım.
Soyguncu hepsi bunların. Bir de bunun taraması falan var.
Bu tip testlerin parasız olması lazım. Şimdi bir dolu zorunlu test yaptırcam. Sağlık ocağında yaptırılamayacak olanlar var sonuçta.

Merhaba arkadaşlar.
4+4 günlükken test yaptırdım 2112 çıktı değerim. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inşallah.

Aynen soyguncular. Devlette yaptircam digerlerini. Yapacak bisi yok

O ne ki? Gaziosmanpaşa hastanesi telefonda 80tl dedi bana. Sgk indirimi bile olsa gidip de o hastanede test yaptırılır mı?
Gittim 25tl ye başka bir özel hastanede yaptırdım.
Soyguncu hepsi bunların. Bir de bunun taraması falan var.
Bu tip testlerin parasız olması lazım. Şimdi bir dolu zorunlu test yaptırcam. Sağlık ocağında yaptırılamayacak olanlar var sonuçta.

Günaydın kizlarr!! Herkese musmutlu ağrısız bulantısız sağlıklı hayırlı günler dileyip okula kaciyorummm:KK25:
nöbet manyağı olup gelicem bugun:KK20:

paylasırsan cok sevınırım en azından fikir olur cnm,, bende hafta sonu kontrole gıdeceğim kısmetse, nelerle karşılacağım merak içerisindeyim:) ilgine teşekkür ederim
sürekli konusaşacağız seninle anlaşılan:)

Cnm sana zahmet atar mısın buraya listeni bizde sağlıklı gideriz sayende :-)
tamam cnm atayım bu ilk 3 aylık hamileler için ondan sonra değişiyor ben 7+5 haftalık gebeyim bunu 3 ay dolana kadar kullanıp ikinci 3 aylık listem için tekrar gideceğim :KK70:

Eklentiler

• diyet liste.jpeg
    diyet liste.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 114
  • diyet meyve.jpeg
    diyet meyve.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 99
X