2015 Aralık anneleri burayaaa :)

paylasırsan cok sevınırım en azından fikir olur cnm,, bende hafta sonu kontrole gıdeceğim kısmetse, nelerle karşılacağım merak içerisindeyim:) ilgine teşekkür ederim
sürekli konusaşacağız seninle anlaşılan:)
rica ederim cnm ne demek herzaman elinden geldiğince yardımcı olurum sen kaç haftalık gebesin

Eklentiler

• diyet liste.jpeg
    diyet liste.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 118
  • diyet meyve.jpeg
    diyet meyve.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 141
P

Progestan bana da dokunuyo sanki. Gunde 3 ogun iciyorum senin de oyle mi
canım ben günde 1 defa yatmadan içiyorum onuda dokunuyor diye doktorum vajinadan koyabilirsin dedi.o çok ağır acaba sen yanlış anlamış olabilirmisin yada eczane yanlış yazmış olabilirmi? bir sor derim

yalnız değilsin melic38 :KK43: bende tontiş anne adaylarındanım aynen göbeğim hep vardı zaten:KK43: kısmet bakalım inşallah allahın izniyle sağlıkla bebişlerimize fayda sağlayarak tamamlarız bu süreci :KK43:
dr klioyla ilgili birşey söyledi mi, yemen yememen gereken gibi söyledikleirnin dışında.. bu konuda fikir alışverişinde bulunabilirsek sevinirim, kilolu olduğum için endişeliyim çok ya bebğime birsey olursa ya yanlış birsey yaparsam gibi sorular sürekli kafamda:KK43:

öğrendiğimden beri tatlı makarna pilav hamur işleri çıktı hayatımdan umarım böyle devam eder sorun olmaz :KK43:
çok yeni daha çok sey öğrenmek istiyor insan..

AYNEN CANIM AMA DAHA HENÜZ SORAMADIM AMA YÜZMEYE GİTTİĞİMİ SPOR YAPTIGIMI SÖYLEDİM ZARARLI OLURMU DEDİM AMA YOK OLMAZ AMA YAVAŞ KENDİNİ YORMAYACAK ŞEKİLDE YAPABİLİRSİN DEDİ TEK SORUNUM CİNSEL İLİŞKİYDİ ODA SERBEST DEDİ AMA BEN KORKDUGUMDAN YAPAMIYORUM SPORUDA CİNSEL İLİŞKİYİDE BAKALIM NE OLACAK KAÇ KİLOSUN ?BOY KAÇ

cnm ben diyetisyene gittim hamileler içinde diyet veriyorlar normal diyetler gibi değil ama mesela her sabah 1 tane yumurta mutlaka yenecek peynir kesin yenecek 5 6 adet zeytin 3 dilim çavdar bol yeşillik öğlen yoğurt mutlaka yenecek ara öğünlerden bir tanesinde ayran akşam yatmadan mutlaka süt içilecek.hamileyim diye hamur işleri abur cumur vs abanma bol protein al meyve tüket haftada bir balık et tavuk tüket sebzeyi zaten söylemiyorum.günde 1 öğün sebze vs isterseniz ilk 3 aylık listemi atarım size

CANIM BENDE LİSTENDEN İSTİYORUM :KK43: AMA RESİMOLARAK ATTIĞIN İÇİN ÇIKTI ALAMIYORUM ÖZELDEN ATABİLİRMİSİN YADA MAİL İLE

Ben 2.5 yıldır bekliyorum o kadar çok istiyordum ki anlatamam. Ben de her sabah annem yaşıyor musun diye uyanıyorum. Sonra ben elimden geleni yapıyorum Allahım yavrum sana emanet diyorum. Kötü şeyleri de sıkça anmamak lazım pozitif olmakta fayda var
SAOL CANIM BENDE BAŞLARIM BUĞÜN İNŞALLAH

yanlız bu diyet 3 ay buşekildemi devam edilecek cocuğun gelişimi için ceviz filan omega3 önemli sadece bu besinlerle gelişim nasıl Olacak günde 2 bardak süt şart bende uyguluyacağım ama canım bunu uygularken senden herhangi kan tahlili filan aldımı yada boyuna kilona göremi verdi çünki bende gitmeyi düşünüyordum sen listeyi atınca vazgeçtim banada vereciği listede hemen hemen aynı sebze filan 2ayda gelişimi için çok önemli

AYNEN CANIM AMA DAHA HENÜZ SORAMADIM AMA YÜZMEYE GİTTİĞİMİ SPOR YAPTIGIMI SÖYLEDİM ZARARLI OLURMU DEDİM AMA YOK OLMAZ AMA YAVAŞ KENDİNİ YORMAYACAK ŞEKİLDE YAPABİLİRSİN DEDİ TEK SORUNUM CİNSEL İLİŞKİYDİ ODA SERBEST DEDİ AMA BEN KORKDUGUMDAN YAPAMIYORUM SPORUDA CİNSEL İLİŞKİYİDE BAKALIM NE OLACAK KAÇ KİLOSUN ?BOY KAÇ

kılo 89 :KK43: boy 1.62 cnm :KK43: göbüş şimdiden benden önde gidiyor :KK43:

kılo 89 :KK43: boy 1.62 cnm :KK43: göbüş şimdiden benden önde gidiyor :KK43:

yine senin boyun benden uzunmuş canım benim boyum 1.58 kilom 68 bacaklar incecik göğüsler aldı başını gidiyor 95 takıyorum göbek desen 4aylık gibi ben hamile kalmadan önce spora gidiyordum kilo vermek için aniden kazayla kaldım yok sa bu kiloyla kalmak istemiyordum allah yardımcımız olsun bol bol yürüceksin

Ayy kuzumm allah sağlıklı shatlı kucağımıza almayı nasip eder inşallah 3 5 güne kalp atışlarını duyarsın :) bende 6 hafta 3 gün 4 günken duymuştum :)
CANIM BENDE LİSTENDEN İSTİYORUM :KK43: AMA RESİMOLARAK ATTIĞIN İÇİN ÇIKTI ALAMIYORUM ÖZELDEN ATABİLİRMİSİN YADA MAİL İLE
cnm attım bir bak gelmediyse mail atayım

arkadaşlar herkezin bebişi kaç haftalık birbirimizle aynı günmü haftamız doğumumuz ve aylarımız birbiriyle aynı olanlar bilgi alışverişi yapmış olur

yanlız bu diyet 3 ay buşekildemi devam edilecek cocuğun gelişimi için ceviz filan omega3 önemli sadece bu besinlerle gelişim nasıl Olacak günde 2 bardak süt şart bende uyguluyacağım ama canım bunu uygularken senden herhangi kan tahlili filan aldımı yada boyuna kilona göremi verdi çünki bende gitmeyi düşünüyordum sen listeyi atınca vazgeçtim banada vereciği listede hemen hemen aynı sebze filan 2ayda gelişimi için çok önemli

ben gebelikten öncede gittiğim için tahlil vs yapmıştı bana zaten ama klasik şeyler günde bir öğün et türü ara öğünlerde meyve süt yoğurt bir öğün sebze falan.bu sadece fikir ara öğünlerden birinde meyve yerine ben 2 adet ceviz yiyorum yada kabızlık sorunum olduğu için 2 adet kuru erik yada kuru üzüm kuru kayısı gibi.ara öğünlerini sen değiştirebilirsin.birde ilk 3 ay sürekli kusup hiç bişi yiyemeyenler var bebek bu ilk 3 ayda senden besleniyormuş yani senin depolamış olduğun protein kalsiyim vs.benim arkadaşım 5 ay kustu ve kraker ve zeytin dışında hiç bişi yemedi 6 7 kilo verdi ama bebek 3 kiloya yakın doğdu kız hortlak gibi yüzü gözü lekelendi dişler beyazladı saçları çok döküldü.çocuk annenin vücüdündaki vitaminleri almış hep

cumartesi gideceğim kısmetse bakalım.. cok heyecanlıyım:))
amin cnm hepimizin inşallah sağlıkla
bu hafta duymasadande endişelenme bir sonrakine kesin duyarsın bazen 7 haftada duyulanlar oluyomus ve doktorum bana 5+4 günlüken bebek yolun oluşmuş boş gebelik vs değil haftaya kalp sesinin duyulma ihtimali yüksek demişti

X